חשיפה ראשונה

Wicked Wicca

New member
גם אני מכורה מתקופת ערוץ 22

ראיתי משהו כמו שלושה ארבעה פרקים מהעונה הראשונה וז הפסקתי לראות, אני לא ממש זוכרת למה, אולי זה התנגש לי עם משהו. חזרתי לראות בסוף העונה הראשונה ומשם עד היום, לא פיספסתי שום פרק! כרגע אני צופה בעונה השישית. אני חייבת להגיד שבניגוד לביקורת ששמעתי עליה מכמה אנשים, היא ממש טובה!

יערה5

New member
אני התחלתי לראות

בערוץ 22 בגלל שאח שלי הגדול ראה. ותאמת, אני לא זכרתי כלום חוץ מהמנגינה בפתיחה, אנג'ל ובאפי. הייתי ילדה קטנה וטיפשה ולא ממש אהבתי תסידרה, אבל מאז שבאפי התחילה בביפ ראיתי את כל הפרקים.

TheNobody

New member
אני בהתחלה...

ראיתי את הפרק בערוץ 22 על הילדה שהפכה לבילתי נראת, אבל אז לא התלהבתי כל כך ואז ראיתי את הפרק האחרון של העונה השלישית שהוא היה הפרק האחרון לערוץ 2 והם עשו אותו כזה מצונזר והכל.. ואז ראיתי שנה שעברה את העונה הרביעית ואת כל שאר העונות בביפ ואז ראיתי בסטאר וורלד ואז הורדתי את כל העונות למחשב. ואינה אני כאן היום מחכה ל25 למרץ. כמו כולם..

TheNobody

New member
בתגובה לזה שבחר SLIDERS...

על באפי.. גולשים בזמן סידרה בפצצות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי תומך בבחירה שלך לפני שנה. אבל עכשיו רק באפי ואנג'ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי זה גולשים בזמן!

B a n j o

New member
איזה גולשים בזמן....

אחרי העונה הראשונה זה רק התדרדר... ואחרי השלישית כבר בכללללל סידרה לקטקטים. ממש אהבתי את העונות הראשונות אבל אם זה בין עונה 3 והלאה לבאפי אז....

TheNobody

New member
גולשים בזמן אחלה סדרה!!

רק מהעונה השלישית אחרי שארטורו מת היא מידרדרת קצת.. אבל היא מצויינת!

Bufreak

New member
חס וחלילה! לא בחרתי ב"גולשים בזמן"

זה הקטע,בחרתי בבאפי על פני סידרה שעקבתי אחריה הרבה זמן וכך הבנתי שאני מעריץ של באפי... ואני מסכים עם באנג'ו. הסידרה התדרדרה אחרי העונה הראשונה...היא הייתה נחמדה אחרי זה אבל הפכה למגעילה אחרי ש...כל השחקנים הראשונים(חוץ מרמי) עזבו

DarlingAdam

New member
זה היה מזמן...

הגעתי באמצע העונה השנייה. נשארתי בגלל ספייק. בין העונה השנייה לשלישית הייתה הפסקה נורא ארוכה, שבמהלכה, כדי להרגיע את הקריז ;) נכנסתי לאינטרנט והתחלתי לקרוא פנפיק ולהשתתף בחיי הקהילה. אחר כך עשיתי השלמות וראיתי את שתי העונות הראשונות בשלמותן, ואז את השלישית... וכו'. את ג'יילס התחלתי לאהוב ב dead man's party ואת אית'ן ב band candy . אחר כך, לאט לאט. התחלתי לאהוב כמעט את כולם, חוץ ממעט דמויות שעליהן לא נדבר כרגע :)

spikeslave

New member
אני ראיתי בפעם הראשונה

שנה שעברה חברה שלי הכריחה אותי לראות פרק, עד אז חשבתי שזו סדרה מטומטמת כמו צמרמורת וכו' ואז ראיתי ונדלקתי (למרות שלא הבנתי כלום כי זו היתה העונה החמישית) ואז התחלתי לראות בביפ ובסטאר וורלד ומאז אני מכורה.

למעלה