"חתונת הרפאים" - "Corpse Bride"

TheLost

New member
"חתונת הרפאים" - "Corpse Bride"

סרט חביב, אם כי לוקה בחסר האלמנטים לסרטים שכאלה. לא יודע, משהו שם לא היה נכון בתור סרט אנימציה מהסוג הזה. אני חושב שלא הייתה בו כל כך את השנינות הנחוצה לדברים שכאלה, זה בעיקר מה שמפריע. חוצמזה סרט חמוד מאוד אבל ממש קצר (אני חושב שזה הסרט הכי קצר שראיתי! 70 דקות?! פאק, תוסיפו עוד שיר או משהו)... אבל אהבתי אותו בכל אופן. מומלץ

Stansfield

New member
../images/Emo45.gif חסר להם שהוא לא יהיה מועמד

לסרט האנימציה הטוב ביותר אבל מצד שני, זה האוסקר, שקוף שהם לא יעמידו את טימי

GK_FF

New member
.......

למה לחלק את הסרטים ל"סרטי אנימציה" ו"סרטים רגילים"..? (אהם, אני מסכים שסרטי האנימציה האמריקאים מאוד ירודים, אז אולי לעשות את זה זה בעצם חכם)

TheLost

New member
בדיוק מהסיבה שמחלקים את הסרטים ל

"סרטי קומדיה" ו"סרטי דרמה"?

Stansfield

New member
בימינו

זה כבר נחשב ז'אנר עוד שנה שנתיים יהיה גם ז'אנר לCGI וSTOP-MOTION (וכמובן לאנימציה רגילה)

GK_FF

New member
זה ממש עצוב מה שאתם אומרים.........

אתם כאילו מקטלגים את כל סרטי האנימציה לקטגוריה אחת שהם לא יוכלו לצאת ממנה, קטגוריה שבעצם מקבעת את עצמה מבחינת סגנון, אווירה ואולי אפילו עלילה (ז'אנר). ככל הנראה גם הוליווד חושבת כמוכם. בתור אוהד אנימציה אני מבין שאם נלך לפי חלוקת הז'אנר שלכם אני בעצם "שונא אנימציה מושבע", משום שכל הסרטים שבנתיים הוזכרו בשרשור הזה הם פשוט בדיחה רעה ועצובה, חבל.

אני מסכימה אתך,

נכון להיום הסרטים האלה פונים כולם בראש ובראשונה לילדים (עם "קריצה" למבוגרים). לדעתי, הם משתדלים להיות סרטים לילדים שגם ההורים יהאבו (טוב, אולי גם בני נוער). כשכתבתי הכי אהבתי "מפלצות בע"מ" עשיתי זאת בעצם מנקודת ראות של הבת שלי. בדרך כלל אדם מבוגר ילך לראות סרט אנימציה בלוויית הילד, והאולפנים מנסים לעשות את המקסימום שהוא (המבוגר) לא יסבול תוך כדי כך.

TheLost

New member
זה לא מה שנאמר

אי אפשר להשוות כאלה דברים. אתה לא יכול להכניס את "שרק" ואת "דיק וג'יין עושים את זה" לאותה קטגוריה, למרות ששתיהן קומדיות. זה פשוט מאוד.

GK_FF

New member
......

אתה גם לא יכול להכניס "שרק" וסרטי דרמה מצוירים תחת אותה קטגוריה רק בגלל ששניהם מצוירים. זה שהאמריקאים לא עושים סרטי דרמה (או אלימות) מצוירים כי יש להם איזה דפק במוח שהם חושבים שכל מה שמצויר הוא לכל המשפחה זה לא אשמתי.

TheLost

New member
אז מה אתה רוצה? מדברים על מה שבתכלס

ולא על מה שהיה קורה אם היו עושים סרטי אנימציה של דרמה.

GK_FF

New member
אבל אתה לא מבין......

שבגלל שאתם מקטלגים "סרטי אנימציה" כז'אנר זה מקבע אותם עוד יותר והם רק נשארים תקועים.

TheLost

New member
זה כי קומדיה בסרטי אנימציה

היא לא קומדיה בסרטים רגילים!

Stansfield

New member
ומה בדיוק אתה רוצה שנעשה? ../images/Emo122.gif

ומה הקשר לעזאזל בין השרשור למה שאנחנו אומרים עכשיו? אני רק אומרת שיש ז'אנר שקוראים לו אנימציה. בין אם אתה אוהב את הסרטים שבשרשור הזה או לא, מה הקשר? יש עוד סרטי אנימציה בעולם

למעלה