חשסתי על משהו...

gdisrael

New member
חשסתי על משהו... ../images/Emo58.gif

ועם כל זה שאני כבר חודשיים בפורום, אף פעם לא ראיתי תיאוריה בקשר לזה ... או שיכול להיות שסתם לא שמתי לב ... המטרה של וולמדורט היא לעשות 7 הורקרוקסים, בגלל המספר הקסום שבספרה 7 עכשיו, אולי בעצם אם הוא היה מצליח לעשות 7, אז הוא היה הופך לאל כמו ב"אחד" או שאולי הוא יהיה בן אל-מוות (בקשר לאל זאת בדיחה, למי שלא הבין) אבל בעצם הוא אף פעם לא הצליח לעשות 7, כי הרי לפי הדעה של דמבלדור, וולדמורט עושה הורקרוקסים ק על רציחות ממש חשובות, והוא אפילו מוכן לחכות. אז לפי דעתו, הוא רצה לעשות מהרצח של הארי הורקרוקסים, אבל הוא לא הצליח ! כי הארי לא מת. לכן לפי דעתו של דמבלדור, הוא עשה עוד הורקרוקס, שחשב שהוא השביעי, מהמוות של פרנק, הגנן שלהם - אבל מה שהוא לא ידע זה שבספר השני הושמד היומן, ולכן, שוב, הוא לא הצליח לעשות 7 הורקרוקסים - ולנו יש מזל ! יותר נכון להארי פוטר, כי אז הוא היה כנאה הופך למשהו ממש חזק - הרי וולדמורט לא באמת שאף סתם לעשות 7 הורקרוקסים, ולכן סתם להסתמך על העובדה שזה "מספר קסום", בטח היא כתוב איפשהו משהו, או לפחות שקסמים שקשורים לספרה 7 עובדים פי כמה וכמה .. בטוח היה משהו ! עכשיו 2 אפשרויות : 1. וולדמורט לא עשה 7 הורקרוקסים, הוא עשה אבל חי רק 6 (ועכשיו כבר עם 5) , אז הוא לא יודע זאת, ומה שהוא לא יודע לא מזיק לו. כי דמבלדור אמר שוולדמרוט כבר כל כךךךך לא אנושי עד שהוא סביר להניח שאפילו לא מרגיש מתי שמושמד הורקרוקס - והוא מאבד מניצוץ וחלקיק נשמתו. אז האפשרות הראשונה היא שהוא לא שם לב, הוא לא הפך ל"אל" או לדבר בלתי מנוצח ובן אלמוות.. אנחנו הרווחנו, נשארו רק עוד 5 הורקרוקסים ושלום על ישראל ! 2. אבל יש אפשרות נוספת, שאכן וולדמורט כן מרגיש כשמומד הורקרוקס.. אז זה אומר שהוא ייצר חדש אחרי שהיומן הושמד, ואז יש עוד הפעם 7 , או בכלל אם הוא גם שם לב, אולי הוא עשה אחר כך גם גיבוי לטבעת. ובכלל אם זה יקרה, לצערנו, אולי אם רא"ב הצליח להשמיד את הקמיע (מה שלא נראה לי) אז גם בשבילו הוא עשה עוד הורקרוקס... ועכשיו עדיין יש לו 7 חלקים ! אבל לדעתי לפחות, הוא לא שם לב שמשמידים לו הורקרוקס, ודמבלדור צדק - אבל מה שלא מתאים לאדון האופל, כי הוא הריי מדוייק בצעדיו באופן מטורף. אז הוא בטח היה מידי פעם קופץ לראות אם הורקרוקס עדיין ישנו או לא ... ויכול להיות שאולי רא"ב זה רק מלכודת שאדון האופל בעצמו שם... אי אפשר לדעת... אבל בכל מקרה , אני מאמין שכביכול הוא לא אמור לדעת שמושמד הורקרוקס. אבל עדיין אני חולק על משהו! וולדמורט, גם אם בתור זכרון, ראה שהארי בעצמו משמיד לו את היומן. אז אנשים אמרו לי "זה רק זכרון שלו" אז הוא לא זוכר את זה כפי שהוא היום. אבל הרי וולדמרוט כן מדבר (נראה לי) פעם על חדר הסודות, והוא מודע למה שקרה שמה. וגם אם לא , הוא בטח היה שומע מה שקרה, עם חדר הסודות והכל, מכל התומכים שלו, והוא היה הולך לבדוק מה קרה ליומן? ואם הוא היה מושמד, הוא היה מגלה זאת - אבל לפי דעתי הוא יודע שהיומן מושמד. אולי הטבעת לא, אבל היומן כן. כי הרי הזכרון זה אותו החלקיק של נשמתו. והזכרון הוא לכל הנשמה, לא לחלקים נפרדים ממנה. אז אם משהו קורה בחלקיק אחד, וולדמורט אמור לזכור את זה בכל הנשמה, גם בעצמו - אם לא , מה הטעם בכוח של ההורקרוקסים - כי אז זה יהיה כמו סתם ישות נפרדת. וזה לא היה תורם שום דבר לוולדמורט. לסיכום, יש אפשרות שוולדמרוט יודע מתי שהור' הושמד (למרות שאם הוא לא , לדעתי הוא כן צריך לדעת, או לפחות תירוץ אחר, כי התירוץ של "הוא לא מספיק אנושי" לדעתי צולע) ואז הוא עשה חדשים במקום. מה שלא הגיוני. כי אז זה כמו לרדוף אחרי הזנב של עצמך ,בחיים הארי לא היה משיג את כל ההור', אלא אם כן הם מצליחים כביכול לכלוא את וולדמורט. ועכשיו לפי האפשרות השניה, הוא לא זוכר, ונשארו רק עוד 5 הור', ולפי דעתי הוא עשה גם גיבוי ליומן, כי הוא יודע שהוא הושמד !!! להבדיל מהטבעת, בגלל שהוא היה שמה, גם אם בתור זכרון ! עובדה שהזכרון ידע מיזה הארי, ושהוא השמיד את וולדמורט באותו הלילה. והרי ההורקרוקסים, ובייחוד זה, נעשו לפני אותו הלילה. כי הרי באותו הלילה וולדמורט הושמד, מה שאומר שכן הזכרונות נשמרים בכל החלקים של הנשמה. אז וולדמורט היה יודע שהיומן מושמוד, והיה עושה חדש. אלא אם כן לא היה לא כוח. ועדיין הוא נשאר רק עם 6. אני עדיין תוהה למה הוא היה הפול ל - 7? איך בדיוק הכוחות ה"נוספים" מהמספר הקסום היו מתבטאים ?! טוב לרולינג יש לענות על הרבה שאלות. יום טוב לכולם !

