חתיכת יחס...

Tatu4Taty

New member
חתיכת יחס...

עקב יחס שממש עיצבן אותי בימים האחרונים ( מצד החברים), רציתי לפתוח דיון ולשאול מספר שאלות: 1) עד כמה אתם פתוחים עם חבריכם בנושא הכישוף? 2) כיצד חבריכם מקבלים את העיסוק שלכם בזה? 3) האם אי פעם "זכיתם" ליחס "אוהב" ולהערות "נחמדות במיוחד" מצד החברים שלכם בנושא? 4) האם השתקתם אותם אחרי זה? 5) ציינו מקרה שהבורות המדהימה מצד האנשים סביבכם הדהימה אותכם לחלוטין. תודה, מקווה שתשתפו פעולה Tatu4Taty

shining moon

New member
אוהבת שאלונים כאלה

זה מעביר לי את הזמן
אז נתחיל:
אני דיי פתוחה לאנשים אני מספרת על זה בפירטי פרטים לחברות הטובות ולידידים הטובים שלי וכל השאר יודעים איפשהו בתת מודע שיש לי איזה קשר לזה כי אם נכנסים לחדר שלי רואים ערמונת של ספרים בנושא שמסתובבת לה בחדר
אבל בכללי לא מספרת להם שאני ממש עוסקת בזה אלא רק בכללי שאני מתעניינת
החברות הקרובות שלי והידידים הקרובים שלי לוקחים את זה כחלק ממני ומהאופי שלי ולא נותנים לזה התייחסות מיוחדת אלא התיחסות כמו שהם נותנים לכל חלק אחר באופי שלי וכל הרחוקים יותר לא ממש משנה להם הם תמיד אומרים "טוב כל עוד את לא מסכנת את עצמך העיקר שאת מאושרת"
(איך אפשר לא לאהוב אותם
)
יחס"אוהב"והערות"נחמדות"רק בצחוקים שום דבר כבד או רציני בקשר לזה אני לא יודעת איך אבל כשאני מספרת על זה לאנשים הם דווקא מוקסמים מזה ולא מעוותים את הפרצוף (ככה-
חחח)
השתקתי אותם אחרי זה???את הרוב לא רק אנשים שפשוט לא יודעים מתי להפסיק ומתי זה כבר לא מצחיק אף אחד אז חייבים להשתיק אותם(בלי שום קשר למאגיה כאלו בכללי הם לפעמים מגזימים עם דיבור על משהו זהלא שיש לי בעיה שהם ידברו על מאגיה אבל ברגע שזה מתחיל לעצבן את כולם שמגזימים אם משהו אחד אז באמת חייבים להשתיק)
טוב אני יציין מקרה וזה המקרה היחידי שהיה לי,אז ככה: ישבתי בסוף הכיתה עם חברה שלי וידיד שלי ודיברנו על זה וניסיתי להסביר להם איזה משו בקשר לאיזשהו לחש/כישוף(פשוט לא זוכרת מה בדיוק זה היה) וישב לפנינו איזה ערס צעצוע(לא בנימה של זילזול כי הוא חמוד ואני אוהבת אותו מאוד
) אז הוא התחיל להגיד דברים שהוא לא מבין בהם סתם מתוך בורות וחוסר ידע הוא אמר למשל "אם אתם עושים כישופים אז תרימו את השולחן הזה באוויר" וזה הפרצוף שעשיתי באותו רגע-
-כאלו מה?!? טוב ובכללי זהו מקווה שתרמתי לדיון שלך ובהצלחה עם החברים שלך
ואנחנו(או לפחות אני
)ניהיה פה בשבילך ואת תמיד יכולה לשלוח מסר אם פשוט נמאס לך מהחברים שלך ואת חייבת לשפוך את זה אפשהו
ליב

Tatu4Taty

New member
גוד פור יו... :)

אנשים תגיבו יותר... אני רוצה לדעת אם רק אני מיוחד ומבורך בכזה יחס...

