משהו שבהחלט דורש תגובה!
אין לי מושג מה אתם חושבים על חיי הנישואים,אך אמרתם,דבר מגוחך כי אין סיבה לחתונה זה משהו שהוא מובן מאליו,אוהבים ומתחתנים,ויש אהבה בהחלט כן אני רואה כל יום זוגות שכל כך מאושרים ואני מאמינה באהבה כי היא קיימת,וגם במושג הנישואים זה הכל תלוי בבני הזוג ולא באף אחד אחר. זה כמו שתשאלו למה גברים אוהבים ביצ'יות,ויש ספר כזה דרך אגב מומלץ בחום
. ואם אתם שואלים מה זה ביצ'ית? זה פשוט מאוד,ביצ'ית(שם עצם),ז"א זו אישה שלא מנסה לחיות לפי סולם ערכים של מישהו אחר,פרט לשלה. אישה שמבינה שאם מישהו אחר לא מקבל אותה מכל סיבה שהיא זו רק דעתו האישית ולכן היא לא מטרידה את עצמה בעניין,בכלל כל אלה הגברים מוצאים אותה מרתקת במיוחד. גברים לא מפחדים להתחייב לביצ'ית כי היא נותנת להם חופש,סקס וריגוש הם בהחלט לא אותו הדבר. ובוא נחזור לעניין הנישואין....... אני יכולה לומר שחלקכם טועים וחלקכם צודקים אך אף אחד מכם לא הסביר למה בעצם מתחתנים,תקראו את זה ותבינו,ושוב אל תשפטו את אלדד אולי זו דעתו בעניין הזה אך לא כולם חושבים כמוהו. לדעתי נישואים זה לכל החיים,אני אומר שוב אני מאמינה באהבה מאוד,וזה מה שהכי חשוב,תמיד צריך לשאוף לאהוב מיום ליום. אני אסביר לכם למה מתחתנים,הרי מצבו הבסיסי של הבן אדם הוא בדידות קיומית,האדם תמיד נושא עימו סוד,והוא כמו תעלומה שאינה מודעת אפילו לעצמה. אפשר להינצל מהבדידות הזו רק כאשר פוגשים אישיות עצמאית נוספת(אישה או גבר),ולכן בני האדם צריכים "חבר לדאגה",שיוכלו לחלוק איתו את המשברים ואת ההצלחות.אדם שיוכלו לבטוח בו שיהיה "חבר לדיעה",שיהיה כזה שלא יפיק עונג מרושע מהתבוסה שלנו או מכישלון שיכול לקרות לנו בעתיד חלילה,כמובן אחד שלא יקנא להצלחותינו. כמובן הכי חשוב,הנישואין מאחדים שני לבבות בודדים שפועמים באותו קצב,ויש דבר נוסף בנישואין שהוא למען חברות,למען הגשמתו של חלום או חזון משותף,בוא נאמר ככה? אידיאלים משותפים. הרי אנחנו תמיד רודפים אחרי האושר,וכמובן שיש המון אנשים כאלה,במיוחד אנשים שחיים אהבה שאוהבים,כנראה אלה האנשים שמאמינים ותמיד יאמינו במושג הנישואין והזוגיות,יש אנשים שקוראים לזה "החלום הבלתי מושג" אם תשאלו אותי? הכל תלוי במה שאתם מכניסים לחלומות שלכם. משפט מסכם! אם יש לכם בידיים מישהו או מישהי שאתם אוהבים,אל תתנו להם ללכת,תקבלו אותו איך שהוא ולעולם אל תנסו לשנות אותו אלא מרצונו בלבד,מה שכן,תמיד ניתן לעזור לו,לתמוך בו,לפרגן,וכמובן כל זה בעצם מתקשר לאהבה,שאוהבים,עושים הכל למען האהובה. מצטערת על אורך התגובה מקווה שתפנימו,אני מדברת מניסיון
שבת שלום לכולם והמון אהבה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם