חתיכת חרא LOL

FUCKER777

New member
לשאקירה היה שיר רומס השנה

והיא לא זכתה בכלווווווווווווווום . וכריסטינה כולה הוציאה שיר בינוני שנשמע מידי פעם... היפס דונט לי של שאקירה היה השיר של 2006 והיא לא קיבלה עליו אפילו פרס אחד לא בניו יורק ולא פה .............אין עצוב כמה שאמ טי וי מטומטמים............ איך מדונה לא זכתה בכלום????

Drowned World

New member
אנשים אוהבים HOT טרי ../images/Emo70.gif

מדונה התפספסה כי האלבום שלה כמה שבועות אחרי ה EMA 2005 אם הוא היה יוצא קצת לפני היא הייתה זוכה שנה שעברה היא זאת שקרעה את התחת השנה עם הטור הרווחי ביותר בהיסטוריה וכריסטינה מה עשתה? הלכה לקחה בוידאו את "דיק טרייסי" והחליטה גם אני רוצה להראות כמו מדונה וש"דא האלבום שלה פשוט זהה שתי טיפות מים לסאונדטרק של "אני ברטל'ס" והאלבום של מדונה C.O.A.D.F היה כ"כ מדובר השנה והסינגלים כ"כ הצליחו שפשוט בושה שלא נתנו לה אחד אפילו !

Britney Style

New member
דווקא ג'סטין מאוד מצליח

'סקסי באק'&'מי לאב' הם שתי להיטים גדולים, והדיסק שלו מוכר המון לבנתיים.....

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gifבמיוחד באנגליה

הוא בילה ברוב במצעדים הבריטים הרבה זמן..

dor307

New member
רק סקסי באק

וגם זה לא להיט כזה ענק שבוע אחד בריטניה...הוא גם בגרמניה מקום 1 אבל זה לא חצי להיט כמו HDL,HU,YB וכריזי. מי לאב עוד לא יצא אז אין לי מושג איך החלטת שהוא להיט... האלבום שלו מוכר בכמויות בארה"ב,וגם זה יותר ממה שעושים ממנו,לא באירופה ונכון זה לא ניראה ככה אבל הטקס הזה הוא של אירופה. הוא מכר בסה"כ 2מליון,RHCP היו בקצב הרבה יותר טוב ממנו.

Britney Style

New member
"מי לאב" מקום 1 בבילבורד(כרגע)

וגם סקסי באק היה מקום ראשון איזה שש שבועות ברצץ. הסינגלים האשונים של הRHCP לא הגיעו שתיהם למקום ראשון... והם גם בכלל לא התמודדו נגדו בשום קטגורייה.

dor307

New member
בילבורד זה של אמריקה

ורק צינתי שההתלהבות סביב ג'סטין מוגזמת,ושרד הוט מכרו יותר השנה לכן הוא לא האמן הכי מצילח.

xtina 4 ever

New member
היא זכתה כי מגיע לה.../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

אני חא ראיתי את הטקס כי הוא לא מעניין, אבל כל כך שמחתי שהיא זכתה באחת הקטגוריות המרכזיות.

DesertRose7

New member
רובי היה צריך לזכות../images/Emo70.gif

אבל הברזה+ג'סטין מנחה= ג'סטין זוכה

Bleed for Me

New member
וידאו השנה

לא ראיתי
מי זכה?? רק ראיתי שקנייה ווסט התפרץ לבמה
איזה קרועXDDD

DesertRose7

New member
WE ARE YOUR FRIENDS

לא זוכרת איך קוראים ללהקה היה דווקא משעשע מה שג'סטין אמר בסוף על קנייה במגרש חניה

Im Not Dead

New member
כריסטינה הצחיקה ../images/Emo6.gif

היא לא תגיד תודה, היא תגיד "תודה לכל מי שהעריך את כל הסיכונים שאני לוקחת עם כל אלבום ואלבום"
המחתרתית הלא-מסחרית פתחה את הפה.
הסיכונים היחידים שייזכרו מהאלבום הזה עוד 5 שנים זה האודם האדום המזעזע והתספורת שחצי עולם מיחזר.

למעלה