חשסתי על משהו...

arbell

New member
../images/Emo58.gif

הם יכולים להיות- רוב הסיכויים שנגיני- הנחשית של וול' היא הורק' בעצמה....

bonzol

New member
דמבי אמר שהוא יודע.... ספוליררררררר

דמבי אמר שוולדמורט כן יודע על הספר שנהרס לו, הוא הוציא את זה ממאלפוי בכוח...

black robe

New member
יש לו 6 ../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

הורקרוקסים בחפצים, וה7 זה הוא עצמו.

arbell

New member
שלום ! אני חדשה...

קוראים לי ארבל, ואני כמובן מכורה לכל הספרים, יש לי שאלה, יש סיכוי שהארי הוא ההורקרוקס האחרון? (כשוולדמורט רצה לרצוח אותו, חלק מהכוח שלו עבר להארי...) ואז, אם כן, הוא יצטרך לרצוח את עצמו/ למצוא פתרון אחר?

arbell

New member
../images/Emo58.gif

(כמובן שלא בכוונה, אלא במטרה להרוג את הארי, קרה מה שקרה...)

sky44

New member
../images/Emo58.gif

הוא מעולם לא רצה 7 הורקרוקסים. רק 6. הוא רצה שנשמתו תהיה מחולקת לשבע.

IceStone

New member
אהמ יש רק 4 הור' לא 5 כמו שאמרת

טבעת הושמדה יומן הושמד, ומה שהיה במערה הושמד. נשאר לנו עוד 4 שלושה הושמדו.

Pr0NgS

New member
כשפומטיקאית בשם ברידג'ט וונלוק

גילתה שיש תכונות קסומות חזקות למספר 7. כמו כן, רן פה הוסיף כנראה את ההשראה שנחתה על רולינג בעניין זה.

jogy

New member
משהו שלא שמתם לב אני חושב

כולכם אומרים שאם וולדמורט גילה על היומן אז הוא עשה הורקרוקס מפרנק ... אבל זה לא הגיוני... כי הוא גילה על היומן רק אחרי שלוציוס אמר לו וזה היה רק אחרי שהוא חזר לשלטון.... הוא לא יכל לעשות הורקרוקס 9 חודשים אחרי שהוא הרג אותו....לא?... חוץ מזה, לדעתי הורקרוקס זה מעין "ביטוח חיים"... זה לא כמו תרופת פלא שכל פעם שהוא מת הוא לוקח אחד וחוזר לחיים.. הרי זה בלתי אפשרי, כי אחרי שמתים הנשמה נעלמת... לכן ההורקרוקס רק מחזיקים את הנשמה (או את מה שנשאר ממנה אחרי הפיצול) בעולם החיים עד שיימצא גוף... וולדמורט לא משתמש בהורקורוקס כל פעם שהוא מת... פשוט יש לו הרבה "חבלים" שכובלים אותו לעולם שלנו, ובגלל זה הוא כמעט בלתי מנוצח... כי צריך להשמיד את כולם כדי להשמיד אותו סופית...(אגב, אפשר להשמיד אותו, ואז את ההורקרוקס, כי כשהוא במצב של נשמה בלי גוף אפשר להשמיד אותם ולא יהיה לו מאחז בעולם)... והוא לא התכוון ל7 הורקרוקס אלא ל 7 חלקים לנשמה.... שאחד מהם היא הנשמה המקורית.... עכשיו יש לו לדעתי 5 אם הוא עשה הורקרוקס נוסף אחרי שהוא גילה את היומן (היה לו שנתיים לרצוח מישהו ואני חושב שזה מספיק) או 4 אם הוא לא עשה נוסף, שזה לא נשמע לי הגיוני... יכול להיות שיש לו 6 הורקרוקס ו7 חלקים לנשמה אם הוא דואג להורקרוקס שלו כמו כשדמבי אומר, והוא בדק אותם, ראה שהם חסרים, והחליט לעשות עוד... אבל אם אין RAB וזה רק פיתיון או משהו, אז בכלל רבו הסיכויים שיש 6 הורקרוקס... חחח....קשה לכתוב הורקרוקס 13 פעמים...חחח

gdisrael

New member
הוא עשה ../images/Emo58.gif

הור' מפרנק לא בשביל לפצות על היומן.... בגלל שהור' השישי היא אמור להעישות מהמוות של הארי, אבל הוא לא הצליח, במקום הוא עשה מפרנק !!! תקראו את הספר !!!

למעלה