חתולה

עִידן

New member
חתולה

שימעו. יש לי תחולה חדשה. היא אימצה אותנו, אז אימצנו בחזרה. ממש לא גורה, וידוע לנו שיש לה קשרים בקיבוץ (וכבר הציעו לנו לאמץ אותה, לאור היצמדותה אלינו). יכול להיות שיש לה שם, ואת זה אנחנו נברר, אבל למקרה שלא - אני זקוקה לרעיונות לשמות לחתולה. היא לבנה כולה, אגב, ואנחנו לא מעוניינים בשמות שלג למיניהם.

יש את החתול העובר דרך קירות

של רוברט היינלין ושמו פיקסל. אני יודע שאם אי פעם יהיה לי חתול, זה השם שאתן לו

freedom rider

New member
אולי...

אולי תקראו לה ע"ש החתול של שרדינגר? ודרך אגב: זוגתי ואני החלטנו טנטטיבית להכניס חתול לחיינו (או חתולה). המשך יבוא.

אם היא טרקטיבית

אז את יכולה לקרוא לה טרקציה או, לחלופין. מטולה. היום דורותי סיפרה לי על חתולה שלא רצו לקרוא לה מיצי, כי זה בנאלי, אז קראו לי מיץ.

זה גם מה שאמא שלי עשתה עם החתולה

שהייתה לה- היא קראה לה: תוּל. שם מאד יפה בעיניי, אגב.

בתיכון הייתה לי חתולה שאמצה אותי

חתולה שחורה וחביבה שנאלצתי לגדל מחוץ לחדר כי חברה הכי טובה שלי הייתה אלרגית. קראתי לה במבה.

עִידן

New member
האמת היא

שהשם הראשון שחשבתי עליה היה "במבה", אולי בגלל השרשורים ב372, אבל שללתי מיד, כי יש מלא חתולות במבות, ובכלל, לאמא של החתול הקודם שלי קראו "בימבה" (אנחנו יודעים שבמקור זה "בינבה"...). על מטולה גם חשבתי לבד, אבל אני לא מעוניינת בשמות של מקומות. לפחות לא בארץ.. "ורשה" דווקא שעשע אותי. חשבתי גם על "אוסמוזה". וגם "איזמרלדה" מצא לי חן.. טוב, צריך לבדוק אם יש לה כבר שם.

יש מלא חתולות במבות???

בחיים לא פגשתי חתולה עם השם הזה. לא לפני ולא אחרי במבה שלי. את יודעת שהיא הייתה באה כשהייתי שורקת לה!. בכל מקרה קראתי לה במבה בגלל שהיה אצלנו כלב בקיבוץ שקראו לו ביסלי וזה נראה לי מתאים.

למעלה