"חתונת הרפאים" - "Corpse Bride"

TheLost

New member
אז מה לי יש חתימה של אושרי כהן!!!!!

r o i 1 9

New member
70 דקות זה יתרון.

בשביל מה צריך למרוח. קצר ולעניין! אצלי זה רק גרם לאהוב את הסרט יותר.

The Human Torch

New member
אני רואה שכולם פה אהבו...

אז אני אצטרך להיות הרע, ודעתי: אני רואה את הסרט הזה כניסיון לשחזר את ההצלחה של "הסיוט שלפני חג המולד", לא יותר מזה. ההשוואה בין שני הסרטים מתבקשת. הדבר העיקרי שהפריע לי בסרט הוא התסריט. תסריט חלש ולא מצחיק(אולי שני פאנצ' ליינים משעשעים, ושניהם הלכו בטריילר). כשראיתי את הסרט האולם היה מלא, במהלך כל הסרט היו אולי פעמיים-שלוש שהקהל צחקק. בכלל, כל הרעיון של הסרט היה דיי מעצבן לדעתי. בנוסף, היה נראה לי שליוצרים לא היה ברור אם הם רוצים לעשות את זה סרט עם שיר, סרט עם מספר שירים או מיוזיקל שלם(כמו הסיוט שלפני חג המולד, לדוגמא, שיש בו מספר מכובד של שירים). בסוף לדעתי היו רק איזה שלושה-ארבעה שירים, שמתוכם שניים היו כל כך מעצבנים שפשוט רציתי לחתוך לברטון ולכל מי שיצר את הסרט הזה את האשכים. הגרפיקה הייתה מדהימה, זהו. לדעתי זה סרט סתמי שמנסה לשחזר הצלחה של סרט אחר כדי לעשות משהו שהוא מילה מאוד גסה בהוליווד. כסף. (למה הוא מוציא שני סרטים בשנה אחת? בטח האהבה שלו לאומנות, כן)

TheLost

New member
כן, אה, השירים ../images/Emo3.gif

באמת היו מעצבנים. בהתחלה זה נראה באמת כאילו יהיה מיוזיקל שלם. זה קצת הלך תוך כדי וגם מה שהגיע היה כבר מציק. או שעושים או שלא, אבל יאללה יאללה לבחור.

Pie88

New member
הוא עשה סרט STOP MOTION בשביל כסף?

יש דרכים הרבה הרבה יותר קלות להרוויח הרבה יותר מכך. בחייך, נסיון לשחזר את ההצלחה של הסיוט לפני חג המולד? איזו הצלחה הייתה בדיוק לסרט הזה? הרי הוא גירד מעט כסף בקופות (באופן יחסי לסרטים הוליוודיים) והורים התלוננו על ההומור השחור והאכזרי שלא התאים לדעתם לילדים קטנים. ההצלחה שלו הגיעה רק כשחלפו השנים והוא הפך לסוג של סרט קאלט. ובכלל, ההשוואה לסיוט מתבקשת רק אם תבקש אותה. נסה לראות את הסרט כפנטזיה עם אלמנטים קומיים ושירים (במקום כמיוזיקל-קומדיה נוסח הסיוט, כפי שבוודאי ציפית שיהיה) וייתכן, רק ייתכן, שתגלה סרט מעניין, סוחף, בעל אוירה מהפנטת, שהוא אולי לא מצחיק במיוחד ולא מכיל בתוכו שירים מדהימים להחריד, אבל ללא ספק מעביר את המסר שלו בצורה מקורית ומושקעת.

jimcarrey

New member
אהבתי מאוד את הסרט אבל השירים

ממש עצבנו אותי ככה גם בצארלי בממלכת השוקולד הסרט כל כך יפה אבל כל רגע מכניסים שם את הגמד המזמר

למעלה