חתונה לשם מה

חתונה לשם מה ../images/Emo35.gif

האם מתחתנים כשרוצים להקים משפחה ( הבאת ילדים ) ? האם זה בגלל שאוהבים ורוצים ליצור מסגרת ? או גם וגם? ואם לא מוכנים לילד? מה אז, מתחתנים בכל זאת? הרי בשביל מה מתחתנים ? מי יכול להאיר את מחשבתי? תודה מראש ויום נעים

מזושש

New member
לפי דעתי..

חתונה היא ה-המחויבות.. במערכת יחסים השיא שלה נראה לי שזה החתונה וחתונה היא בעצם סוג של מחויבות של "איתך אני רוצה לחיות כל חיי" זה במקרים שהחתונה היא בלי קשר לילדים.. רוב האנשים היום מתחתנים בשביל להביא ילדים כי לא בעיה להחיות ביחד גם בלי הטבעת..

דעתי..

יכולה להיות לך מערכת יחסים עם הרבה גברים.... אך ברגע שאת מחליטה.. ש"זה הבחור" שאת רוצה להתעורר לידו כל בוקר.. להיזדקן איתו.. את רוצה חשבון בנק משותף...או שאת רואה בו את הילדים שלך... אז זה אומר שאת רוצה להתחתן איתו.. בחורה שרוצה ילד.. יכולה להביא ללא כל קשר מחוץ לחתונה.. (למרות שרובן מתחתנות מהריון)

אתם קצת טועים

מחוייבות? בישביל זה חתונה? נו תעשו טובה מחוייבות הן אפשריות גם בלי חתונה.. תאכלס אני רוצה להתחתן אבל את האמת... זה ביזבוז כסף אדיר.. וכאב ראש לא קטן עם מתגרשים חשבון משותף וכל הדברים האחרים למינהם.. שטויות הכל אפשרי גם בלי חתונה.. אנחנו עושים את זה כי זה משהו שקיים הרבה שנים מתקופת התנ"ך ועד היום ויהיה גם בעתיד אבל את האמת אין תירוץ אמיתי לחתונה

טועים...??!?!?! כל אחד ודעתו...

ולדעתי אתה לא "קצת טועה" אתה טועה ובגדול...

../images/Emo13.gif

להתחתן זה אחד הדברים הכי חשובים..זאת אומרת כל בנאדם צריך למצוא את הזיווג שלו, להביא ילדים לעולם ולהמשיך את הקיום של העולם הזה.. בכלל מזה לגור עם מישהו בלי חתונה? זה דבר מטומטם וגם יש הרבה בעיות(מי שמכיר- נישואי ביאה וכאלו וגם בעניין של גט ובענייני ילדים אם חיים ביחד בלי חתונה) בימינו הכל כבר השתנה וכל מי שרוצה מתחתן או שלא, ועושה מה שהוא רוצה ובגלל זה המצב כל כך עגום ומלא זוגות מתחתנים ואחרי זמן קצר מתגרשים.. אני בחיים לא יצא עם מישהו שאני לא רואה את עצמי מתחתנת איתו וכל בנאדם לפני שהוא נכנס לקשר רציני צריך לבחון את הבנזוג שלו כדי לראות אם יש בו את מה שהוא רוצה כדי להיות איתו כל החיים, עוד לפני שמגיעה ההתאהבות.. אם מוצאים את האהבה של החיים אז בשביל מה לחכות? מצטערת שחפרתי

אלדד?

אני לא מסכים איתך אחי אני חושב אחרת שמע אתה אומר שזה בזבוז כסף אבל תחשוב לרגע אם זאת מישהי שאתה מכיר הרבה זמן ואתה אוהב אותה נורא אתה לא חושב שתרצה לחיות איתה כל החיים? אתה לא חושב שזאת האישה שתרצה לקום לידה כל בוקר? אתה לא חושב שזאת האישה שתרצה שתהיה האמא של הילדים שלך? וביננו אם אתה אוהב מישהי אבל יענו באמת אוהב מה זה השטויות האלה בזבוז כסף אתה תתן לה תנשמה לכסף אין ערך כסף בא כסף הולך....יש אנשים שחיים עד גיל 90 והם מאוהבים מגיל 20 ויש כאלה שאחריי שנתיים נפרדים זה דרך החיים אין מה לעשות רק לקוות שאתה קם בבוקר לצד האישה הנכונה(= עכשיו אוקיינוס אני חושב שלהתחתן אין קשר רק להבאת ילדים לעולם נראה לי שגם זה סוג של מחוייבות כלפיי בת הזוג אחי בכל אופן זאת דעתי לילה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב

