חשיפה

עוגיונת

New member
חשיפה../images/Emo76.gif

האם אתם מוכנים להחשף בתקשורת (עיתון, טלויזיה)? ומה אם זה יהיה למטרה חשובה מאוד שעשוייה לשנות את חיינו? או לפחות להקל עליהם מאוד?

ג מ ב ו

New member
היי עוגיונת

מה העניינים? השאלה שלך כללית מידי? זו סתם שאלה כדי לעורר דיון, או שיש משהו קונקרטי? מה זה מטרה חשובה? בטח לכל אחד יש גבולות אחרים? האם את יכולה להיות יותר ספיציפית? ואם תחשפי תמשיכי להיות עוגיונת או שנגלה שאת בעצם עוגיה או אפילו עוגה ואולי בעצם ביסקויט?

עוגיונת

New member
בסקוויט?../images/Emo46.gif

אני לפחות עוגת גנאש שוקולד ב-3 שכבות עם קצפת! לא מדובר במשהו ספציפי. נשאלתי בעבר על ידי האיגוד או על ידי מערכת העיתון של האיגוד בעניין כתיבה או ראיון כלשהו. אני אנסה להיות יותר ספציפית: נניח ובכדי לנהל מאבק ציבורי חשוב לנו במיוחד, על תרופה חדשה שלא בסל, גזרה כלכלית או רפואית וכו', אתם מתבקשים להופיע בטלויזיה או בעיתון. האם תסכימו? או אפילו סתם כתבת פרופיל לקראת יום ההתרמה?

עוגיונת

New member
../images/Emo3.gif

אומנם יש רק 2 שכבות .... צריך להשאיר שכבה של מסתורין לא?

ג מ ב ו

New member
ידעתי כל הזמן שאת לא סתם עוגיונת

אני מזילה ריר... לעצם השאלה שלך- למרות שאני מבינה את החשיבות של העניין אני לא יכולה לתאר לעצמי את התמונה שלי בעתון. ובטלויזיה??????????? אין סיכוי! לא יודעת, אם זה היה להצלת חיים או אם הייתה תרופה שהיינו לוקחים אותה ומבריאים לגמרי, אז אולי כן.

ראשגדול

New member
לא רוצה ולא אוהב אבל ...

למרות שאני ממש לא אוהב להחשף בתיקשורת כשפנו אלי מהאיגוד (כמה וכמה פעמים ) לא סירבתי ... האיגוד עוזר לחולי סי אף רבים (ועזר גם לי והרבה ) ועל כך אני מודה לו [ ואם אני יוכל לעזור לו שוב אני מאמין שלמרות שאני לא אוהב את זה אני יעשה את זה באהבה וכאות תודה על תמיכתו של האיגות והאנשים הפועלים בו כמו .. ריקי רחל .. ואלה מאחורי הקלעים ..

מוכרחה להודות שאתה באמת דוגמא

למישהו שאין לי ספק שלו היה הולך אחר לבו היה בוחר שלא להחשף, ובאמת עשית זאת מתוך כוונות כנות לסייע לאיגוד. עכשיו סייעת לי להחליט שתמיד כדאי לפנות לאנשים ולבדוק. לא פעם אני מבטלת פנייה לאנשים בביטחון שהם לא יסכימו, והנה, ייתכן שלו היו מתייעצים אתי לגביך הייתי מעריכה שאין טעם לפנות אליך והאיגוד היה מפסיד. אז, אם כך, אולי תשתף אותנו, בתחושה של החשיפה- איך היה הראיון? איך הייתה התחושה לאחר שראית את הכתבה בעתון? האם הרגשת שהכתבה שקפה באמת את מה שהתכוונת להעביר ועוד?

ראשגדול

New member
טוב ...

