חתונה כישוף או קסם

skipi

New member
חתונה כישוף או קסם

שלום רב, אני יוצאת עם חבר שלי מזה שנה וברור לשנינו שנתחתן אך הזמן קצת לחוץ לי אני בת 30 כמעט האם יש איז שהו כישוף או משהו שניתן לזרז את התהליך מבחינתו לעשות משהו שישפיע עליו להציע לי מהר יותר מאוד חשוב לי העניין אני רוצה לזרז את העניין הזה ומהררררר

ByReNiT

New member
היי, כנסי..

אני לא יודעת אם יש כישוף או לא, אני גם לא כל כך מבינה בכישופים.. (רק עכשיו התחלתי לחקור את העניין), אבל ממה שהבנתי שאסור לכשף מישהו ולהכריח אותו לעשות משהו בניגוד לרצונו, אם אני לא טועה זה נקרא מאגיה שחורה, ומי שעוסק במאגיה השחורה הכישוף יכול לחזור אליו ולא בדרך טובה.. הכישופים האלה בעלי עוצמה והם מאוד מסוכנים ואם כבר רוצים לעשות אותם עדיף שזה יהיה מישהו מנוסה.. כדאי לך לחשוב טוב לפני שאת רוצה לעשות כישוף כזה... אולי תנסי לדבר איתו על חתונה בלי שום כישוף?

ByReNiT

New member
עוד משהו קטן...

אם באמת תצליחי ותזרזי את החתונה ע"י כישוף אח"כ את תצטערי שהוא התחתן איתך לא בגלל שהוא רוצה והוא שלם על עצמו אלא בגלל שכישפת אותו.. אני בכל אופן לא הייתי רוצה להתחתן עם מישהו בעזרת כישופים.. (לא שאני עומדת להתחתן אני רק בת 15 אבל בכל זאת...)

RainBird

New member
דווקא זה מאוד בתחום האפור. אני חושב שזה חיובי לעזור לאדם להגיע להחלטה בנושא חשוב ולתת לו אומץ לקחת צעד לשיפור חייו. זה לא שמכריחים אותו לאוהב אותה, אבל מכיוון שאנחנו לא נוהגים לחלק כישופים אז השאלה כנראה תשאר ללא מענה עד לזמן שבו תפני לעזרה מקצועית של מכשף שיודע מה לעשות. ארדן

../images/Emo39.gif לעזור לקבל החלטה זה אכן עוזר

אבל מי אמר שההחלטה להתחתן תשפר את חייו? אישית, אני בעד לדבר
בהצלחה!

RainBird

New member
זה בדיוק מה שאני טוען! לבדוק כל מקרה לגופו ולאו דווקא לבטל כל ניסיון כישוף אהבה או קללה. ארדן

jbu

New member
נו באמת זה ממש רע

את רוצא לגרום למישהוא להיתחתן איתך, מה עם זה לא יצליח ?מה אם הוא לא רוצא? את לוקחת אחריות ענקית ממש משנה את כול הגורל שלו. אח שלי היתחתן עם חברה שלו אחר 8 שנים ביחד שנה לא נראית לי הרבה. את כבר גדולה ואת יכולה להחליט לבד אבל לא הייתי ממליץ, את יכולה לרמוז לא ודברים כאלה ומחוץ מזה את צריכה קודם כול לדעת איך להטיל כישוף זה לא הוקוס פוקוס כמה מילים והכול קורה כמו שרצית.

למעלה