לירן

אני ישאל שאלה אחת פשוטה... ואני רוצה שמישהו יענה לי בכנות הרבה אמרו.. לי שאני טועה ושהסברתי להם את העמדה שלי התברר שאני צודק.. שאלה הכי פשוטה בעולם.. למה אתה רוצה להתחתן... אל תגיד לי בגלל אהבה ואל תגיד לי בגלל ילדים ואל תגיד לי מחוייבות... ואני יגיד ךל גם למה... אהבה אתה יכול להיות עם אהבתך חייך בלי להתחתן.. מסכים אולא אני לא מחפש תירוצים.. ילדים.. כל עוד הילד לא מחוץ לנשואים הוא לא נחשב ממזר... ואין ויכוח על זה זה בדוק... חפשו ותשאלו מחוייבות? נותעשה לי טובה גם שאתה איתה בתור חבר אתה מחוייב לה באותה מידה.. מחר אתה יכול לגור עם מישהי ולהיות מחוייב לה... ועוד משהו עם אתה חיי עם מישהי תחת קורת גג אחת... אחריי שנה היא ידועה בציבור בדיוק כמו נשואה.. עכשיו תענה לי למה אתה מתחתן... שמישהו ימצא לי את התשובה למה מתחתנים.. ושוב.. אני מתחתן עם האוהבה שלי מסיבות שלי בלבד... כל העניין פה בחתונה זה משהו אתם לא שמתם לב... אני רק מסביר לכם שכל התשובות שנתתם זה בולשיט וזה חשיבה לא נכונה.. אם אחת תגיד שהיא מתחנת בישביל להביא ילדים.. תאמין לי אני חושב שזה תירוץ למה עם היא לא תמצא מישהו להתחתן איתו היא תרצה להביא ילד היא תביא בכל מחיר... עם מישהו ימצא את השובה הנכונה למה אנחנו מתחתנים אני ישמח... ואני יגיד.. יש 3 סיבות למה מתחתנים..תגיעו לזה בעצמכם... אוהב את כולם...

lital pel

New member
יש 3 סיבות?

יענו רק אתה יודע? אלדד אל תתנשא עלינו, זה לא יפה.

משהו שבהחלט דורש תגובה!

