חשמל האהבה...

טוליפ.

New member
חשמל האהבה...

מרגיש את זה זורם מחלחל בכל גופי, חשמל האהבה, פורץ,מפעיל אותי.. מקצות בהונותי, זורמת התחושה, חמה ומתוקה תוססת בעורקי.. לאט כבתוך שמיכה, רקמת פוך עדינה, נעטף גופי,נטמע מעטפת חמימה.. ליבי שואב,דוחס מחשב להתפוצץ, חשמל בתוך עורקי, מדליק את כל חושי.. גופי כשדה חשמל, תופס וממגנט, שואב אותך אלי, מושך ומחבק.. הדלקת אותי ילדה, שלהבת של תחושה, פורץ ומהפנט חשמל האהבה...

יפה, יפה...

אם כי אני אישית לא כל כך אוהב חריזה כזאת ותוכן בנאלי, אבל בשיר בכללותו יש מן הקסם.

מכורה יקרה,

אני מציע שתלכי לשתות משהו קר, תעשי מקלחת צוננת, ואז, כשתרגעי, תנסי להעביר שוב את המסר שביקשת. :cool:

פרח-בר

New member
בנימה צינית ועוקצנית למלכישוע...

אולי גם תכתוב עבורה את הדברים??? ככה זה יהיה לטעמך... אהה...רעיון אדיר נכון מלכישוע??? סומכת על כך שתבין את הערתי נכון ותקבל אותה ברוח הנכונה. שלך, אני.

פרח,

אמרתי את שאמרתי משום שלא כל כך הבנתי את אשר ניסתה לומר לי מכורתנו הנחמדת. חשבתי שאי ההבנה שלי היא תוצאתו של הטון המרוגש והסוער שלה, תוצר מצב רוחה. לכן הצעתי לה, עם כל הרצינות, להרגע קצת ולומר את שרצתה שוב. עשו אהבה ולא מלחמה מלכישוע

פרח-בר

New member
מלכישוע, כבודך במקומו מונח...

אבל מי כמוך יודע ש...יש ניסוח ו...יש ניסוח. ואתה אשף ניסוחים אז... לעניות דעתי ניתן לומר דברים גם אחרת. אבל זו רק דעתי ותגובתי למקרא דבריך. איתך הסליחה על ה``נזיפה`` אנאקבל אותה בקריצה ויאללה... אהבה ולא מלחמה. כדבריך. :)

Sודית

New member
למלכישוע....ה מ ב ק ר....

אהבתי את שטוליפ כתב מסתקרנת מה בחקתך להעלות על הכתב כולם טובים בהערות אבל אולי תצא אלינו עם מילים יוצרות? את מי ציפית כאן למצוא אלתרמן, ביאליק? או אולי את ניטשה? אותם תמצא בסיפריה כאן כותבים ל...ה נ א ה בקיצור, סודית לא אהבה את ההערה

סודית יקרה שביקרה את ההערה!

אולי אם עם הערתי הקטנטנה שקול ענות גבורה נשמע כאן בגינה את לא תסכימי (בהחלט, זכותך)- אזי הועילי נא את בטובך בעינך לשזוף כמה מבני עטי, ובקראך- אולי תסכימי איתי... ועכשיו בטכסט ישיר: יש כאן כמה שירים שהעליתי לפורום, את מוזמנת לעיין בהם, ולהפסיק לעשות עניין מהבעת דעה לגיטימית שלי... עשו אהבה ולא מלחמה, מלכיש

yanaw

New member
וואו!

בדיוק הכתיבה שאני אוהבת, המסר והשיר והכתיבה (שכבר ציינתי) מאוד מאוד יפים!!! והלוואי ויכולתי לחוש כמוך...

*קסנדרה

New member
טוליפ - ברוך שובך :)

טוליפ כרגיל, כתיבתך יפה בעיני אוהבת אני את הפשטות הנעימה . קסנדרה

ביאנה

New member
טוליפ

שיר ממש מדהים כנראה שאתה בן גילי כי רק בני טיפש עשרה כמונו יכולים להרגיש כך נכון? יש לי שיר דומה שפרסמתי פה גם וזה גם על האהבה והאושר בשם ``כל כך מאושרת איתך`` אשמח אם תקרא ותגיב

למעלה