the ror

New member
../images/Emo58.gif

וולדמורט לא "מרגיש" כשנהרס לו הורקרוקס כי עובדה שדצבלדור אמר שעד שהוא לא הוציא את הידיעה הזאת מלוציוס הוא לא ידע על השמדת היומן ולכן די בטוח שהוא גם לא יודע על השמדת הטבעת. אני ממש לא רואה שום הסבר קלוש שהוא מספיק הגיוני למה ראב יהיה רעיון של וולדמורט(אבל כמובן יכול להיות שאני טועה). בגלל שהוא לא מרגיש שההורקרוקסים נהרסים, בטוח, אין לו כרגע 7 הורקרוקסים וממש לא נראה לי שגם אם הוא יגיע לכמות של 7 הורקרוקסים זה יהפוך את וולדמורט למשהו מיוחד יותר מיצור שהנשמה שלו קרועה לגזרים...ולכן לדעתי המספר 7 פשוט קוסם לוולדמורט ולא יותר מזה... וכמו שאמרתי וולדמורט לא ידע על השמדת היומן לפני שלוציוס אמר לו כי הדיכרון/הורקרוקס שהיה ביומן הוא באותו הזמן חלק נפרד מהנשמה שבגופו של וולדמורט וחוץ מזכרונות הילדות שיש לוולדמורט המבוגר עד לגיל יצירת ההורקרוקס הוא לא יכול לדעת או לגלות שום זיכרון או חוויה שההורקרוקס שביומן חווה ולכן הוא לא מודע לכל מה שקרה בין הארי להורקרוקס...

