חתיכת חרא LOL

DesertRose7

New member
../images/Emo2.gif חצוף../images/Emo70.gif

הכחול עלה לך לראש
אני כבר מזמן אמרתי ל ךשאתה צריך להיות כחול בעוד מקום. אבל אז בעצם כל הפורום יהיה כחול

Bleed for Me

New member
ראסמי! אני אוהבת את טים קאש

והמבא המוזר שלו! חח.. לפחות הוא הנחה את הספיישל שאחרי הטקס..

DesertRose7

New member
עם איזה פוסטמה שלא יודעת להגיד

את השורות שלה.. לא לרמה שלו! אבל היה משעשע לראות את פארל מנסה להתחיל איתה

Bleed for Me

New member
חח כן! וברנדון מהקילרז היה ממש חמוד

שם.. רק שהשפם שלו נראה מוזר לגמרי

DesertRose7

New member
הוא תמיד נראה מוזר

גם מה שרוני גידל מה נסגר איתם? זה באופנה המראה של כוכב פורנו??

DesertRose7

New member
חבל שזה לא יגרום לאלבום החדש

שלהם להיות יותר טוב.. איזה אכזבה, יותר מדי חיכיתי לזה

x N O A M x

New member
לא יודעת מה איתכם

טקס כ"כ חרא היה השנה
בוראט היה הכי מצחיק בהתחלה

טקס פשוט גרוע../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

ג'סטין היה נראה לי המנחה הכי גרוע בהיסטוריה של הטקס הזה..טוב אולי הוא התעלה על בוראט...שהיה בכלל נורא...אבל הוא בכל זאת לא יודע להנחות
כל הקטע של הבדיחות על מדונה....דפוק לגמרי
היו צריכים לתת לג'סטין רק לפתוח את ההופעה אבל שלא ינחה הכל...הפתיחה שלו הייתה מכולה...לעומת מה שהוא עשה בVMA... זה נראה כאילו כל השמות הגדולים עכשיו(חוץ מג'סטין, ואולי נלי) לא הסכימו לבוא לטקס אז הזמינו כל מני להקות ואמנים סוג ז' ואמרו להם תשירו שירים ישנים שלכם... מה לעזעזל סנופ דוג עשה שם? טוב שהשיר שלו לא יצא לפני שנה
גם ריהנה...למה היא שרה את SOS כשיש לה כבר 2 סינגלים חדשים מאז?!?!אבל הייתה לריהנה הופעה נחמדה
אותו חרא נלי...למה את מן איטר למההה?!?! הזוכים לא ממש הזיזו לי...לא התיחסתי ממש להכל...חוץ מלזכיה של כריסטינה...כל כך הגיע לה
חחח אבל הנאום שלה היה כל כך ארוךךך
טוב....אני מקווה ששנה הבאה יהיה יותר טוב(על מי אני עובדת?! אני אומרת את זה כל שנה וזה רק נהיה יותר ויותר גרוע
)

xtina 4 ever

New member
האמת שאפילו לא טרחתי לראות.../images/Emo210.gif

אולי אני אראה ביוטוב כמה הופעות, וזהו. כל מה שהיה אמור להיות מעניין בטקס הזה זאת הזכייה של כריסטינה, שגם ככה לא הגיעה לטקס. ידעתי שיהיה גרוע. =P

Shiri from the block

Active member
אני אהבתי את ג'סטין כמנחה../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif אהבתי את הקטע עם דיוויד הסלהוף../images/Emo6.gif והופעה שלו הייתה יפה../images/Emo99.gif ומזה ההופעה הזאת של נלי???? למה היא שרה בקול הזה???? :| :| וחוץ מזה היה משעמם. לא טרחתי אפילו לראות את החצי שעה האחרונה

Berliner star

New member
חדשה=]

היי שמי מאיה ברלינר ואני חייבת להגיב על הטקס.- אני חושבת שהרמה ל הטקס הזה הייתה בין אחת הנמוכות אם לא הכי נמוכה. ךרוב הזוכים לא הגיעו הפרסים שקיבלו, הזמרים הטובים והכי מוערכים לא זכו ואפילו לא טרחו להגיע (כמובן שיש כמה טובים שזכו אבל גם לא הגיעו). העובדה שג'סטין זכה בבסט מייל ובזמר פופ הכי טוב ממש שיגעה אותי. הפרסים האלה ממש לא הגיעו לו, אני חושבת שרובי וויליאמס היה צריך לקחת אותם ובגדול,ג'סטין לא מגיע לתחתית של הרמה של רובי, הדבר היחיד שהוא יותר טוב מרובי (ואני חושבת שבגלל זה הוא זכה) זו העובדה שהוא רוקד טוב. בקיצור טקס לא משהו. מקווה שיישתפרו.

NoWords

New member
מה רובי עשה השנה?

ראיתי רק 2 קליפים נוראיייים שלו בMTV.

Berliner star

New member
רובי

גם הוציא השנה עוד שני סינגלים מהאלבום הקודם שלו.. או אחד אני כבר לא זוכרת מה השנה או שנה שעברה.. בכח מקרה אני חושבת שרובי מועמד מעולה שהיה צריך לזכות ולא להפסיד, במיוחד לא לג'סטין. ומה קליפים נוראיים? בגלל שהוא שינה סגנון? אני חושבת שזה מאוד אמיץ מצידו.

Invisible Boy

New member
היה טקס חמוד

ג'סטין קרע אותי כל הטקס. במיוחד הקטע עם כריסטינה שהוא נרדם
[נו היא חפרה
] ולכריסטינה כל כך הגיעה הפרס, באמת
ההופעה של נלי הייתה מגניבה
, ושל ג'סטין גם. השאר לא משהו[לא אוהב הופעות של רוק] ושל סנופ דוג הופעה לא קשורה :Sלמה לשיר שיר שיצא לפני שנה ??? [ולמה לדחוף לבמה את פארל ???????????????
] וריהאנה, הופעה יפה אבל שיר ישןןן ...

למעלה