חשק מיני

תשובה שנמחקה - עליות ומורדות

נמחקה עקב שירשור לא נעים שהתפתח. מעתיקה לכאן באדיבות עונג. הנה החצי גרוש שלי. בזוגיות ארוכה תמיד יהיו עליות ומורדות. יהיו זמנים שתראו אחד לשני הכי מושכים וסקסיים ביקום זמנים שפחות. אני לא יודעת להגיד מה בדיוק מביא לעליה ומה לירידה. אני רק יודעת שאחרי כמה כאלו, אני כבר רגועה, כי אני יודעת שחוסר החשק הוא זמני למדי. אני עם האיש שלי כבר 8 שנים. אם הייתי מקשיבה לעצות כמו של גילי, סביר להניח שהייתי גרושה. לשמחתי, אני לא הטיפוס הלחוץ, נותנת זמן לדברים לקרות, ותמיד מגיע התקף החשק הבא. אם את אוהבת וטוב לך - תני לכם עוד צ´אנס. להפגש עם סקסולוג/ית זה תמיד טוב - למה לא ללמוד משהו מאנשי מקצוע אם זה אפשרי? אהבה לא באה בקלות, ואת אומרת שהאהבה ישנה. אז גם הסקס יחזור אם רק תתני לזה זמן ורוגע.

הודעת שנמחקה ואני מעלה אותה

שוב- תפוזינה יקירה את אפילו לא מתארת לעצמך כמה הבעיה שלך נפוצה! גורמים שונים בחיים משפעים על הירידה בחשק המיני וביניהם מתח נפשי, שיגרה, אפילו המצב הבטחוני והכלכלי בארץ יכולים להשפיע. יכול להיות גם שאתם לא מגוונים, אולי כבר נמאס "אותו הדבר" וצריך לחשוב על משהו חדש (חנויות מין הן מצוינות במצבים כאלה) ויכולות להיות לכך עוד שלל סיבות. כאן תמצאי (http://www.kan-naim.co.il/naim.asp?cid=20) כמה וכמה כתבות מעניינות שאולי יעזרו לך ותשאבי מהן מוזה בהצלחה :) אולי כדאי לך להיתייעץ עם מומחהו סקסולוג או אפילו פסיכולוג. יכול להיות שהמקור לבעיה הוא לחץ או שגרה יום יומים (שלה תעזור אולי חופשה אולי טיול נחמד) ואולי כפי שנאמר כאן פשוט אין משיכה יותר ואז חבל להמשיך את מערכת היחסים אבל זאת החלטה שתבוא אחרי שיתמו כל התקוות והנסיונות כמובן. עוד דבר לפעמים רק מהלחץ שיוצרת המחשבה שלא הולך לכם מגבירה את זה. הרבה פעמים נערים צעירים מתלוננים על כך שכשהם מגעים לאקט הזיקפה יורדת ובסופו של דבר מתגלה שהבעיה היא בכך שמרוב שהם חושבים על זה שהפעם הם חייבים להצליח הם נלחצים והכל נהרס. אם תקחו חופשה ותנסו להיות ביחד בלי לחץ, אפילו בלי יחסי מין מלאים ישר, הכל לפי הקצב שלכם.. אולי אז תבוא הישועה

למעלה