חשיפה ראשונה

Logan16

New member
חשיפה ראשונה

זה אולי ישמע מטופש אבל מעניין אותי לדעת איך נחשפתם לסדרה אני בטוח שרובכם לא כמוני ראיתם אותה כבר הרבה לפני שהיא הגיע לארץ אני אחרי שראיתי את הפרק הראשון הי לי חבר שאמר לי שזה מפחיד אותו מדיי אבל כל הרעיון של היצורים משך אותי מאוד והייתי בטוח שזה בכלל סדרה ישנה ממזמן שממחזרים

guitar lan

New member
אני...

פשוט ראיתי במקרה את הסוף של ביקאמינג 1 וזה הדליק אותי, אז ראיתי את ביקאמינג 2 ככה ישר חשבתי אם יש פורום באפי, מצאתי, ראיתי שמדברים על העונה ה 5 בסטאר ראיתי משם...

guitar lan

New member
חלילה וחס!!

אמרתי שהתחלתי לראות מ 2, אבל כתבתי שהמשכתי בביפ ( עד רביעית, ואז הכל מההתחלה) אז עברתי לראות גם בסטאר, ואני גם רואה את השישית והשביעית... בקיצור, ראיתי הכל...

guitar lan

New member
תיקון טעות..

לא כתבתי שהמשכתי בביפ, אבל זה מה שהתכוונתי...

i love tara

New member
אז אני

התחלתי לראות באפי בימיה הקדומים בערוץ שתיים, עקבתי אחרי הסדרה אבל לא הייתי כל כך פנאטי. הכל התחיל שביפ התחילו לשדר את העונה הרבעית(שהיא דווקא הפחות טובה לפי דעתי מכל העונות) ואחרי שידורים חוזרים של כל העונות ממש נתפסתי חזק והיום אני רואה לפחות שני פרקים ביום. ולאיפו שאני הולך התוכנית מלווה אותי.

B a n j o

New member
אני בכלל

ראיתי את הסרט כשהוא יצא והתלהבתי לי ואהבתי אותו ואז ראיתי שיוצאת לזה סידרה וכשהיא הגיעה לערוץ 2 הייתי צופה באדיקות

smgfan

New member
אצלי זה התחיל מהכלבה שלי "באפי"!

כשהייתי קטנה היתה לי כלבה שקראו לה באפי! (כן לפני הסדרה)
ואז היה הסרט בערוץ 22 וראיתי אותו והתלהבתי ממנו (גם בגלל שזה היה אותו שם כמו של הכלבה שלי) זה היה -95-96 בערך... ואז ב-97 הגיע הסרט "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" ששרה היתה בו ובכתבות על הסרט רשום שהיא "באפי" בסדרה "באפי, קוטלת הערפדים" וזה סקרן אותי- וראיתי פרסומות בערוץ 22 וכבר מההתחלה של הסדרה שם התחלתי לראות ולהקליט את כל הפרקים!!! וככה ראיתי 3 עונות בערוץ 22 (את הפרק "טווח-שמיעה" ראיתי בסטאר-וורלד בגלל שערוץ 22 ה^&$%^&#^ שלנו לא שידרו אותו- זוכרים את הפרק הנעלם?
) עונות-4,5 ראיתי גם בסטאר-וורלד ואז גיליתי שהם מצנזרים-אז את עונה-6 אני לא אראה שם. כי כבר ראיתי את 6 באמצעות **** ועכשיו אני רואה את עונה-7 עוד 5 דקות אני אראה את פרק 7!!!

nick fury

New member
ממש אבל ממש לא זוכר../images/Emo52.gif

אני חושב שזה היה קשור לקטע המעבר של אנג'ל לסדרה משלו, ושהתחילו לשדר את העונה הראשונה שלו בסטאר וורלד. אז ישבתי וחיכיתי ליום חמישי (משימה לא כל כך מוצלחת), וכשהיו אותם קרוס-אוברים בין באפי ואנג'ל אז הייתי רואה גם את באפי שלפני, וכך התמכרתי. התחלתי לראות את הפרקים של באפי ואנג'ל (איך לא?) מעונות שתיים ושלוש, ואז גיליתי את קנדרה ואת פיית' והתחלתי להתמכר לפיית', אז הוספתי עוד כמה פרקים של סוף עונה 3, ואז גלשתי לעונה רביעית שבהם פיית' חזרה לשני פרקים, ואז גם התמכרתי לספייק, אז הייתי חייב לחזור מהתחלה (
) ולראות את העבר של אנג'לוס, ספייק, דרו ודרלה. ואז חיכיתי בסבלנות שסטאר וורלד יעשה כבר את המעבר לעונה שנייה של אנג'ל (לא זוכר מה היה בין לבין, שמישהו יעזור לי?) וכשנגמרה העונה (מה כל כך מהר?) התחלתי להוריד פרקים מקאזה אבל הפסקתי בתחילת עונה שלישית ועברתי מיד לרביעית ואני לא יכול להפסיק שמישהו יעצור אותי ורק עכשיו אני עושה מרתון עונה שלישית.

Skunk On Wheels

New member
אז בגלל זה לא הבנתי על מה דיברו

כשכתבו פה על אירשוט ולא זכרתי אותו כשהורדתי לראות אותו שוב.... וגם רק לפני כמה חודשים ראיתי סוףסוף את גרדואיישן דיי שערוץ 2 שידר אז מאוחר בלילה (אז 12 נחשב מאוחר, עכשיו זה עדיין מוקדם), ולא הבנתי מה הקטע שלהם אחרי שראיתי, כאילו מה, פוצצו את התיכון, מה אלים בזה?????