אין לי מושג מה אתם חושבים על חיי הנישואים,אך אמרתם,דבר מגוחך כי אין סיבה לחתונה זה משהו שהוא מובן מאליו,אוהבים ומתחתנים,ויש אהבה בהחלט כן אני רואה כל יום זוגות שכל כך מאושרים ואני מאמינה באהבה כי היא קיימת,וגם במושג הנישואים זה הכל תלוי בבני הזוג ולא באף אחד אחר. זה כמו שתשאלו למה גברים אוהבים ביצ'יות,ויש ספר כזה דרך אגב מומלץ בחום
. ואם אתם שואלים מה זה ביצ'ית? זה פשוט מאוד,ביצ'ית(שם עצם),ז"א זו אישה שלא מנסה לחיות לפי סולם ערכים של מישהו אחר,פרט לשלה. אישה שמבינה שאם מישהו אחר לא מקבל אותה מכל סיבה שהיא זו רק דעתו האישית ולכן היא לא מטרידה את עצמה בעניין,בכלל כל אלה הגברים מוצאים אותה מרתקת במיוחד. גברים לא מפחדים להתחייב לביצ'ית כי היא נותנת להם חופש,סקס וריגוש הם בהחלט לא אותו הדבר. ובוא נחזור לעניין הנישואין....... אני יכולה לומר שחלקכם טועים וחלקכם צודקים אך אף אחד מכם לא הסביר למה בעצם מתחתנים,תקראו את זה ותבינו,ושוב אל תשפטו את אלדד אולי זו דעתו בעניין הזה אך לא כולם חושבים כמוהו. לדעתי נישואים זה לכל החיים,אני אומר שוב אני מאמינה באהבה מאוד,וזה מה שהכי חשוב,תמיד צריך לשאוף לאהוב מיום ליום. אני אסביר לכם למה מתחתנים,הרי מצבו הבסיסי של הבן אדם הוא בדידות קיומית,האדם תמיד נושא עימו סוד,והוא כמו תעלומה שאינה מודעת אפילו לעצמה. אפשר להינצל מהבדידות הזו רק כאשר פוגשים אישיות עצמאית נוספת(אישה או גבר),ולכן בני האדם צריכים "חבר לדאגה",שיוכלו לחלוק איתו את המשברים ואת ההצלחות.אדם שיוכלו לבטוח בו שיהיה "חבר לדיעה",שיהיה כזה שלא יפיק עונג מרושע מהתבוסה שלנו או מכישלון שיכול לקרות לנו בעתיד חלילה,כמובן אחד שלא יקנא להצלחותינו. כמובן הכי חשוב,הנישואין מאחדים שני לבבות בודדים שפועמים באותו קצב,ויש דבר נוסף בנישואין שהוא למען חברות,למען הגשמתו של חלום או חזון משותף,בוא נאמר ככה? אידיאלים משותפים. הרי אנחנו תמיד רודפים אחרי האושר,וכמובן שיש המון אנשים כאלה,במיוחד אנשים שחיים אהבה שאוהבים,כנראה אלה האנשים שמאמינים ותמיד יאמינו במושג הנישואין והזוגיות,יש אנשים שקוראים לזה "החלום הבלתי מושג" אם תשאלו אותי? הכל תלוי במה שאתם מכניסים לחלומות שלכם. משפט מסכם! אם יש לכם בידיים מישהו או מישהי שאתם אוהבים,אל תתנו להם ללכת,תקבלו אותו איך שהוא ולעולם אל תנסו לשנות אותו אלא מרצונו בלבד,מה שכן,תמיד ניתן לעזור לו,לתמוך בו,לפרגן,וכמובן כל זה בעצם מתקשר לאהבה,שאוהבים,עושים הכל למען האהובה. מצטערת על אורך התגובה מקווה שתפנימו,אני מדברת מניסיון
שבת שלום לכולם והמון אהבה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

שוב אתה ממשיך אלדד בלוק!!!!

אתה חושב שזה בוול שיט!?!?!? להיות עם מישהי שאתה אוהב ולחיות איתה ללא נישואים.. היום קוראים לזה "מערכת יחסים פתוחה" וזה אומר שיום יבוא והיא תכיר מישהו אחר והיא פשוט תלך.. היא לא חייבת לך ואתה לא חייב לה.. "האזיקים הקטנים" שעונדים באצבע איפשהו מכניס אותך למצב של מחוייבות, ואל תכניס לי על גברים שבוגדים וכאלה.. אני מדברת לנורמלים שבינינו.. או קי! אתה חושב שחתונה זה סתם משהו תנ"כי וללא משמעות.. אני חושבת שהמצב שלך לא ממש טוב.. (דעתי) ועוד משהו.. ממבט ראייה של בחורה.. אני לא אזדיין עם "אהוב ליבי" יביא ממנו ילדים.. ויחייה איתו... (אמנם יש הרבה נשים שלא רוצות להיתחתן מהסיבה של מחוייבות) אני אתחתן איתו.. יקום איתו כל בוקר.. ויביא ממנו ילדים.. ככה שהזמן שהייתי איתו לא התבזבזו על סתם זיון וכיף.. או קי... עכשיו תמשיך להגיד "סתם שטויות.. אתם טועים" וזה שוב יעלה לי ת'סעיף כי אתה לא יכול להגיד על הדעה שלי שהיא לא נכונה.. זו דעתי.. יש מבין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אושר וליטל

