כמה תגובות
לגבי קריאה באנגלית, יכול להיות באמת שהשפה לא קשה מדי ודברים מסוימים גם הולכים לאיבוד בתרגום. אבל את יודעת מה? אני דווקא אוהב מאוד את התרגום, יש שם הברקות מקוריות ומצוינות של גילי ואני בהחלט חושב שהאהבה שלי לספרים היא הרבה בזכות התרגום הזה. מבחינתי לקרוא את הספר באנגלית יהיה כמעט כמו לקרוא ספר חדש עם שפה חדשה .. לכן, אני חושב שהסיכוי שאני אקרא את הספר באנגלית הוא קטן. לגבי ההתנתקות, אני לא באמת מתכוון להתנתק ולא לקרוא כלום, אני חושב שזה אובססיבי מדי.. (וכנראה שגם בביצפר לא יגלו, בעיקר בגלל שסיימתי אותו לפני כמה שנים טובות

. לגבי מי שאמר שלא כ``כ נורא יהיה לדעת למשל מה יקרה להארי, אני מסכים אבל לא לגמרי. אני חושב שלקרוא את הספר בלי לדעת עליו שום דבר מראש יכול לעלות מאוד את ההנאה (בספר השישי הייתי עסוק הרבה בניחושים מתי כבר ימות דמבלדור.. אין לי סיכוי לשכוח פרט כזה ולהזכר בו שוב רק בקריאה), אבל אני באמת חושב שזה כמעט בלתי אפשרי ואני כן חושב שיזכירו את זה בתקשורת. לסיכום ה(חצי) פתרון שלי הוא להכנס לשום כתבה שתהיה בנושא אלא לשמור אותה (בפייבוריט) או לשים אותה בצד (בעיתון) ולקרוא את זה אחרי שאני אקרא את הספר, בתקווה לדעת כמה שפחות ולהנות ממה שאני לא יודע

(נ.ב. מצטער על החוסר סדר בכתיבה, אני כותב דרך פלאפון..)