חשק מיני

2תפוזינה

New member
היי עונג

תודה על התגובה. האמת היא שיש לי מעט ניסיון מיני. לפניו היה לי בחור אחד, שכבנו מספר פעמים ולא היתה אהבה. אין מה להגיד- זה שונה לגמרי. מבחינת החשק- הוא היה יותר ממה שיש לי היום, אבל לא בשמיים. כלומר- אם לא בא אז לא נורא. עם עצמי- כמה מביך להגיד - אין לי ניסיון. רק לאחרונה , בעידודו של חבר שלי אני קצת מתעסקת עם עצמי. אבל זה ממש בחיתולים, חדש דנדש

להתעסק עם עצמך

זה מאוד חשוב. גם להנאתך האישית, וגם כי ככה את מגלה מה מתאים לך, וחוסכת לו את חצי העבודה. הוא עדיין יצטרך ללמוד לעשות את זה, אבל לא להמציא את הגלגל בעצמו...

bonbon 77

New member
אלטרנטיבי

הייתי פעם בטיפול בדיקור סיני בגלל בעיות פוריות (יוצרים זרימת דם מוגברת לאיזור) ואחרי כל טיפול היה לי המון המון חשק כאילו שהכל מתעורר . אני חושבת שכשהגוף רדום צריך לעורר אותו ע"י תנועה , צחוק (לחפש איפה לצחוק) ואולי גם דיקור?........

ToryMaster

New member
ז מאוד הגיוני, אגב

אנרגיית הצ'י והמרידיאנים. זה לא משהו שאני מתעסקת איתו, אבל בעיקרון התורה הזו אומרת שכשאחד ממרכזי האנרגיה בגוף חסומים (או שהאנרגיה לו זורמת כמו שצריך) זה מביא למחלות, לעייפות, לחוסר חשק וכו'. גם מסאז' טוב יכול לעזור, קראתי פעם מאמר ארוך ארוך על עיסוי אירוטי, אולי שווה לנסות?

זה נשמע

שכל התחום המיני הוא די בוסר עבורך, מהרבה בחינות. כדי להבשיל ולגדול דרושה נכונות, סבלנות והרבה אהבה. לעצמך כמובן
נסי לאתר בתוך העולם העשיר שסביבך, דברים שכן מגרים אותך. לאוו דווקא שקשורים לבן זוגך. כשתמצאי, נסי להעיר בתוכך את החלק הזה, החושק. נסי לקבל את החלק הזה בתוכך, זה שהוא פראי יותר, מיני יותר, מאבד שליטה. נסי לאפשר לעצמך להיות הרפתקנית עם עצמך. את בסך הכל מתחילה ללכת בדרך יפהפיה. את מגלה אותה כרגע. זה בסדר, קחי את הזמן שלך

היי תפוזינה...../images/Emo13.gif

ערב טוב... קראתי קצת...וגם תגובות... תראי, את נמצאת במערכת ייחסים, מעל שנה זה כבר משמעותי... ולכל מערכת יחסים נלוות לרוב גם עליות וירידות, אולם החשוב שכשאת יודעת שיש ירידה להשתדל למצוא את העליה. הבנתי שאת נמצאת בתקופת בחינות, בתור סטודנט, גם אני בתקופות אלו לרוב, לא מוצא חשק לדברים מסויימים, או שמאבד עניין לפעמים גם בסקס( שיו..אני לא מאמין שאני הודתי בזה..
). מה גם, שכתבת שהייתה בניכם תשוקה אדירה והעברתם ימים שלמים עם סקס!!!!!! אולי אתם צריכים לשבור שגרת חיים בכדי להחיות את מערכת הזוגיות שלכם?? אולי נכנסתם לרוטינה מונוטונית כזו שהכל מסתחרר בלי בלמים וכתוצאה מזה ההרגשה הזו של חוסר חשק. חשוב מאוד שאת אוהבת אותו והוא מן הסתם אוהב אותך והליכתכם לייעוץ מראה שכן אכפת לכם מהקשר!!!
. נסו לשבור שגרה, צאו למקומות רומנטיים שלא הייתם בעבר..לכו לחוף הים בלילה עם בקבוק יין ופירות ותנסו להיות רומנטיים...תנסו לשחק בצורות שונות מהרגיל...מקווה שתצליחו ותמשיכו להנות מהקשר שלכם.. פירסס

2תפוזינה

New member
שבירת שיגרה ועוד משהו

בקשר לשבירת שיגרה, אנחנו מאוד שוברים אותה... עושים פיקניק פה ושם, היינו בבית מלון לא מזמן, מידי פעם יוצאים לטייל, אפשר לומר שאנחנו די מטפחים העיניין הזה. בקשר ללהתעסק עם עצמי- אין לי חשק לכלום, איך אני אתעסק עם עצמי? מה לעשות בשביל שיהיה לי חשק לגעת בעצמי? אולי יש פה מישהי שיכולה לתת לי איזה "מדריך למתעסקת החדשה"?

