חשמלית ראשונה

IronBlood

New member
חשמלית ראשונה

היי, אני מנגן על קלאסית 8 חודשים בערך. לפי המורה שלי, עכשיו זה זמן מעולה בשבילי לעבור לחשמלית, עכשיו... אני צריך המלצות על גיטרה + מגבר בתקציב של משו כמו 3000-4000 שקל.

IronBlood

New member
מממ...

רוק, בלוז, קצת ג'אז. יש גיטרות בטווח המחירים שלי שדי מכסה את זה?...

jazzisco

New member
יש גיטרות לא רעות במחירים האלה.

אבל אל תשכח שאתה צריך גם מגבר + קייס + כבל ועוד כל מיני שטויות - המחיר לא מסתכם במחיר הגיטרה בלבד. בכל מקרה, נראה לי כדאי לך לחפש בעיקר שניה. ואם אתה אוהב את הגיטרות שלך הישר מהניילונים, כדאי לך לבדוק פנדר סטראטוקאסטר מקסיקניות, גיטרות נפח של איבנז ובכלל- יש מלא גיטרות לגמרי לא רעות. אתה פשוט צרך לכלי זמר/ מרום/ חלילית ולבדוק מה אתה אוהב.

TheMo

New member
לך לחרוש חנויות ../images/Emo8.gif

כמובן שאתה צריך לנגן ולנגן ולנגן על כל מני דגמים, עד שאתה מוצא משהו שאתה אוהב. קנה משהו שנח לך, מבחינת הצורה של הגוף, עובי הצוואר וכו'. לדעתי, ורסיטליות היא תכונה חשובה בחשמלית ראשונה, כך תוכל למצוא את הצליל שלך. אני ממליץ לך לבדוק בין היתר Washburn X50ProQ (חלילית). למה? בתור אחד שרגיל לגיטרה קלאסית, אני מאמין שהיא תהיה לך מאוד נוחה. יש לה שני המבאקרים עם פיצול (בשניהם), מה שנותן לך מגוון (ורסיטליות) גדול של צלילים (סימור דנקן, אגב). המיתרים עוברים דרך הגוף, מה שאומר החלפת מיתרים פשוטה, צליל יפיפה וססטיין מטורף. Set Neck נח מאוד וגם מוסיף לססטיין. Buzz Feiten Tuning System, משמע הגיטרה שומרת על הכיוון בצורה מאוד מכובדת לאורך הצוואר. המכיר - 3,000 ש"ח לקוריאנית חדשה. לדעתי מהגיטרות האיכותיות שאפשר למצוא בטווח המחירים הזה. קישור למפרט באתר של וושברן: http://www.washburn.com/products/electrics/x/x50.aspx# (שים לב שכתבתי על ה-Q, כי ה-FE עולה קצת יותר). קישור לביקורות בהרמוני סנטרל: http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar/product/Washburn/X-50+PRO/10/1
חשוב חשוב חשוב! אני לא אומר לך לקנות אותה, אני מאוד מאוד ממליץ לך לנסות אותה

shlomke4

New member
טוב אני לא חושב אחרת מכולם..

תשתמש באזניים שלך... כשתשמע גיטרה שהיא האחת בשבילך.. לך עליה. המלצה שלי: פנדר HW1 + מגבר FM25.

שלשלש

New member
קודם כל,

לדעתי תקנה גיטרה ומגבר יד שנייה, תוכל למצוא גיטרות נהדרות במחירים האלה. לפי דעתי תנסה למצוא פנדר יפנית במחיר הזה וזו תהיה קנייה נהדרת, ראיתי בזמן האחרון בלוחות היד שנייה הרבה פנדרים יפניות במחירים של 2000 בערך, וגם ראיתי סקוואיר 83 שזו בכלל גיטרה מדהימה ב2200 ש"ח(מי שמבין קצת וניסה יודע שהיא אוכלת גם אמריקאיות). יש גם הרבה מציאות למגברים באיזור ה1000 ש"ח תחפש טוב ואולי תמצא ציוד מקצועי לגמרי במחירים האלה. בהצלחה.

Caraya

New member
../images/Emo45.gif אבל

אם אתה מנגן רק 8 חודשים ואתה מתכוון לקנות יד שנייה, כדאי מאוד לקחת איתך איזה מישהו שמבין בזה טוב, שידע לזהות אם כל מה שהמוכר אומר באמת נכון ובכלל להעריך אם הגיטרה שווה את המחיר המוצע. שאל את המורה שלך אם הוא מסכים...

נטליה20

New member
שלום

שלום אני מוכרת גיטרה חשמלית יד ראשונה, מצב טוב, אם אתה רוצה לקנות ב250 עם הקייס. באי סי 323865653 או במסנגר [email protected]

למעלה