חשמלית חדשה :)

SVS1

New member
חשמלית חדשה :)

שלום:) יש לי תקציב של כ 3000 שקל לחשמלית. כרגע יש לי גיטרה של ג'ונסוןשל AXL או מה שזה לא יהיה. ואני ממש אשמח להחליף את הגברת למשהו חדש יותר. אני רוצה רק יד ראשונה, כי יד שנייה, ובכן.. עדיין לא. אז יש הצעות למיניהם. לא סקוויר או סליבר הד. משהו קצת יותר. תודה רבה מאוד לעוזרים:)

ran 15

New member
מה אתה שומע ?!...

סגנונון את שומע ? מה אתה מחפש בעצם לשדרג ? בקיוצר תפרט טיפה יותר...כדי שיהיהקל יותר לעזור לך.. למשל אנשים יכולים להמליץ לך על סטראט מקסיקו (זה בערך בתקציב שלך אם אניל אטוע אפילו מתחת יש עכשיו כמה הנחות בכליזמר) אבל אתה ביכלל מחפש סאונד כבד יותר..אז תפרט
... ובהצלחה

SVS1

New member
פרטים

הממ בעיקר בלוז ורוק. גאנז, קלפטון, לני קרביץ, סטיבי ריי ווהן, דייר סטרייט וכו'. אני די מאוהב בסטראט האמריקאית, אז אם יש מצב לכזו או להייוואי (לשאול לא עולה כסף:), בנוסף אני גם די אוהב את האפיפון, ממה שיצא לי לנגן עליה. אבל אני פתוח לגמרי.

ran 15

New member
תשמע לנגן גאנז על ...

סטראט איך אני אגדיר את זה .....לא מספק ...למרות שהסאונד של הסטראט מדהים ואני מת עליו , אבל הוא לא מתאים. מצד שני הגיטרה ורסיטלת מאוד , ועם כיוון נכון של האקו אתה יכול להגיע לדיסט כבד (עדיין לא לס פול אבל בהחלט כבד) הצליל הקריסטלי שלה שמבצבץ בכל נגיעה בגיטרה פשוט ממכר , אבל שוב - עניין של טעם. ללא קשר כרגע למה שאתה שומע , אם אתה אוהב סאונד מסויים של גיטרה , גם אם הוא לא עונה על צרכים כמו "לחכות את הסלאש" "לחכות את (ק)נופלר " - לך עליה , כי זה פשוט תענוג לתפוס תגיטרה ולא משנה איך תכוון את הסאונד הוא עדיין ירגיש לך "אתה"...וזה כיף !. ד"א חשוב לציין שאמריקאית זה לא כזה רחוק ממך - הן נמכרות ה3600 ומעלה...למורה שלי יש חבר שרוצה למכור אחת ימנית אמריקאית ב-3600 נדמה לי - אם תרצה אני אשיג לך את הטלפון והפרטים - רק תגיד. תכלס , רק עניין של לחסוך קצת ויש לך "חלום"
. אני לא ממש חזק בכל מיני סוגי גיטרות ולשייך אותן לסגנון - אבל יש פה כמה תותחים - חכה לתשובות מהם
. ובהצלחה !... מקווה שעזרתי אפילו במעט.

ran 15

New member
לחקות *** כמובן , דיסלקט מיקלדת -זה אני ! ../images/Emo13.gif

סביר להניח שיהיו עוד כמה טעויות - עמכם הסליחה , הבעיה בטיפול (כפייה במכות חשמל של 400KW
)

Virons

New member
פורום מוסיקאים\נגנים\גיטריטסים 90% דיסלקטים

אל תרגיש רע

Virons

New member
בתור הבעלים של סטראט USA קורונה קליפורניה:

זאת גיטרה נהדרת שמשרתת אותך נהדר , עם האפקטים הנכונים אין בעייה להגיע לדיסטורשנים כבדים וחזקים , החיסרון היחיד הוא הב'אז שנוצר בגיין גבוהה מאדמאד בגל הסינגל קויל פיקאפ אבל את זה אפשר לפתור אם שער רעשים או פיקאפים מהסדרא הגבוהה יותר. אני מסתכל על מה שרשמת ואני יכול להגיד לך שהסטראט מתאימה לך אחלה .

Mr MAG

New member
נראה לי שאתה צריך all-arounder

גיטרה שתספק לך מקסימום צלילים ואפשרויות, שתהיה קלה לנגינה, ובבוא היום כשתגבש את השאיפה שלך בסאונד כבר תדע לאן לשרג הלאה. בנתיים תחפש משהו בסגנון סטראט, ולדעתי יתאים לך עם האמבקר בגשר. מבחינתי, ולמרות שרבים לא יסכימו איתי - תצורת פאט-סטראט (HSS) היא בין הוורסטיליות ביותר ותתאים כמעט לכל אחד. אם יד ראשונה זה חובה, תנסה פנדר אולי HWY1 אם יש איזה מבצע.... תנסה קורט G, תנסה מה שיש לבודגוב....

SVS1

New member
מה טווח המחירים של HY1 בדר"כ?

הממ דווקא זאת שנמצאת עכשיו אצלי היא SSS ואני דווקא מת על הסאונד החד הזה הזה. למורה שלי יש גם פנדר (רק שהיא משנות ה60) סטראט עם SSS ואני נמס לידה. אבל נבדוק, מה אני מבין, ניגנתי אולי על 4 חשמליות כל חיי...

eran377

New member
לספור ת'דקות עד שתתחיל חפירה על

הגיטרה של המורה שלך

SVS1

New member
אחרי בדיקה שטחית...

מה דעתכם על אפיפון לס פול קאסטום אבל שיוצרה בסין? אחרי ההמלצות שלכם נכנסתי לכלי זבל, וביקשתי הכוונה בין סטראט לאפיפון. אז הוא הראה לי סטארט מקסיקנית של 3000 שקל ויש שם גם הייוואי 1 , אבל ממש לא משהו. והייתה שם את האפיפון לס פול, וואן פיס, נשמעת באמת באמת מדהים! אם לא היה כתוב אפיפון הייתי חושב שזה גיבסון. בכלל חשבתי שזו טעות המדבקה של המייד אין צ'יינה. נוחה מאוד, יפה מאוד, והכי חשוב נשמעת ממש ממש מדהים! הייתי קונה אותה בכיף (2500) אבל הmade in china די מרתיע. יש איזושהי ערובה שהגיטרה לא תתפוצץ לי אחרי שנה או שכל היכולות שלה ירדו באופן דראסטי?

Dont Panic

New member
היא לא one piece

היא set-neck, זה אומר שהצוואר שלה מודבק במקום מוברג, ולכן זה נראה כאילו הצוואר הוא חלק בלתי נפרד מהגוף.

למעלה