חשמלית לרוק ישראלי

חשמלית לרוק ישראלי

אני מעוניינת לקנות חשמלית לרוק ישראלי בסביבות 3000-4000 ש"ח אם תוכלו להמליץ לי על סוג איפה לקנות וכל השטויות האלה כמו כן כמה עולה מגבר טוב? איזה חברה כדאי? אפשר להשיג מגבר טוב ב1000 ש"ח? תפרטו! תודה טיטי

בלקמור

New member
אולי אני יכול לעזור

אם את רוצה לנגן בסגנון רוק ישראלי את צריכה בעצם גיטרה למיינסטרים-רוק, אי לכך אני ממליץ לך על פנדר stratocaster. להרבה מאד נגנים בארץ יש אותה או עברו אותה בדרך לאן שהם היום (יזהר אשדות, ברי סחרוף, שלומי ברכה...) וגם בח´ול היא מאד נפוצה בקרב אמנים שאפשר להגיד שקרובים בסגנון שלהם לרוק ישראלי (בריאן אדאמס למשל). הקיצר, אחרי שזיינתי לך תמוח זאת ההמלצה שלי: פנדר stratocaster, תעלה בסביבות ה 2000 אם אני לא טועה והיא טובה לרוק ישראלי. אם יש לך עוד תקציב, יש דגמים משופרים שלה. בחלילית אפשר למצוא את הגיטרות האלו (אל תקני בכלי זמר). בקשר למגבר טוב לנגינה לבית בסביבות 1000 שקל. לכי על הדגמים הקטנים של marshall, המלצה שלי: valvestate 20 model 8020 (מגבר 20 ואאט, מצויין לנגינה בבית מגיע עם אפטק דיסטורשן ו reverb, טוב לרוק...). אני לא בטוח שתמצאי יד ראשונה ב 1000 שקל אז או שתקני יד שניה (כמוני) או שתגדילי את התקציב שלך ל 1500 בערך, ככה הוא צריך לעלות חדש. גם אותם יש בחלילית. מקווה שעזרתי. ביי

למעלה