חשיפה ראשונה

matara

New member
גם אני אהבתי את הסרט...../images/Emo9.gif

זה הי איזה לילה אחד שלא נרדמתי ושידרו אותו בערוץ 2, וששמ התלהבתי ממנו...(כנראה חוסר שעות שינה
) ואז שהסדרה הגיעה אז כבר הסתכלתי מהתחלה.

יערה5

New member
איך אפשר לאהוב את הסרט החרא הזה?!

ולזה עוד קוראים "באפי קוטלת הערפדים"?!

ד י י ז י

New member
דווקא מצחיק לראות אותו..

אחרי שחווינו את באפי הסדרה... במקום אנג'ל יש פייק (מאיפה לעזעזל השם הזה?!), במקום שרה מישל גלר יש בלונדינית מעצבנת עם טייצים בצבעים זוהרים, במקום ספייק, דרלה, דרוסילה, המאסטר, מיסטר טריק ושאר הערפדים האהובים עלינו, יש ערפדים חיוורים, עם אוזנים מחודדות שעפים ואפילו לא מתפוררים! (אני יודעת שג'וס המציא את זה, אבל אחרי כל הפרקים של באפי שראיתי, כשהגופות פשוט נשארות שם נראה תקוע..). הוא סרט ממש גרוע, אבל אני חושבת שצריך להתייחס אליו ברמה שלו.. כאלו מבין כל הסרטים הגרועים שראיתי, הוא אחד המצחיקים.

יערה5

New member
לסרט המפגר הזה את קוראת מצחיק?

טוב לדעת שיש מישהו שחושב שהסרט הזה מצחיק...

IDOffryn

New member
הסיבה היחידה שנהנתי ממנו..

זו בגלל הסדרה .. כי זה פשוט מצחיק לראות ממה הכל התחיל! תחשבו שפה התחיל הרעיון המקורי.. למרות שלג'וס לא ממש היתה שליטה מלאה ושינו לו המון דברים ואפילו הוא מודה שהסרט יצא פחות טוב ממה שהוא רצה.. ועוד משהו שמתי לב בכתוביות בהתחלה יש שם כמה שמות מהכתוביות של באפי הסדרה..

ANGEL N

New member
השחקנית ששיחקה את באפי...

נראית ממש ממש טוב, לפני כמה שבועות ראיתי תמונה שלה! היא נראית יותר מידי טוב...

smgfan

New member
היא הצטלמה לפלייבוי../images/Emo3.gif

ואז היה בלאגן, כי כתבו בעיתונים שבאפי הצטלמה בעירום (הם התכוונו לבאפי מהסרט- כריסטי סוואנסון) וכולם חשבו שזאת שרה שהצטלמה בעירום...

little girl

New member
הייתי מכורה לערוץ 2!!!

"למה?!" אתם שואלים בזעזוע? כי לא היה לי כבלים/לווין ולא היה מה לראות, אז כל פעם שהתחילה תוכנית חדשה הייתי רואה אותה ומחליטה שאני יכולה לראות אותה אם ממש משעמם לי! וכשראיתי באפי ממש "נגנבתי" (זאת מילה בכלל?!) מהכל שם כי נורא אהבתי ערפדים וכאלה, וזאת נראתה לי סדרה ענקית שאני ממש יכולה להתחבר אליה בקלות, מה שקרה אחרי מספר פרקים, ומאז לא הפסדתי פרק עד שהסדרה נעלמה, ואז עשו לי לוויין, ואז באפי באה לביפ, והייתי עצובה נורא, ואז קנו לי מחשב, ומאז אני רואה באפי שוב!!! .) וכולי אושר וכו' וכו'... (ד"א, היום ראיתי אירשוט בפעם הראשונה!!! איזה פרק!!! וכל כך התגעגעתי לאנג'ל!!!
חמוד...)

prophecy girl

New member
זה מה שקרה אצלי:

בהתחלה כש"באפי" שודרה בערוץ 22 הייתי עוד קטנה מדי ולא יכולתי לקרוא אבל אח שלי ראה את זה (מדי פעם הייתי רואה איתו אבל רק את התמונות...ועד היום אני זוכרת תמונות כמו הדיסקט שנופל בפרק שג'ני מתה, או בפרק טד שקורדיליה אומרת שהשטיח מכוער...). ואז העונה הרביעית הגיעה לביפ והתחלתי להתמכר והמשכתי עד שראיתי את כל העונות וגם את החמישית בסטאר ועכשיו סיימתי את השישית של באפי והשלישית של אנג'ל!!!