לקחת קשה את הנושא רק אמרתי מה שאני חושב אני מקבל את הדעה שלך ולא אמרתי עלייה כלום.. אמרתי שהתגובות פה היו פשוט מצחיקות.. תגובות לא עיניניות זאת המחשבה שלי אני לא מזלזל באף אחד.. וליטל לא לא רק אני יודע אותם אלה כולם... הסיבה היא הדת.. משהו שאנחנו ממשיכים אותה אלפי שנים.. הדבר השני זה להראות לכולם את אהבה שלכם והשלישי זה פשוט סיבה למסיבה... אני חושב שזה דיי פשוט ואושר שוב אלייך בסה"כ אמרתי בגדול... אם בדת שלנו לא היה את הדבר הזה נשואים תאמיני לי שהמחשבה שלך היתה שונה.. אני רק אמרתי את מה שאני חושב את פשוט תוקפת אותי כאילו שאני מזלזל בך או משהו כזה ממש לא.. באתי בראש פתוח ועניתי מה שאני חושב.. אז תורידי טיפה את הפיוז זה בסה"כ דעה ונושא לשיחה שדווקא מעניינת את ההשקפה של אחרים אני סבה"כ אמרתי שאפשר לחיות גם בלי להתחתן ולהיות זוג נשואי. ואגב אושר הטבעת לא היא שתנמע ממך להתאהב באחר...סורי.. לאכזב אותך אבל זה נכון ואני לא מדבר על בגידות.. תחשבי על זה ככה מחר את ובעלך כבר לא מה שהייתם פעם הקשר שלכם עלה לשרטון את לא רוצה להישאר איתו הכרת מישהו אחר... את רוצה להתגרש.. רק תחשבי איזה כאב ראש זה... במקרה שאת ובעלך לא מוכנים להתפשר על דברים וזה ככה ב90% ואולי פתאום בעלך לא רוצה לתת לך גט? אני בסה"כ אומר.. שאף אחד לא יודע למה באמת מתחתנים יש כאלה זה עיקרון שלהם בלי חתונה אין ילדים בלי ככה אין ככה... אוקיי לגיטימי.. עדיין אין זאת התשובה מדוע אנחנו מתחתנים לא אמרתי בכלל שאת חושבת לא נכון.. אמרתי שבעייני כל מה שאמרו פה זה לא נכון זה לא הסיבה לחתונה...ככה אני חושב... וסליחה.. אם פגעתי בך זה לא היתה המטרה.. זה הכל.. את יכולה ואני לא חושב שהדת שלנו היא סתם.. חלילה... זה הדבר היחידי שעוד מחזיק אותנו ביחד.. בערך ואישית אני לא חושב שיש הבדל בין מערכת יחסים פתוחה לנשואים וזיונים לכייף? סליחה?? סקס יש לו כל כך הרבה משמעויות אושר... סקס זה משהו שמחזק קשר.. אהבה מביא לעולם חיים חדשים וזה הנאה..אני לא רואה את העניין של הסקס בתור כייף וזהו... אבל זה לא הנושא סורי שחפרתי רק הבאתי את העמדה שלי שתביני טוב יותר ולא תתרגזי

אלדד כנס..

מאמי.. הבאת את דעתך פה וזה בסדר גמור.. אבל להגיד שאני טועה.. זה מה שעיצבן אותי.. אתה רואה דברים מנקודת מבט שאני לא רואה ואתה אומר לי שאני טועה.. לא אומרים את זה.. תגיד אני חושב אחרת.., אני מכבדת את הדעה שלך.. אין לי בעייה אבל תכבד גם את הדעה שלי.. לא התכוונתי להתווכח ולדבר מלוכלך אבל יש לי פתיל קצר.. וזה.. קבל התנצלות.. ושוב.. כל אחד ודרך עולמו... אל תזלזל בדעות של אחרים.. קבל אותם ושתף בדעותייך.. זה מה שיש לי להגיד..

0SUPERBOY0

New member
אחי אני אגיד לך 3 סיבות למה מתחתנים

1-כדי לא להיות לבד 2- מתוך הרגל לבת או בן הזוג 3- כדאי שהיה תעסוקה והאמת מי שמאמין בהאבה הוא פטתי, אין דבר כזה האבה, האהבה זאת מילה שאנחנו הגברים המעצנו כדי להכניס אותכן הבנות למיטה חחח , ואם אנחנו נשארים איתכן זה רק מתוך הרגל, תקשיבו בנות אתן טובות רק במיטה מעבר לזה עדיף לא להיות איתכן!!!

למעלה