זה מה שנחמד

אין לך עוד מישהו לדאוג לצרכים שלו. את לא חייבת כלום. את לא צריכה להיות מלאת תאווה, פשוט לעשות לעצמך נעים. אם יתעורר בך משהו - יופי. אם לא - כנראה שבאמת לא בא לך. אל תתייחסי לזה כאל פורקן לצורך (כי את לא חשה בו), אלא כאל משהו שדומה לנישנוש, רק שלא משמינים ממנו... תגעי, תלטפי, עם בגדים או בלי, איך שבא לך. תראי איך זה גורם לך להרגיש.

היי תפוזינה...עלתה לי מחשבה../images/Emo13.gif

לכי לצומת ספרים או סטימצקי. חפשי ספר בשם "שעשועי מין" של המחברת קאסווירה הולנדר. אל תצחקי משם הספר, פשוט, תקני תקראי ותביני למה המלצתי לך לקנות. אגב, מאז שהמלצתי לידידה לקנות למישהי שהתחתנה את הספר כמתנה במסיבת הרווקות, הספר נהפך ללהיט אצל החברות שלה... יש שם המון טיפים, דרכים עיצות איך לגוון את חייך המיניים עם בן הזוג, ואיך לענג ולקבל את עצמך. שווה לנסות!!! פירסס
ולזאת שביקשה ממני את הספר במפגש...אחשוב על זה...

בילבוללללל

בוקר טוב.. זוהי המלצה חמה לכל זוג באשר הוא, וגם לנשים לבד ולגברים לבד... מניסיון, הספר תרם לי המון

2תפוזינה

New member
אני הולכת לקנות

אודיע לך כשיהיו התפתחויות.... תודה! (חבר שלי מזה התלהב!!!)

2תפוזינה

New member
אהה ובקשר לדיקור

אנחנו צוחקים המון... וזה באמת משחרר. האמת היא שחשבתי ללכת לדיקור, זה ממש מסקרן אותי. יש לך מישהו להמליץ עליו?

לא בת 17

New member
מיזדהה

אני מיזדהה איתך במאה אחוז, ומקנאה בך על הפתיחות עם החבר והניסיונות המשותפים למצוא פתרון. נראה לי שאנחנו במצב דומה רק שאני נמצאת במבוי סתום כי אני רואה איך במשך חודשים הבעייה הזאת הורסת לי כל חלקה טובה במערכת היחסים, ואני לא רואה שום ניצוץ של חשק. הלוואי שאצלך זה אחרת, אבל אני מצאתי את כל ההמלצות לגיוון, שינוי, התנסויות וכו' לא רלוונטיים - נראה לי שרוב הבנות לא מבינות שכל עוד אין לך חשק אז כל ניסיון להינות ממין מרגיש מאולץ ופתאטי. זה פשוט מרגיש כמו כדור שלג שמעצים את עצמו ומרחיק אותי מסיכוי "להשתקם". גם אני סטודנטית, אז שלפחות יהיה לנו בהצלחה בבחינות, מקווה לקרוא פה על הצלחות במיטה יותר מזהירות שלך.

ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif

את מקנאה בה על הפיתחות בקשר? למה שלא תצרי אחת כזאת בקשר שאת נמצאת בו? עזבי את מין לרגע, כשאין פתיחות וחופש לדבר על דברים בקשר, זה משפיע עליו מאוד לרעה.

לא בת 17

New member
יש אנשים

יש אנשים גבוהים ויש אנשים נמוכים, יש אנשים כהים ויש אנשים בהירים, יש אנשים עדינים ויש אנשים גסים, ויש אנשים סגורים ואנשים פתוחים. בברכה

2תפוזינה

New member
האמת היא

שגם אני די סגורה, אבל חבר שלי מאוד פתוח, ו"יחס גורר יחס" וכך אני נהיית גם פתוחה. אז אם חבר שלך לא פתוח, נסי את, קצת, להיות יותר פתוחה. לאט לאט תפתחו ותדברו על יותר ויותר דברים. יש לי שאלה אליך: את אוהבת אותו? את מוכנה לעשות הכל הכל הכל אבל באמת הכל בשביל השקשר יהיה יותר טוב? את לא חייבת לתת לי את התשובה, תחשבי לעצמך ותסיקי את המסקנות שלך. בכל מקרה, תודה על ההודעה התומכת, סוף סוף מישהי שמבינה מה זה חוסר חשק... ולפני סיום-פתאום קפצה לי עוד שאלה- איזה גלולות את לוקחת (פשוט אמרו לי שיש קשר בין הגלולות לחשק)? תודה תפוזינה2

לא בת 17

New member
השאלות הכי קשות

את שאלת שם, ברור שהן אצלי בראש, והאמת שהתשובות נוטות להשתנות מפעם לפעם, כרגע אני לא רוצה לאבד את הקשר הזה. אני מקווה שאצלך הדברים יותר פשוטים, ואם לא אז לפחות אנחנו לא לבד. אני משתמשת בגלולות יסמין, אבל איכשהו האינטואיציה שלי אומרת לי שהן לא הגורם לבעיה.

למעלה