חתונה לשם מה

אני אגיד 3 סיבות למה אתה ילד קטן

1 זה די ברור שלא עברת את כיתה א אם אתה רושם "המצענו" ולא "המצאנו" 2 אתם נשארים איתנו מתוך הרגל??? תגידו תודה שאנחנו בכלל הסכמנו להתחתן ואנחנו מקבלים אותכם חחחחח(רק מראה כמה שאני ילדה קטנה אבל כמו שאני אומרת בקטנה חחח) 3 להכניס אותנו למיטה תתבגרררררררררררררר איפה אתה חי ????????????

חחחחחחחחח

זה עוד אחד מאלה שבחיים לא יזכה לאהבה אבל כל אחד והדיעה שלו. אתה חסר חיים לך תמצא קודם מישהי שתכנס איתך למיטה ותרשום בניק הרגיל שלך בלי לפחד בדבריך, אידיוט!

שובניסט

תקשיב שניה. 1. לא להיות לבד? אתה לא לבד.יש לך את המשפחה שלך ובמקרה ויש לך חברה חפש תירוץ אחר. 2. הרגל? גם לחברה אתה יכול להתרגל החוכמה זה לדעת איך להפוך את ההרגל לגיוונים שונים בקשר 3. תעסוקה? לך לבית זונות.יש גם עבודה, גם משפחה, קח לך בעל חיים יהיה לך הרבה תעסוקה. טובות רק במיטה אתה בטוח??תחשוב על זה בשנית

מ'זתומרת חתונה ?

ואני בכלל חשבתי שחתונה זה סוג של קורנפלקס, או חטיף... או משהו כזה עם נצנצים וכל-מיני בצדדים שעושה צלילים של מדוזה משחקת סנוקר וכאלה. ועכשיו לדיעה שלי: לדעתי זה קשור למחוייבות, סוף למשחקים, התחלה של החיים המאושרים באמת. אבל מה אני מבין בזה, אפילו לא התחתנתי פעם אחת ! * לכל מי שהתחתן לפחות 12 פעמים נא להגיב ! (יש כאן אנשים שמעוניינים לשמוע מבעלי-נסיון !) המשך שבוע מקסים לכולנו
_@_// _@_|| _@_\\

למעלה