gdisrael

New member
אבל ../images/Emo58.gif

הזכרון - החלקיק נשמה, שהיא ביומן - ההורקרוקס. זכר או ידע, לא משנה, שהארי השמיד את וולדמורט באותו הלילה בבית הוריו. אז איך הוא ידע זאת? הרי ההורקרוקס נוצר לפני אותו לילה, שהרי אחריו וולדמורט הושמד. אז איך הזיכרון שלי "קיבל" את המידע על הארי פוטר, כי הרי הוא היה אמור להיות רק עם הזכרונות של וולדמורט עד לרגע יצירתו, עד כל מה שעבר שהיה "בתוך וולדמורט". אז לכן אם הוא ידע על הארי פוטר , סימן שהם "קשורים" כל הידע והזכורונות של חלקיקי הנשמה. הוא גם היה אמור לזכור בגופו על השמדת היומן !

the ror

New member
פשוט מאוד, דמבלדור אפילו אמר|ספוילר

את זה שוולדמורט לא ידע מזה עד שלוציוס סיפר לו. לוציוס ידע שהיומן הושמד(הארי החזיר לו את היומן ההרוס בסוף הספר השני) ולכן ברור שאו שלוציוס פשוט סיפר לוולדמורט או שוולדמורט פשוט חקר אותו בעזרת הלטת הכרה או אמצעים דומים על מה קרה ליומן(שלוציוס לא ידע שהוא הורקרוקס) שהוא הפקיד בידיו לפני מפלתו... והזיכרון שביומן אמר בפירוש בספר השני שהוא הופתע לשמוע על הארי פוטר ומה שהוא עשה מפי ג'יני וויזלי שכתבה ביומן וכל מה שהוא ידע הוא ידע מג'יני ולא באיזה קשר עם וולדמורט המבוגר...זה מוזכר ועובדה נוספת שהוא היה צריך לשאול את הארי מה קרה בערב מפלתו של וולדמורט...

gdisrael

New member
אהה אוקיי סבבהה , לא זכרתי את זה

אבל אם הוא כן יודע, הוא לא היה עושה אחד נוסף בשביל לפצות על היומן ! (ללא ספוילר, לא מוזכר כאן שום דבר לשום דבר)

Buffy lover

New member
זה באמת פשוט מאוד אבל לא בגלל זה...

בהארי פוטר וחדר הסודות טום רידל (חלקיק הנשמה שנמצא בתוך היומן יותר נכון...) אמר שג'יני כתבה בתוכו וסיפרה לו הכל על הארי פוטר שהביס את וולדרמורט, ושהוא חייב היה לפגוש אותו...

קרוקשנס

New member
ברור שהוא מרגיש!

נגיד עם היומן- הוא הרגיש שהארי תקע בו את השן של הבסיליסק!!

black robe

New member
הוא לא הרגיש את זה../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

בגלל שזה היה הורקרוקס. הוא הרגיש את זה בגלל שהוא היה זיכרון מהיומן עצמו. אנחנו מדברים על וולדמורט האמיתי, לא על הזיכרון מהיומן שלו.

תראה...(ספוילר)

כתוב במפורש בספר 6: וולדמורט ידע שהיומן הושמד רק אחרי שהוא חזר להיות גוף. זאת אומרת,שכשהוא הרג את פרנק ברייס הוא בעצם יצר הור` שביעי על נגיני וכשידע שהיומן הושמד-זה לא היה איכפת לו כי יש לו עוד 6 הור` ומימלא הוא לא יצר הור` במקום היומן. תחשוב! וולדמורט כבר הגיע למצב שהוא לא יכול לעשות עוד הור` כי 7 זה המון ומספיק בשבילו. והוא לא מרגיש שהור` מושמד,דמבלדור אמר להארי במפורש!!

gdisrael

New member
אהה סבבה אוקיי ../images/Emo58.gif

אבל נשמע מוזר שהוא בסוף ויתר על הרעיון השאפתי שלו של "7 הורק'" !

