********חתונה וירטואלית******

sahr12

New member
תיזהרי על החולצות של האורחים...

את שופכת מהר.......חחחחחחחחח

חחחחחח,,,,,,זה מה שאמר המוסכניק,,

על המנוע של טונובילה שלי,,,חחחחחח ואתה,, תיזהר, כזכור לי,, לך יש חולצה יפה לבנה,,,לא? זמן לסגירת חשבונות,,,

רק היום ,,,

בוא וקח,, פן יהיה מאוחר,, בוא וטעם,, אל תגיד מחר,, העוגיות של סבתא,, העוגיות המובחרות,,

היום...

היום אני בצ´ופה בשעה 22:00 קונה המבורגר ושותה בירה בחינם... מחר את פנויה ?

מחר,,,,,?

לא מתחייבת שיישאר,,, קח היום,, לא יודעת מה יהיה מחר,, כדאי לך,, אפילו לי,, זה עולה יותר,,,

קסומה

New member
פנטום../images/Emo24.gif

אצלי זה ארץ האפשרויות הבילתי מוגבלות.......חחחחח נראה לי שאני ואתה הולכים לחתונה משלנו.......חחח. כבר הזמנתי את השמלה שבחרת...נו, זאתי השקופה עם החוטיני, עם המחשוף שלא נגמר....

קסומה המתוקה...

פנטום קרא את ההודעה שלך והתעלף, לא לפני שפיזר את כל הריר שלו על השולחן שלי... תגידי לי - כמה אני יכולה לספוג ? מה אני ויוה ???

סנדי32

New member
פאסה- כבר ההייתי נשואה וירטואלית

אבל לא בפורום התחתנתי בצ´אט עם אחד בשם אלוןן 31 היינו נשואים יותר מ-3חודשים היינו מאוהבים אחד בשני בטירוף (אהבה וירטואלית)היינו משוחחים שעות ארוכות על הככככככככככככככככל הפכנו לזוג מושלם (הלוואי כך היה במציאות) זאת היתה פנטזיה חלומית הוא חיכה לי ואני לו, לא התראינו מעולם היה פשוט כייף יחד אבל יום אחד הוא ביקש להיפגש ואני לא הסכמתי אז הוא הכיר מישהי אחרת :-הוא שבר לי את הלב
אבל המשכתי כי הכל היה וירטואלי ואז ביקשתי גט הוא נתן לי והתגרשנו בידידות היום הוא מתחנן לפניי שאני אחזור אליו ולו רק לשיחות של פעם אבל אני לא מוכנה
(היום הוא בניק אחר)

סנדי32

New member
פאסה- כבר ההייתי נשואה וירטואלית

אבל לא בפורום התחתנתי בצ´אט עם אחד בשם אלוןן 31 עשינו חתונה וירטואלית הזמנו את כל מי שהיה באותו היום בצ´אט כולם פירגנו ושמחו בשבילנו היה לנו סיסמאות שלנו חדר משלנו הכל לבד. היינו נשואים יותר מ-3 חודשים היינו מאוהבים אחד בשני בטירוף (אהבה וירטואלית)היינו משוחחים שעות ארוכות על הככככככככככככככככל הפכנו לזוג מושלם (הלוואי כך היה במציאות) זאת היתה פנטזיה חלומית הוא חיכה לי ואני לו, לא התראינו מעולם היה פשוט כייף יחד אבל יום אחד הוא ביקש להיפגש ואני לא הסכמתי אז הוא הכיר מישהי אחרת :-הוא שבר לי את הלב
אבל המשכתי כי הכל היה וירטואלי ואז ביקשתי גט הוא נתן לי והתגרשנו בידידות היום הוא מתחנן לפניי שאני אחזור אליו ולו רק לשיחות של פעם אבל אני לא מוכנה
(היום הוא בניק אחר) ולומר את האמת אני לא מוכנה יותר להתחתן אפילו לא וירטואלית חחחחחחחחחחחחחחחחחח "החיים הטובים"

למעלה