חתולה שורטת רהיטים

רגע מה אני עז?../images/Emo192.gif

אני הצעתי.. אגב הסופט פוז לא נושרים אצל אמך במהירות? אני שמתי לחתול סופז פוז וכל יומיים הזעיקו אותי להדביק לו 2-3 שנשרו לו, עד שבסוף עברנו לגזיזת ציפורניים.

smartblonda

New member
../images/Emo13.gifרוברטה היא קיבלה את כל ההצעות

האפשריות בשירשור הזה.

sirits

New member
אופס.... לא שמתי לב...

אצל אמי זה נושר בקצב של ככיסוי אחד לשבוע, ככה שזה ממש לא נורא. אולי כדאי לשים טיפה יותר דבק.

white star

New member
../images/Emo54.gif פתרון קל ופשוט

נתחיל בזה שלא לעקור ציפורניים ולא נעליים. תקחי אותה לוטרינר שיסביר לך איפה לקצוץ להם ציפורניים עם מקצץ ציפורניים רגיל ביתי (בעיקרון זה בתחילת הסיבוב, איפה שהבשר הפנימי נגמר) ומקצצים לה פעם בשלושה שבועות - חודש. לא צריך לגרום טראומה לחתול סתם

קוקה7

New member
באו אני יספר לכם על הנזקים שלי

לי יש בבית 5 חתולים ואתם יודעים מה הם הרסו לי...בואו אני אספר לכם: 1. שמיכת פוכ שעלתה לי 1000 ש"ח - זרקתי אותה לפח כי מרוב שהם השתינו לי עליה היא כבר הצחינה. 2. 2 כריות - כל אחת עלתה לי 30 שח גם לפח....חירבנו לי עליה.... 3. ספה של הבנות שלי (פו הדב)יפה כזו שהן קיבלו מתנה ליומולדת, אז בהתחלה החתולים השתינו עליה וכשרציתי לכבס את הכיסוי אז הם פשוט שייפו את הציפורניים שלהם על הספוג והרסו את זה לגמרי... כמובן שבעלי רצה לחנוק אותי...(כן אותי לא אותם).... אבל עקירת ציפורנים.....לא חשבתי על זה אף פעם, נראה לי לא אנושי, ולמעשה לסבל שנגרם להם כלל לא הייתי מודעת.

אולי אני יכולה לעזור

יש חומר, כמו מרה לציפורניים שמרחיק אותם ממקומות, כגון הספה, הכסאות וכל רהיט אחר שנופל קורבן, אני לא זוכרת את השם המדויק, אבל אני אבדוק כי יש לי את זה בחנות .... זה ספריי די גדול בעל ריח נוראי (עבורם, עבורנו פחות. חשוב לציין ) שמרחיק אותם ומעיף אותם לקצה השני של החדר, הרבה רהיטים חבים את חייהם לספריי הזה. הוא עולה בסביבות ה-90 ש"ח. מקווה שעזרתי.

למעלה