../images/Emo4.gif

מסתבר שאסור לספר לאף אחד שאתה עוסק בכישוף. זה חוק מספר אחד. את יכולה לספר שאת אוהבת רוחניות..אבל אוסר לספר לאנשים שאתה עוסק בכישוף. למה? משום שזה פוגם באיכות של הכל. זה הופך את האמונה שלך לוולגריות ולסטייל..ולא למשהו טהור ומקודש בשבילך. מכשפות אינן מדברות עם חברותיהן על הכשפים שהן עושות. כמו כן, זה גם לפעמים נותן לך תחת...כאילו "אני מכשפה! תראו אותי". פשוט מאוד אסור להגיד. גם מכשפות אינן "פריקיות", הן אינן מתלבשות הכל בשחור ומראות בכוונה מופגנת שהן מכשפות. אני אישית אוהבת את הסטייל הפריקי, אבל לא משום שאני רוצה להפגין את יכולותי. אני סיפרתי את זה שאני אוהבת מיסטיקה להרבה אנשים..אבל לא סיפרתי שאני רוצה לעסוק במאגיה. ספרתי רק לאמא שלי, שחייבת לדעת. אני חושבת שרוב האנשים יראו בזה כשלב חולף שלך, או כסתם משהו. חלק מהאנשים יחשבו שזה "מאגניביישן כאילו שיו" וזה בדיוק מה שאסור לעשות. זה מבחן..אני לא רוצה לגלות לכם הכל, זה משהו שאתם תצטרכו להבין לבד. שלכם טל

Swicca

New member
אני מסכים איתך במאה אחוז......

.... עם זה באמת חשוב כל כך למשהו הוא ישמור את זה לעצמו למשל אני יודע שהייתי מקבל יחס ממש מגעיל מחבר מסויים (ערס שקורה לי פריק כי פעם אחת הוא ראה אותי נכנס לפורום "מאגיה וכישוף" וואו ... חחחחח לכו תבינו) בכל מקרה לשאר החברים שלי בטח לא היה אכפת בכלל יותר משהו כמו וואו איזה יופי אתה מאגניב וממש לא איכפת לי מה אנשים חושבים ואני גם מעדיף שלא ידעו עליי שום דבר שקשור לחיים האישיים שלי למה זה סתם הורס לי אחר כך וחוץ מזה מה זה עניינו של משהו שאני עוסק בכישוף חחחחח איך זה קשור למשהו חוץ ממני .... בקיצור זה מה שיש לי לומר לכם אבל על תחשבו על זה כיואו אסור לספר טוב עכשיו אני לא אומר לאף אחד ... תחשבו לבד עם זה סתם משהו בשבילכם תספרו חופשי תתלהבו בכל ב"ס ועם זה חשוב ואישי אז לא .. תעשו מה שבראש שלכם !!! (לאלו שיש להם
) אור ואהבה ,שימי.

jbu

New member
לא רק שדברתי אם חבר שלי

על זה אלה גם אתמול עשינו כישוף ביחד אחרי 5 שעות שהייתי אצלו (אבל זה בגלל שכול הזמן דברנו על נושאים אחרים, בעיקר על בנות,כמובן). וזה יצא כישוף חזק לאאלה היבתי חבל שחור ולבן (כמה מתאים במיוחד לאור העובדה שאנו מכשפים אפורים),עקב זה נהינו חברים הרבה יותר טובים והדבר הכי טוב עם זה היה בגלל שאנחנו כיסינו את החולשות של אחד לשני וגם כול אחד עשה גיבוי לשני. אנחנו חושבים לעשות אסיפה אבל אני יעשה את זה רק לאחר שאני יגמור את ה-51תרגילים שכתבתי והורדתי מהאיטרנט וגם מספרים, במיוחד את ה-14 תרגלים שבסופם עושים כדור אנרגיה מיוחד שהוא כול כך דחוס עד שאפשר לראות אותו! ויש מעומדים פוטאנצאלים! משום שאני מדבר על זה די הרבה עם אנשים שאני יודע שלא יגידו על זה משהוא הפכנו 3 אנשים למכשפים מתחילים כך שבהיחלט הרבחתי מזה שדיברתי על זה. אולם אני שותק מתי שנכון, ועוד עצה לגבי העניין : מי שלא מחבב אותך ישאר כך ולא יחבב אותך במקרה הגועה (אם אתם נראים "נורמלים" לפי הגדרה) אז הם יחשבו שזה משוהוא מוזר שלך ואץ אחד לא מושלם או שהם יחשבו שזה משהוא חולף, מי שחבר אמיתי שלך כנרא יתאלם מזה או שיחשוב שזה חולף או שריטה פרטית שלך.

