אז ככה... אל דאגה מתוקה
דיבורים, קישקושים ושאר ירקות תמיד יהיו. אבל תמיד..
אמא של הארוס שלי דיברה וקשקשה גם שלושה חודשים אחרי שסגרנו, אחרי שהתחייבנו ואחרי שהם שילמו מקדמה... היא אמרה שהיא רוצה שנעשה בעיר מגוריהם, בעוד עיר מגוריהם היא כשעה וחצי נסיעה מהמשפחה שלי..!! היא לא מפסיקה לחפור בנושא ואומרת :"איך המשפחה תגיע? איך הם יגיעו..? אף אחד לא יבוא " ובלה בלה. גם בן זוגי מאוד התלהב מהמקום שסגרנו ולא רציתי להרוס לו. המקום שבחרתי מאוד יקר ויוקרתי, ואמרנו להם מאה פעמים שנעשה הסעות, זה לא גרם לאמא שלו להפסיק לקשקש על הנושא, אפילו שאין אפשרות אפילו לבטל, אז אני מסבירה לה כל פעם מחדש, אבל אל תדאגי, מי שבאמת רוצה להגיע יגיע.! שעה נסיעה זה כלום.. אני נסעתי כמו גדולה שעתיים לאירוע, שעה זה כלום! במיוחד כלום אם אתם מארגנים הסעות.
עמידה בתקציב היא דבר מאוד משמעותי במיוחד שיש כל מיני הוצאות שצצות לפתע במהלך הזמן... ובמיוחד שקל מאוד להתפזר בהוצאות. עכשיו צצות בעיות אחרות, המשפחה הקרובה שלי מתלוננת שלא רוצה ריקודים נפרדים, אמרתי להם שזה יהיה חצי אירוע כזה וחצי אירוע אחר... והם ממש רבו איתי השבת הזו על הנושא.. אי אפשר לרצות את כולם, וחייב להפנים את זה... ממש ארבעה אנשים (בניהם אבא שלי) ישבו עליי והציקו לי על העניין הזה.. אבל צריך לעמוד איתנים ולומר:"זה מה יש, החלטתי על זה עם החתן, וזהו. מי שרוצה לבוא שיבוא.."
תאמיני לי-כשיש הסעות מי שרוצה באמת לבוא יבוא. חריגה מתקציב היא משמעותית מאוד..!!! במיוחד כשמדובר בהוצאה הגדולה ביותר. אולם/גן אירועים