חתולה שורטת רהיטים

tal12mos

New member
חתולה שורטת רהיטים

החתולה שלנו התחילה פתאום לשרוט את רהיטי העור. האם מישהו מכיר איזשהו חומר או רעיון אחר שימנע ממנה לשרוט ? מה לגבי הוצאת ציפורניים לחתולה שלא יוצאת בכלל מן הבית?

bislybis

New member
אלוהים ישמור! הוצאת צפורניים???../images/Emo186.gif

מה זה? את רוצה חתולה נכה?

כדאי לקרוא את סיפורו של זאוס

לפני ששוקלים אופציה מזעזעת של הוצאת ציפורניים. הסיפור של זאוס. בעיקרון ישנם חומרים שמרחיקים את החתולים, ריחות שדוחים, כדאי לברר בחנות שמוכרת ציוד לבע"ח, כדאי גם לקנות כמה מתקני גירוד שיהוו תחליף מספק עבורו.

smartblonda

New member
טל-כדאי לך לקרוא ,תגובת חתולה בשמלה

גם את סיפורו של "זאוס" וגם את הצעותיה,של חתולה בשמלה,לגבי האופציות הקיימות בשוק! ניתוח כגון עקירת ציפורניים,הוא ניתוח מזעזע שאשר גורם למום לחתול לכל חייו! נתנו לך פה מספיק דוגמאות בעניין חומרת המעשה! אז טל,שיקלי טוב את מעשייך ואולי תתיעצי עם אנשים אחרים הקרובים אלייך,עם נסיון לגבי גידול בעלי חיים וחתולים בפרט. כמו כן ,מציעה לפנות לוטרינר ,לשמוע חוו"ד. יש רשימת וטרינרים מומלצים למעלה בטאגליינסאו במאמרים(תחפשי לפי אזור מגורייך). אז תחזרי לפורום וספרי ,מה שמעת על הניתוח המזוויע הזה!

לא להוציא ציפורניים!

עם הציפורניים החתולים מגנים על עצמם ו... בקיצור זהךא טוב. יש משהו מיוחד ששמים על הציפורניים וזה בצבעים מגומי. אין לי מושג איפה משיגים את זה אבל..

לא להוציא ציפורניים

אפשר לגזוז ציפורניים, לשים כיסויי ספות אבל ניתוח עקירת ציפורניים לא ולא- מדובר בניתוח אכזרי שבו חותכים לחתול את כל פרק האצבע.

סיביון

New member
לא לעקור ציפורניים!

חתולים לאחר עקירת ציפורניים מפתחים בעיות התנהגות שכוללות נשכנות (נשיכות מאוד חזקות וכואבות) ובעיות צרכים (שתן וצואה לא בארגז) כי כואב להם לחפור בחול. החתולים גם עלולים לפתח בעיות ביציבה. מקום הניתוח עלול להזדהם והחתול יכול לאבד את כל רגלו או לפתח זיהום כללי ולמות (והיה כזה מקרה כאן בפורום).

ליאת39

New member
מסכימה עם כולם

אני גוזרת לבובי מדיי פעם את הצפורניים ~ כשמצליח לי
, וכמובן מפנה אותו כלפ פעם שהוא מאותת עם הצפורניים על הספה, אל עמוד הגירוד שלו, או שאומרת לו "לא" בתקיפות. ואז הוא יודע שאסור ולא הורס. ילד טוב של אמא (ב"עה) ~ דיברו איפה שהוא על פולניות.... נראה לי שזה מתחיל לצאת

b love

New member
../images/Emo6.gif זה לא מתחיל לצאת..

הפולניות של מזמן כבר קורנת החוצה

ואם מישהו זקוק לדוגמאות של

חתולים עקורי ציפורניים עם בעיות התנהגויות בשפע, יכול לפנות אלי. יש לי שניים כאלה. אסור לעקור. התעללות לשמה!

sprung monkey

New member
../images/Emo128.gifבשום פנים ואופן לא../images/Emo70.gif

עקירת ציפורניים לחתול שקולה לכריתת אצבעות הידיים אצל בן-אדם. כל שאר הדברים נאמרו בתגובות האחרות.

של4

New member
אסור לעקור ציפורניים

דמייני לעצמך שיעקרו לך את אצבעות ידיך על מנת להבין מה קורה לחתול שעוקרים לו ציפורניים איני מתכוונת בציניות אלא באמת מתוך חמלה ונסיון להבין צה עובר על חתול עקור ציפורניים. אלו האצבעות שעוזרות לו להתקיים, להגן על עצמו ועוד. נסי לגזוז לו ציפורניים אצל הוטרינר זה בטוח יעזור. זה מה שאני עושה עם חתוליי. בהצלחה.

sirits

New member
אני לא מבינה למה אף אחד לא ציין כאן

מה כן אפשר לעשות.... ברור וידוע שאסור בשום פנים ואופן לעקור, אבל אפשר: א. לכסות את הספות. ב. לקצוץ את הציפורניים כל כמה זמן, אבל זה לא כ"כ פראקטי. ג. להדביק כיסויי ציפורניים - סופט פוז. זה רעיון גאוני שאפשר ומומלץ להעזר בו. אצל אמא שלי בבית (יש לה שני חתולים וספות חדשות מהממות) זה עובד נהדר!!!

T i k t a k i t

New member
מה לא פרקטי במניקור מדי פעם?../images/Emo13.gif

במיוחד אם מרגילים לכך את החתול מגיל צעיר ,אין שום בעיה לקצוץ לבד .החתול הבוגר יותר שפחות רגיל לכך,דורש קצת יותר "משחקים, כלומר לתפוס אותו כשהוא יותר ישנוני או משו ,אצל הצעיר שהורגל לכך מיד כשהגיע אלינו בגיל חודשיים,אין כמעט בעיה לבצע לו מניקור מתי שרוצים

sirits

New member
כשניסיתי לקצוץ לחתולים שלי,

היה נראה לי שבכל פעם שאני קוצצת, הצורך שלהם להשחיז את הציפורניים הקצוצות גובר ואז הם פשוט השחיזו יותר. לכן אני חושבת שזה לא פראקטי, לפחות לא אצל החתולים שלי.

למעלה