כי הוא

לא יכול לעשות יותר. תראה,סלגהורן בעצמו נבהל כשוולדמורט שאל על 7 הור` ואמר לו שזה איום ונורא(משהו כזה). ואל תשכח! הוא הגיע ל7 הור`,ורק אח"כ הוא ידע מהיומן

gdisrael

New member
הוא אף פעם לא הגיע ל - 7 ../images/Emo58.gif

השביעי היה אמור להעשות מהמוות של הארי פוטר. אבל הרי הוא בסוף לא הרג אותו. אז הוא החליט לעשות מהמוות של פרנק את השביעי. אבל זה בעצם היה השישי, כי מה שהוא לא ידע שהיומן הומשד. אז שוב, יש לו רק 6 הור' הטענה שלי שהוא היה אמור לדעת שהיומן הושמד. ואז ללכת לעשות אחד נוסף - שיהיה 7, שזאת המטרה שלו !

the ror

New member
../images/Emo58.gif

שכחתם את הטבעת?! זו כבר פעם שלישית שאני מגיב על זה בשרשור הזה... הוא לא הגיע ל 7 הורקרוקסים כי הוא לא היה מודע לזה שדמבלדור השמיד את ההורקרוקס שבטבעת...(אם הוא היה רוצה לעשות הורקרוקס שביעי הוא יכל לעשות זאת מהרג של מישהו נוסף-חוץ מפראנק- מוזכרים מספיק אנשים שנהרגו בספר השישי).

gdisrael

New member
מה הקשר ?! ../images/Emo58.gif

את הטבעת הוא בכלל ייצר עוד מלפני המפלה הראשונה שלו. היה נמנית עם 5 ההור' הראשונים + הזה שבגופו. והאחרון שהוא רצה לעשות מהמוות של הארי. הוא לא הצליח, אז הוא עשה מפרנק במקום - אבל מה שהוא לא ידע שהיומן הושמד, הוא רק חשב שיש לו 7 , אבל לא באמת יש לו, יש לו רק 6. ועכשיו אחרי השמדת הטבעת אפילו 5. אבל על השמדת הטבעת הוא לא יודע, ועל היומן כן, אז הוא אמור לעשות אחד חדש בשביל לפצות על היומן - שכביכול יהיה לו 7 ! (לפי מה שהוא חושב, עכשיו גם הטבעת הרוסה)

the ror

New member
../images/Emo58.gifהגעתי למסכנה מוזרה

שאני חשבתי שאני מתווכח אבל בעצם אין ויכוח כי שנינו מסכימים שלוולדמורט יש גג 6 הורקרוקסים ושהוא לא יודע על הטבעת ככה שאנחנו לא ממש מחדשים שום דבר אחד לשני...איך הגענו לזה אני לא בטוח,מוזר...

gdisrael

New member
חחח גמני לא ../images/Emo58.gif

עכשיו השאלה שלי, אם הוא ידע על השמדת היומן (לא על הטבעת) אז למה הוא לא עושה הור' חדש. בשביל שיהיה לו 7 (כמובן הוא יחשוב שזה 7, בעצם זה יהיה 6, אבל כמו שאמרתי, מה שהוא לא יודע, לא מזיק לו)

the only one 16

New member
בספר השישי ../images/Emo58.gif

אומרים (לא זוכרת מילה במילה אבל הרעיון ברור) שהיו 6 הורק' מתוכם הארי השמיד אחד- היומן, ודמבי השמיד אחד- הטבעת, המסקנה היא שנותרו רק 4 באותו רגע, עכשיו, הם חשבו שהם ישמידו עוד אחד וישארו 3 אבל מישהו החליף אותו כידוע לנו (למי שקרא יותר נכון)

the ror

New member
../images/Emo58.gifהוא יכול לעשות

הורקרוקסים נוספים... והוא לא ויתר על הרעיון אלא שלפי מה שידוע לו יש לו 7 הורקרוקסים(הוא לא יודע על השמדת הטבעת).

the ror

New member
../images/Emo58.gifרשמתי

טבעת לא יומן... על היומן כבר כתבתי שהוא יודע, על הטבעת שדמבלדור מצא הוא לא יודע...

למעלה