חתול במגפיים

catinhat

New member
חתול במגפיים../images/Emo142.gif

שלום בנות, אולי תוכלו לעזור לי. אני מחפשת מגפיים עד לברך, רצוי מעור. הבעיה שלי היא ששרירי השוקיים שלי מתחרים באלו של כמה כדורגלנים ושום מגף רגיל לא נסגר עלי. האם אתן מכירות אולי מקום שמייצר מגפיים רחבים יותר או עפ"י הזמנה/מידה? הרי ידוע שמגפיים ומכנסיים שתמיד קונים קומפלט, קשה מאוד להשיג אותם (תמיד). תודה מראש על העזרה.

maya 25

New member
אני קניתי...

בחנות שנקראת exit זאת רשת אם אני לא טועה מגף עד הברך שהריצ'רץ שלו עד מגיע לפני הברך וכך ניתן לסגור אותו ביתר קלות... הבעייה היא שקניתי אותו ממש בתחילת העונה לפני כחודשיים ואני לא יודעת אם יש אותו עדיין אבל אולי עוד חנויות מחזיקות את המגפיים עם הטריק הנפלא הזה.... בהצלחה!

מול הבית שלי

יש חנות שנקראת טמשה ומייצרים שם מגפיים מאוד יפים, לטעמי, לפי מידה. הבעיה היא שגם המחיר תואם - כ-850 ש"ח. אם יש לך כסף ואת יכולה להרשות אני ממליצה. אני אישית גם הייתי בבעיה כמו שלך אבל אין לי כסף, ואחרי שחרשתי את כל חנויות דיזנגוף ואלנבי ולא מצאתי מגף עד הברך שנסגר התייאשתי והתפשרתי על מגף שנסגר בדיוק לפני שהשוק מתחילה להיות עבה. בכל מקרה, אם תרצי לבדוק החנות נמצאת בבוגרשוב בת"א, את המספר המדוייק אני לא זוכרת אבל זה בסביבות ה-38-40-42 כזה.

למעלה