suki da yo

New member
אאווין

אני לא רוצה לפגוע, אז תתיחסי אלי כאילו אני ג'סטין ( אם יצא לך לראות אותו זועם) ותתעלמי מהחלקים שאולי ישמעו מזלזלים. את נשמעת כמו fluffbunny או, במילים אחרות-ילדה קטנה שלא מבינה כלום אבל מדברת הרבה. עכשיו נתחיל ונגיד שאני הייתי הר-בה יותר גרועה. קודם כל, את יכולה להגיד שאת מכשפה או וויקנית. זה לא משנה כלום. כמובן שללכת להסתובב עם פנטגראם ולהגיד לאנשים שאת מכשפה בעלת כוחותמדהימים יהפוך אותך לנלעגת בעיני החברה ולמתלהבת בעיני הפאגאנים האחרים, אבל את לא חייבת להסתיר את הדת שלך. ממש לא. כל עוד את מכירה במבלות של הכישו ושל האמונה שלך, ואת לא רק מנפחת את האגו, למה שזה ישנה משהו אם החברים שלך יודעים? כמובן, בראיונות עבודה\ צבא לא להזכיר את הנושא, למרות שזה עוד רחוק ממך. את לא רוצה לגלו לנו, כי זה מבחן? את חושבת שלשמור סוד זה המבחן הקשה בלהיות מכשפה<? את חושבת שאם תשמרי את הסוד שלך מספיק זמן מכולם פתאום תקומי המקבילה הנשית של מרלין? תתעוררי. אל תקחי כל מילה שאת מוצאת באתר מתלהב במיוחד באות משמיים, הרוב אוהבים להגזים במחוייבות שלהם לכישוף, והם מטעים.

מסכימה

עכשיו כשאני חושבת על זה, אני מסכימה. כל עוד לא מנפחים אגו, זה בסדר לדבר על זה, הקטע הוא, שמאוד קשה לדבר על זה בלי לנפח אגו..

suki da yo

New member
זה נכון

אבל זה אפשרי. תראי, החברים שלייודעים כולם שאני וויקנית. אבל אני לא אגיד להם, אה, כן, עשיתי כישוף למבחן בהיסטוריה ואח"כ קיבלתי 100. זה באמת עניין של אגו. מבחינתי, כל אחד זוכה לשמוע כמה שאני חושבת שהוא יכול לקל, ואת היחידה שמכירה את החברים שלך מספיק כדי לדעת כמה הם יקבלו וכמה הם יראו כשטות או סנוביות. רוב החברים שלי לא יודעים שהדת שלי (וויקה) קשורה לכישוף. החלק הקטן שכן יודע (מה שאומר, שהתעניין בנושא) לא יודע הרבה יותר מזה, בטח לא על כישופים שאני עושה כשאני עושה ( וזה כולל גם את חברות הוויקניות שלי). היחיד שבאמת שומע גם את הפרטים (לפחות חלק מהם) זה החבר שלי, שלמרות שהוא אתאיסט, מוכן לשמוע ואפילו לא אומר לי שהוא חושב שזה שטויות:)