Better Man

New member
אני ראיתי כבר מערוץ 2,לפני 6 שנים

ממש מהפרק הראשון ששודר בארץ שזה היה בערוץ 2 קשת כל יום חמישי בשעה 7 בערב. הסצנה הראשונה והאחרונה של פרק הבכורה חרוטות לי לנצח. אני זוכר חדר חשוך וסגור, זו הסדרה היחידה בזמנו שממש ריתקה אותי והכשהיא שודרה התנתקתי מכל דבר, רק אני, הטלוויזה והחושך. היו זמנים.. אבל האמת, עכשיו אני נהנה לראות את הסדרה לא פחות, אומנם במחשב האיכות פחות טובה והכל,אבל יש הרגשה יותר טובה שאתה מסיים לראות עונה, הרגשה של מעריץ אמיתי שמוכן קצת להתאמץ בשביל לקבל את מנת ה"באפי" השבועית שלו, הוא צריך להתחבר לרשת, להידחף במירק כמו ישראלי טוב ולנצח.

bewiched

New member
ראיתי מהפרק הראשון-אבל התמכרתי רק

בערך לפני שנתיים כשהתחילו ההקרנות האוניברסיטה. ותמיד הכי אהבתי את ווילו

אהם מתחילתה ב22

היתי קטנה ומטומטמת אהבתי גירל פאואר, אהבתי את אנג'ל :) והתחלתי, ואז התמכרתי, ומאז נהיתי באפיהולכיסטית... (אנחנו צריכים למצוא לזה שם עיברי)

פיית

New member
חחח באפיהולכיסטית אהבתי

גם אני התחלתי מגיל 9 לראות את הסדרה וגם באותו זמן שמעתי מילדים אחרים מכתתי שההורים שלהם לא מרשים להם לראות את באפי כי זה עלים מידי וחשבתי שאמא שלי לא תרשה לי לראות את באפי יותר ואז טעיתי,אני כמו ילדה טובה ביקשתי מאמ שלי לראות באפי ואמא שלי ענתה לי "כל עוד את לא עושה את הדברים שמראים לך בטלויזיה אני מרשה" ואני ממש מסיכימה איתה ואני רק רואה את הסדרה אני לא יוצאת באמצע הלילה ומחפשת ערפדים... אז ככה היא מרשה לי לראות באפי. סוד קטן אמא שלי חושבת ששרה מישל גלר יפה ובזה אי אפשר להתווכך איתה כי אני מסכימה איתה. ואמא שלי אמרה לי גם (אתם לא תאמינו) שאני דומה לפיית'....חחחחח

לiלה

New member
אצלי זה הלך ככה....

בערך בגיל 6 ראיתי את הפרק הראשון שלי (זה היה מהעונה השניה) והייתי אז באנגליה שהם ארץ מתקדמת אז היה להם אז באפי.... מאוד אהבתי את זה אבל הייתי בת 6. אז תמיד היה לי מן חלון קטן במח שזכר את באפי לטובה.... ואז בגיל 12 הייתי באנגליה שוב וראיתי את סוף העונה הרביעית וחשבתי וואו! אני ממש אוהבת את הסדרה הזאת! אז חזרתי לארץ והסתבר לי שהיא משודרת גם כאן אז התחלתי לראות בביפ ובסטאר במקביל......

ד י י ז י

New member
ושוב...

אני פשוט אוהבת לספר את זה..
לפני שנה (פלוס מינוס.. זה היה בערך בסביבות מאי..) אני וחברה ישבנו מול הטלויזיה והעברנו ערוצים. היה בביפ באפי, והיא שכנעה אותי לראות קצת (ממש שנאתי באפי אז..) זה היה בפרק "Kiled by Death" בסצינה שכולם באים לבקר את באפי בבית חולים. השאר היטוריה.

Bufreak

New member
תמיד אני מפספס את השירשורים האלו...

הפעם הראשונה ששמעתי על "באפי",הייתה בפרסומת שלה בערוץ 2. ובגלל שתמיד אהבתי פנטזיה(הייתי אז ביסודי,דרך אגב) החלטתי שאני אראה את הסידרה הזאת. הייתה רק בעיה אחת: עוד לא הייתי מעריץ אז. בגלל זה כל הזמן פיספסתי את הפרקים...עד שיום אחד שמעתי שיחה של כמה בנות בכיתה על באפי (אני לא מאמין שפעם היו שיחות על באפי שאני לא התחלתי!) והן אמרו שיש פרק באותו יום. אז ראיתי! זה היה הפרק "אנג'ל". אני זוכר שפחדתי מאוד מתחילת הפרק,אבל כשאנג'ל התערפד כבר לא יכולתי והעברתי ערוץ...מאז הייתי רואה און-אוף ככה. עדיין מפחד. במיוחד מהקינדסטוד הפרדי קרוגרי הזה. הפכתי לצופה קבוע מאמצע העונה השנייה ועקבתי אחרי הסידרה בלהט. אבל עדיין לא הייתי מעריץ! עובדה שלא ראיתי את הפינאלה של העונה השנייה. אבל דאגתי להשלים מחבר (לשעבר...) שראה. לא שזה מעניין אתכם,אבל הבנתי שאני מעריץ של הסידרה ברגע שנתקלתי בקונפליקט(שעכשיו גורם לי לצחוק עד בכי): הפרק של "באפי" התנגש בפרק של "גולשים בזמן בערוץ 6....אני זוכר שידעתי שהעונה החדשה של באפי(השלישית) כשהיא תתחיל,היא תשודר במקביל לעונה החדשה של"גולשים". ואני גם זוכר שאמרתי: "סורי,באפ. את גולשים בזמן אני רואה יותר זמן"...כמובן שבחרתי ב"באפי" בסוף. ומאז אני BUFREAK גאה. המילה "באפי" ו"שרה מישל גלר",ישר מקושרות אליי. ואני מאוד מרוצה מהמצב.

למעלה