חשיפה

תום 123

New member
חשיפה

אני יודעת שעברו כמה ימים... אבל אני צריכה עצה... הייתי במצעד הגאווה, בפעם הראשונה.. וראיתי שמלמים שם והיה מלא תקשורת... ופתאום פחדתי שההורים שלי יראו את זה ואני יודעת שהם ממש, אבל ממש לא יאהבו את זה...

resputin

New member
תראי,

כ-90% מהצלמים שהיו במצעד הגאווה היו או פרטיים או של אתרי האינטרנט השונים (לילה, אקזיט, אטרףדייטינג, שידייט וכו') ופחות של מעריב, ידיעות וכו'. ועדיין, אין לי ממש דרך להרגיע את עצמך, את ההחלטה שלך את עשית. אני יודע שאני גם לא ממש רוצה להופיע על הדף הראשי של סופ"ש מעריב, ועדיין נוכחתי באירוע, עם עוד ידידים שבארון וגם כאלה שלא. מה עשיתי? ברחתי מהמצלמות באלגנטיות או ביקשתי שלא לצלם אותי. אם תאתרי תמונה שלך באחד האתרים אני מניח שעם מייל למערכת הוא ירד, אבל הספק הוא מירבי ביותר שתופיעי בעיתונים הכתובים (שכבר יצאו, מן הסתם), אלא אם ממש היית פרובוקטיבית וכו'.

James Hammerton

New member
אין לך מה לדאוג ../images/Emo13.gif

א. הסיכוי שצילמו אותך בין כל האנשים האלה קטן ב. הסיכוי שהתמונה ברורה (ורואים אותך בבירור מאד) לא גבוה במיוחד ג. הסיכוי שהתמונה תופיע בעיתון מאד קטן ד. הסיכוי שההורים שלך יסתכלו על התמונה וינסו לאתר אותך שם קטן... ה. אם כלום לא התפרסם עד היום, אין כמעט סיכוי שיתפרסם בעתיד ו. אם יקרה משהו, תמיד תוכלי להגיד שהיית עם חברות בשביל המוזיקה או משהו (היו שם די הרבה סטרייטים...)

תירגעי... קודם כל!

אם ההורים שלך לא אוהבים גאים, אז בטח שהם לא יראו את כל מה שמשדרים בתקשורת ובטלויזיה על מה שהיה שם... חוץ מזה שאין מצב לראות דווקא אותך מבין 10000 איש שהיו שם... אל תדאגי, יהיה טוב!

למעלה