dopey_wizard

New member
על חברים ומאגיה

טוב, חברים, זה תלוי איזה, צריך לבחור טוב טוב למי לספר ואת מי לשתף בכול החוויות האלה.. אמא שלי, (נכון זה משפחה, אני יודע) מבינה אותי דווקא אבל אבא שלי שהוא נכנס לחדר הוא אומר .. "וודו וודו, פה אתה עושה וודו ושורף חתולים" ומצביע על המקדש שלי.. (שולחן פולחנים\ מזבח, איך שאתם רוצים, אני קרא לזה מקדש) חברים, אני מעדיף לא לספר במה אני עוסק חוץ מלתת קצת פרטים על זה שאני אוהב את תורת הניסתר לא מאמין באלוהי היהדות ושאני עושה מדיטציה.. חוץ מזה.. לא ממש מפרט, רק חברים ממש טובים באמת יודעים מה אני עושה.. או יותר נכון חברים שמבינים אותי ומקבלים את זה.. פעם כול החברים שלי גילו את זה (עשיתי כמה טעיות בבחירה למי לספר) ואז אפילו המציאו עלי שיר " דוד חתוליסט, היה פחואיסט נולד קמוניסט וגדל להיות אנרכיסט עכשיו הוא שטניסט כבר לא בודהיסט והוא גם אלכוהוליסט"... כמה נחמד נכון.??.. וגם היו כול מיני משפטים מעצבנים.. בקיצור למדתי לא לדבר יותר מדי..

אוקיי

1) יש לי חברה אחת שממש מתעניינת במאגיה אבל היא הייחידה שסיפרתי לה... 2)היא מקבלת את ה בסבבה אבל האחרים חושבים שזה סתם זבל 3) קראו לי פריקית שזה די נחמד =) 4) אתתת אני והיא לא ממש רוצות לספר לעולם כולו כי אנחנו עדיין לא יודעות מספיק על הנושא אז למה לרוץ ולהיתלהב? 5) מישהו שאני ממש אוהבת קיבל את זה בצורה מדהימה! =)

L e s t a t

New member
התשובות שלי

המאגיה אינה נושא לשיחה ממוצעת אצלי, אני לא מספר לאנשים מה אני עושה אלא אם כן הם שואלים. אם בחרתי לספר למישהו (מעטים נבחרים) בד"כ הם מגיבים לכך בגישה של "אם אתה מאמין בזה, זכותך". כן, פעם (בתחילת דרכי) סיפרתי לאנשים הלא-נכונים וזכיתי ליחס מזלזל, אבל לאחר זמן קצר של התבדחויות על חשבוני וגיחוכים מאחורי הגב, הצלחת התהפכה ובמקום להפוך למוקד לבדיחה הייתי כלי להפוך אחרים למוקד לבדיחה. כל זה נגמר כמעט בדקת ניו-יורק אחת והסתכם אצלי כחוויה חיובית דווקא, שלימדה אותי שיש אנשים נכונים ולא נכונים לספר להם דברים כאלה. מה שהיה חיובי בחוויה הזו היא שנפלתי על אנשים שלקחו את זה ברוח טובה וחברית, הייתי יכול ליפול על כאלה שהיו מאיימים עליי במוות על כך שעברתי על חוקי התורה ואז היו מסגירים אותי לאינקוויזיציה שהייתה מעלה אותי על המוקד
הבורות של אנשים לא "מדהימה" אותי, היא משעשעת אותי. אני חושב שאנשים שמתחילים לעסוק במאגיה תופסים את העניין לא נכון - אנשים שאינם מאגים (צריכים למצוא להם שם, באנגלית קוראים להם Mundanes) לא אמורים להבין את המאגיה או את המאגים. אנחנו לא צריכים להדביק על עצמנו סרטים סגולים שכתוב עליהם "לעולם לא יחזרו זמני השריפה!" או "אני מכשף גאה!", אנחנו לא קהילה כמו שהומוסקסואלים ולסביות הם קהילה, אנחנו לא קהילה כמו שמשיחיים הם קהילה. דרך אגדות והיסטוריה אנחנו לומדים שגם אם רודפים מכשפים הם תמיד מוצאים דרך להתאגד אם הם רוצים או להמשיך להיות מכשפים גם אם בסתר. על אחת כמה וכמה כשרק מדובר ביחס מזלזל - אם אדם כלשהו רוצה לזלזל, שיזלזל. אותם אנשים שזלזלו בך באמת יודעים במה הם מזלזלים? אנשים הם דבר הפכפך, אם את מוקד לבדיחה, זה רק זמני. "לא מספרים את אותה הבדיחה פעמיים", בגיל התיכון היו מצמידים לך כינוי שירמוז על כך ואז היו שוכחים מזה וגם הכינוי היה מאבד מאפקט ההצחקה שלו והיה נשאר רק ככינוי בין חברים משכבר הימים או שפשוט שוכחים מזה אחרי שלב מסויים, בגילאים יותר מבוגרים היו מתעלמים מזה או חושבים עלייך כעל אדם אולי לא יציב. אבל כאן נגמר היחס המזלזל. אם את אומרת שזה חלק מהדת שלך, אז על אחת כמה וכמה היחס המזלזל פחוּת ונובע בעיקר מאנשים מאמונות פונדמנטליסטיות.