התראינתי ל- תוכנית בערוץ 3 עיתון מעריב לנוער עיתון כל הדרום עיתון כאן הדרום עיתון ידיעות (או מעריב לא זוכר איזה ) תוכנית בוקר עם ירדנה ארזי ערוץ 2 תוכנית קלפים פתוחים ערוץ 2 ופתחתי יום שידורים בגלי צהל ואני מופיע גם באתר של חברת וונטקס ששולחת מושתלים לקולומביה ... ואוו זה באמת ניראה הרבה .. בהתחלה ממש התביישתי כי חברים ראו את זה ואומנם הם קיבלו את זה בסבבה ולא הפריע להם אבל אני שהיתי ביישן לאללה התפדחתי .. אחרי כמה וכמה ראיונות זה הלך ופחת .. כיום לא ממש איכפת לי להתראיין למרות שאני ממש לא רואה עצמי כסיאפניק .

vikvik

New member
שלום שמי ויקה ואני חולת סיאף

אני לא יודעת איך זה יצא ככה , כלומר אני יודעת איך , אבל יודעת רק בדיעבד ולא בתוך התהליך שמלא להיחשף בכלל פתאום אין לי בעיה עם זה בכלל. איכשהו מצאתי את עצמי בסרט "עד החתונה זה יעבור" , ז לא חשבתי שיריצו אותו יומיים בחודש שלוש פעמים ביום. ישנה גם את ההצגה שרצה בכל מיני מקומות. היום גם כל מיני ראיונות בטלוזיזיה ועיתונים סביב הסרט וסביב ההצגה. אני כל הזמן חושבת על העניין הזה של חשיפה. והאם זה טוב. יש המון אנשים שלפעמים עוצרים לי ואומרים לי :"את מוכרת מאיפשהו" , כאשר הם נזכרים הם נזכרים שהם המעריצים הכי גדולים. תמיד אומרים שפתאום אחרי הסרט מרגישים שהם יותר קרובים ופחות מתביישים לשאול שאלות וכאלה. הרבה פעמים הסרט עושה את העבודה במקומי , לא בכל מקום הרי סיפרתי על סיאף , כמו שלא בכל מקום בן אדם בריא יספר דברים ולפעמים אנשים מתקשרים ואומרים איך לא סיפרת. ולפעמים החשיפה עושה תפקיד שלא אני צריכה לספר על זה. אבל עדיין יש גבול בחשיפה , לא יודעת , נגיד תוכנית בשעות הערב עם רייטינג יהיה לי קשה , למרות שאני חושבת שגם את זה הייתי מסוגלת לעשות. זה מרגש , ומצד אחר זה פשוט מקל עלי הרבה פעמים , זה מוריד ממני את הלחץ של להיות על המשמר. "זאת אני , מי שרוצה שיתקשר מחר אחרי הסרט , מי שלא - לא."

שלום אני מניח שרוב מכיר אותי אולי?

לי לא אכפת להחשיף אפילו אם זה טלביזיה או רדיו. וכבר עשיתי איזה בעבר. דיברתי ברדיו 103 בשעות הערב לנוער בתוכנית של שמוליק טיאר. היה חוויה סבבה לא התרגשתי והוא גם שיתף איתי פעולה והסברתי לו על המחלה ולמה עוד יום התרמה וכו"
לאיגוד אי אפשר להודות לכול האנשים ששם כי זה מקום קטן אבל אם
גדול שאוהב לעזור ולתמוך כל הדרך. שנה טובה והרבה
מאחל לאנדרו

LullaBelle

New member
כן...

יצא לי לעשות את זה כבר. התראיינתי פעם לידיעות אחרונות, כשלמדתי בבית הספר לתסריטאות, וכן, דיברתי גם על סי אף, למרות שלא רק. ביום ההתרמה האחרון (אוקטובר זה היה, לא?), רבקה מיכאלי עשתה תוכנית על סי אף והייתי שם. אין לי בעיה עם זה בעיקרון, למרות שקשה לי כי אני די ביישנית. להתראיין בעיתון זה עוד איכשהו, כי כולה ישבתי ודיברתי עם מישהו והוא כבר כתב את זה, ואני יכולה לחיות עם תמונה שלי בעיתון, אבל כשהייתי ברבקה מיכאלי, זה היה מורט עצבים.

למעלה