עם מישהי מפה... זה לא ברור עדיין...?
מ מיכל31 New member 18/9/02 #24 איזה התלהבות חחחחחחח חכי שבעלך יגיע ותקווי שהם ינצחו אם לא, תשארי עם החשק!
ק קרן קיימת New member 18/9/02 #29 תראי, בתור אחת שבליל הכלולות ספרה צ´קים עם כל המשפחה, ביזבזה שעתיים על שחרור התסרוקת ואז מצאה את בעלה נוחר לו.... אני חושבת שאני זקוקה לתיקון. ומצידי שיהיה וירטואלי, אבל מגיע לאישה ליל כלולות אחד בחייה, לא ? (רבאק, אני בלחץ, הוא עוד לא נחת....)
תראי, בתור אחת שבליל הכלולות ספרה צ´קים עם כל המשפחה, ביזבזה שעתיים על שחרור התסרוקת ואז מצאה את בעלה נוחר לו.... אני חושבת שאני זקוקה לתיקון. ומצידי שיהיה וירטואלי, אבל מגיע לאישה ליל כלולות אחד בחייה, לא ? (רבאק, אני בלחץ, הוא עוד לא נחת....)
ב בעלה של מיכל31 New member 18/9/02 #48 מי ירצה אותך אההה? כמה שעות לא משגיח וזהו? מי ירצה אותי, מי ידאג לי....
מ מיכל31 New member 18/9/02 #53 נשמתי הטהורה אותך, חולמת יום וליל, אותך ליבי שואל ומתפלל, אותך, אות, אותך ואם היה ספק רק אותך!
S sahr12 New member 18/9/02 #55 אוליי תוציאי דיסק???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...........תגידי לבעלך שיחלק תאורחים לפי שולחנות.. שלא נפתח סתם שולחנות ספאר...... אהלן דוד נז´ם......חחחחחחחחחח
אוליי תוציאי דיסק???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...........תגידי לבעלך שיחלק תאורחים לפי שולחנות.. שלא נפתח סתם שולחנות ספאר...... אהלן דוד נז´ם......חחחחחחחחחח
פ פנטום הצט New member 18/9/02 #30 חשבתי גם אני להתחתן... אבל אני לא בן אדם אלים... I´m a lover not a fighter
פ פנטום הצט New member 18/9/02 #47 קיס מי... No - Just kiss me....אפשר להתחתן איתך...תמיד חלמתי על ארץ זבת חלב ודבש....