A lost angel

New member
תשובות שלי../images/Emo13.gif

פתוחה מאוד, אבל אני לא מספרת להם פרטים. יותר קטע של יעוץ ועזרה, שואלים ואני עונה. לא שאלות שבהכרח נוגעות אלי, יש דברים שאני מעדיפה לשמור בסוד. חברים קרובים ואנשים שהיו אצלי בבית ובחדר וראו כתובות בסגנון של "אני כן בכת השטן" ו"ויקאנים הם הנאצים של הניו-איג'" העלו שאלות.. ויודעים, בעקרון, כי מכירים אותי.
מי שמאמין, מעריך אותי על זה. מי שלא, פשוט לא מדבר איתי בנושא. הם גם לא מכירים אותי בתור מכשפה, אלא בתור יועצת, גם בענייני מאגיה.
לא, לא יצא לי עדיין, למרות שפעם אחת קראו לי וויקאנית, ומאוד נעלבתי.
כן, נתתי סטירה לאדם שקרא לי וויקאנית.
"דנה, תגידי, שכבת עם שד?" מקווה שעזרתי
דנה

bleeding rose

New member
פררר...מיאו!

1)מאוד פתוחה, משתפת את מי שמעוניין ושואל. מלבד ערסים, כי חבל אל המאמץ...הם לא יבינו כלום ויצחקו על זה.... 2)אין בעיה בכלל. גם להורים סיפרתי...וגם לסבתא...ולחתול, אפילו שלא אכפת לו, העיקר היקבל ממני אוכל ושאני אגרד לו את הסנתר P: 3)לא. רק מערסים אוויליים. 4)לא. מי שם על ברחשים בדיזל?! 5)מישהי בכיתה שלי שעוסקת בכישוף (היא גם ערסית, היא לא עשתה דברים רציניים כל כך...רק סיאנס, והיא מתלהבת מזה.) שמעה שאני וויקאנית וחירטטה שטויות שזה "כת השטן".....כמה טיפש אפשר להיות?!

suki da yo

New member
בטח

1. כל הברים שלי יודעים, חוץ מאולי אחד או שניים מקריים, שאני לא חבר כל כך טובה שלהם.. 2.כל מי שיודע מקבל. חלק מהחברות שלי וויקניות בעצמן, אלה שלא, צוחקים עלי בידידותיות. 3.בטח, יש לי שני חברים שתמיד כשאני מעלה ליידם את הנוש, עושים תנועות של בחישה בקדרה וממלמלים שמות של חלקי חיות. אבל זה הכל באהבה. 4.לפעמים הם מגזימים. בעיטה או ירידה נגד יכולה לסיים את הנושא, ואם לא אני מבקשת שפשוט יפסיקו.

למעלה