Skunk On Wheels

New member
אני

ראיתי את הפרק הראשון ששודר בערוץ 2, והמשכתי כי חשבתי "היי, סדרה נחמדה", בהתחלה סתם ראיתי קבוע (בעיקר כי זאת הייתה התקופה שלי שהטלוויזיה הייתה החבר הכי טוב שלי) ורק לפני משהו כמו שנה באמת נהייתי מכור לבאפי, ואני חייב לציין שעד עכשיו פספסתי רק את The Body וחצי פרק נדמה לי מעונה רביעית עם האשת זאב

אני ראיתי אותה מההתחלה בערוץ 2

אבל הייתי ממש הרבה יותר צעיר ולא הבנתי הרבה מהמשמעויות (לא שהיו כלכך הרבה בעונה הראשונה, זה היה פשוט אקשן טהור וכיפי) ואמנם עקבתי אחר רוב הפרקים, לא הייתי "מעריץ". מאוחר יותר, הרבה יותר, אחרי כמה שנים טובות שכבר עקבתי הרבה פחות הכרתי ידידה שלי שהיא מעריצה שרופה, ושהית זמן רב לידה גרם לי כמובן גם להתחיל שוב לראות ולעקוב ולהזכר ולהפוך למעריץ

אי שם מימי ערוץ 2

כשבהתחלה גם לי, זה היה אקשן טהור וכיפי עם שנינויות נחמדות, בערך לקראת סוף העונה השנייה נהייתי מכורה. ומשם את הרביעית בסטאר וורלד ואת העונות האחרות, עכשיו אני בשביעית. ואל.

ספאפית

New member
אצלי זה טיפה מסובך...

הפרקים הראשונים שראיתי היו של סוף העונה הרביעית (בסטאר וורלד), הם עניינו אותי, אבל אחרי שהעונה נגמרה לא המשכתי להתעניין. כעבור בערך שנה הייתי אצל קרוב משפחה שלי שראה את העונה החמישית בסטאר (5X10) והמשכתי לראות אותה עד הסוף. במקביל התחלתי לראות את העונה השלישית בביפ (מהפרק bad girls), והמשכתי לראות את העונה הרביעית ואז את כל העונות מההתחלה. במקביל לעונה החמישית בסטאר ולעונה הרביעית בביפ התחלתי לראות את העונה השישית, ועכשיו אני רואה את העונה השביעית. בקיצור, עכשיו הגעתי למצב שראיתי את כל הפרקים... מקווה שהבנתם

B a n j o

New member
אני היחיד

שממש אהב את הסרט??? רק בגללו נהייתי מעריץ שרוף. כנראה שאני פשוט אוהב סירטי זבל כאלו

glory the god

New member
אני בכיתה

ג'(או ד') שמעתי לראשונה על באפי(בזמן שהיא הייתה בערוץ2) כי חברה ממש טובה שלי ראתה אותה לפעמים וקצת ראיתי איתה, אבל לא אהבתי ת'סדרה וראיתי רק כשהייתי אצל החברה שלי. אבל אז כששידרו בביפ את באפי אני התחלתי לראות ואחרי כמה פרקים התמכרתי!

ANGEL N

New member
מימי ערוץ 2...

אני ראיתי את הסרט וחשבתי שהוא אחד הסרטים הכי מטומטמים ומפגרים בעולם (אני עד עכשיו חושב ככה), ואז ראיתי את הפרומו לסידרה, חשבתי לעצמי אם הסרט היה מפגר אז הסידרה תהיה הרבה יותר מפגרת. ואז פתאום סתם פתחתי טלויזיה וראיתי את הפרק השלישי של העונה הראשונה (זה הפרק אם איימי ואמא שלה, שהאמא החליפה בגוף שלהן) ומאוד נהנתי. מתי חשבתי שהסידרה גאונית ושאסור לי לפספס שום פרק? זה היה בעונה השניה (ששודרה בערוץ 2 ברצף עם העונה הראשונה- ככה שבכלל לא ידעתי שזו עונה שניה, למרות ששמתי לב בפרק הראשון של השניה שאמרו "בעונה הקודמת של "באפי"" אז די ניחשתי) כשאנג'ל איבד את הנשמה שלו. סוף העונה השלישית הביא איתו את סוף עידן באפי בארץ להרבה מאוד זמן. ממש בפוקס ראיתי את הפרק הראשון של העונה הרביעית של "באפי" בסטאר וורלד, וכשהיו פרסמות ראיתי פרומו ל"אנג'ל" ובכלל התלהבתי. וזהו עכשיו אני באמצע השישית של "באפי" והשלישית של "אנג'ל"- ונהנה מכל רגע!!!! בקיצור אני עם עולם באפי כבר משנת 97.

Skunk On Wheels

New member
אני היחיד פה שלא שמע על הסרט עד

סוף העונה השניה בערך???? וכמה דקות של האמצע שלו הספיקו לי בשביל להתכחש לעובדה שהסרט הזה נושא את אותו שם של הסדרה המעולה...

ANGEL N

New member
אם= עם

אני בד"כ לא מתקן את השגיאות האלו כי הן סתם שגיאות של מהירות, אבל הפעם זה יותר מידי צרם לי

למעלה