חשיבותו של הכבל.

• פותח הנושא tuko
  • פורסם בתאריך

tuko

New member
חשיבותו של הכבל.

רציתי לספר לכם עד כמה הכבל יכל לתרום לאיכותו של הסאונד. עד לפני כ-חודש הייתי משתמש ב-כבלים רגילים (50-100 ש"ח) לפני כ-חודש קבלתי את הכבל שהזמנתי מ-מיוזיק 123 הכבל הוא של חברת MOGAMIוהוא עולה ב-אתר 40$ ,אין לכם מושג איזה שיפור מורגש בסאונד,זה אשכרה לא בלוף תנסו ותיווכחו.

adiels

New member
גם הכבלים של דימארציו

חוץ מזה יש לי בבית גם גליל של כבל מהחנות של בן דוד שלי והוא מאיכות מאוד טובה, ואני גם מחבר אליו פלאגים טובים של ניוטריק, אז הכבל פשוט באיכות מצוינת. ולא כל כך יקר

n a d y1

New member
כבלים

כמובן שכבלים משפיעים מאד על הצליל וקשה מאד להבין נגנים שמ שמשקיעים אלפי שקלים בציוד ומחברים אותו דרך כבל של 20 ש"ח ונשמעים בהתאם. לפני מספר חודשים היתה ב GUITAR PLAYER כתבה והשוואות בין כבלים לגיטרה שונים על גבי 5 עמודים הכבלים הטובים ביותר לפי הכתבה הם של. DIMARZIO ו GORGE L´S הושפעתי מאד מהכתבה וקניתי כבל דל דימרציו. למרות שידעתי שצריך להיות הבדל בין הכבלים הופתעתי לשמוע עד כמה ההבדל גדול פתאום הגיטרה נשמעה טוב וברור יותר ונוספו הרבה תדרים שלא נשמעו עם כבל פשוט יותר.

בטחחחחח מה לא ידעתם?

כבלים של 50 שקל גרועים ולא יעברו בהם וברציות ותדרים אחרים אשר המגבר עצמו יכול להוציא מפני שגודל עובי ומספר החוטים בכבל טים יותר מאשר מכבלים איכותיים ובטח שיהיה הבדל אדירררר באיכות הסאונד זה ברור כמו טקילה עם ספרייט ביום קיץ חם ולוהט

למעלה