חתולה

חדשה כאן, מותר גם?

לחתולה אחת שלי קראתי פמלה , היא היתה גי'ינגית ובאותה תקופה ממש אהבתי את החבר שלי דאז וזה היה השיר שלנו. גם החתולה. לחתולה הבאה שלנו (לא של החבר ההוא!שיהיה ברור. השארתי אותו לבד ביום שהחתולה נעלמה) קראנו ברנדי, הבת שלי החליטה כך כיוון שלחתולת הרחוב שמצאנו היה פס גינגי מתוק בתוך האפור. אגב החתולה היחידה שנקשרתי אליה נפשית (אני אוהבת כלבים מטבעי). לחתולה של אחותי קראו פשוט קילמי כיוון שלכלבה קוראים מילקי... לחתולה שלך הייתי קוראת מוזי על שם , שם ששונה.

dana2909

New member
שאלה קשה

לחתול היחידי שאני מכירה קוראים פיץ' (יעני אפרסק), למרות שהוא בצבע כחול אפור. (שאר השמות תולי ומיצי הם פשוט לא נחשבים). קשה לי עם חתולים, אני יודעת שרציתי לקרוא לאנג'י בהתחלה שולה, אבל היא לא הסכימה, אז אני מוכנה להשאיל לך את השם הזה.... ברור לך שאת צריכה לבשר לנו מה החלטת...

D o r o t h y

New member
יש שיר של ורד מוסינזון

מהספר החום הזה שכולנו קראנו בצבא, יש שם שיר שמדבר על שמות של חתולים וכלבים. אני אחפש אצלי, אם יש לי הספר, אני אצטט מתוכו.

על חתולה שקראו לה דזדמונה או אופליה

לא בדיוק זוכרת. חרא של ספר, אגב. "דברים שצריך לעבור". היה להיט בתחילת/אמצע שנות ה-80.

D o r o t h y

New member
אני שותפה לדעתך על הספר

אבל אולי בשיר יהיו עוד כמה רעיונות לשמות של חתולים (או בירושלמית - חתולות)

חתווולות (עם הטעם

על התוּ ) זה לא רק בירושלמית, זה די בישראלית-גלובלית, אני חושבת. (ע"ע "מיאו, חתולה...")

אטיוד5

Active member
...

חתול - פלסטיק (מלשון ...גונאז, לא בדיוק אבל בערך) חתולה - מטולה

D o r o t h y

New member
מנין אתה יודע?

יש לך נכד במעבדות הפרומבוצטיות של קופ"ח הכללית?

למעלה