חשיבותה של שינוי...

• פותח הנושא izzyr
  • פורסם בתאריך

אשרת

New member
ממש נסחפתם...

כל מי שהולך ללמוד בחו"ל הוא נפולת של נמושות? ומה קורה אם מישהו מקבל "מיקום מחדש" מטעם העבודה שלו, גם הוא נפול נמושת? או שמא הוא צריך לסרב לזה, אחרת הוא יחשב לנמושה ול-"לא ציוני"?

../images/Emo13.gifאשרת המצחיקולה..

אם מדובר בעניין זמני של שנתיים-שלוש זה עניין אחד, אבל במדיה וזה הופך פרנמנטי... אהבתי, את אבקת הכביסה החדשה של אשרת . "הוצב ע"י מקום העבודה שלו"...
יש גם הצעה של שייחים מהמפרץ הפרסי למקם מחדש את כל היהודים באלסקה וקנדה -אה, נכון גם אחמדינג'אר אמר כך. נפולת של נמושה הוא נפולת של נמושה. אין להשוות את רבין שנשלח ע"י המדינה לשרת המדינה בחו"ל -לבין נפולת של נמושה שכל עיסוקיו בחישה אישית.

המשך ../images/Emo26.gif

מעבר לשנתיים-שלוש. הדברים אמורים לגבי מי שעוזב למעשה בפועל את ישראל.

אז ביבי הוא נפולת של נמושה לדעתך

גם עזב את הארץ והלך לעשות לביתו וגם שינה את שמו לבינג'מין ניתאי! אין ספק, אתה צודק! ביבי הוא נמושה אליטיסטית בפניקה מתמדת!

יאמר לזכותך שאתה לא חכם גדול

אבל בהחלט, לא טיפש קטן. בנימין נתניהו שימש כשגריר ישראל באו"ם מטעןם מדינת ישראל . בשנים האחרונות כדי לא להסתבך כמו אדון מסוים באיים יוונים ושוחד של 3 מיליון דולר -הוא החליט להרוויח מספיק כסף מכפיו שלו בהרצאות-כדי לחזור לראשות הממשלה -בלי שוחד ובלי אהוד ברק ...פרשת העמותות והשוחד. לגבי הבנג'מין נתניאי -זהו שקר שהוכח מזמן-שבא משמועה שהפיצו אנשי תקשורת יחד עם דליה איציק. ואני מצטט: מתי גולן, "7 לילות", 2.4.99: "זו קבוצה של עיתונאים שאתה יודע מראש במי הם ייגעו ועד כמה הם ייגעו בו...אם אני אציין ארבעה שמות יחשבו שזה כל העניין. אבל הקליקה כוללת כמה עיתונאים בכירים וסביבם כמה בכירים פחות ומסביבם מעגל זוטר עוד יותר, אבל הם שואבים את השארתם זה מזה...עכשיו, שיהיה ברור, אני שמאלני בדעותי אבל דברים כאלה מקוממים אותי... וכשיש מידע לא נעים על ברק אז אומרים 'עזוב, לא עכשיו' כי מה שחשוב עכשיו זה להיפטר מביבי".

לא דברתי על מי שהולך ללמוד בחו"ל

דברתי על מי שבורח לחו''ל, רק בגלל שאינו מקבל כאן את מבוקשו.

אשרת

New member
עם כל הכבוד...

אני לא מבינה למה אדם לא צריך לדאוג לגורלו? אם המדינה תדאג לכך שחייו ידפקו שוב ושוב ושוב ושוב, והוא בתור אזרח לא מקבל ממנה דבר וחצי דבר, ולמרות זאת הוא כן משרת בצבא, כן משלם מיסים, אז איזו סיבה יש לו להקריב את עצמו עבורה? מילא, אם הוא היה מקבל תמורה עבור המיסים שלו, מילא אם לא היה פה אפליה של דם (הדם של החרדים והערבים כידוע אדום יותר), אז זה באמת היתה התקרפנות , אבל כאשר המדינה אומרת לו שהוא אזרח ב' למרות התרומה שלו.. אז עם כל הכבוד למדינה, הוא צריך לדאוג קודם כל לעצמו.

הדם של הערבים אדום יותר?

אם כך איך זה שדווקא הם זוכים ליחס הגרוע והמשפיל ביותר? הרי אם זה היה נכון מה שאת טוענת לגבם, הם היו צריכים לזכות ליחס מועדף על פני כל האחרים, ובמציאות דווקא אלה שאת טוענת לגבם שהם אזרחים סוג ב' הם אלה שזוכים ליחס המועדף ביותר, מה שלא מסתדר בכלל עם דברייך.

אשרת

New member
תגובה.

האוכלוסייה החרדית והערבית הם אוכלוסיות אשר פטורות משירות צבאי על פי חוק, והנה לך יחס עודף. בעוד שאנחנו 'מבזבזים' שלושה שנים, בהקרבת חיים ובתרומה למדינה, הערבי יכול להמשיך למשל... ללימודים גבוהים, ישירות אחרי התיכון, מבלי ההפסקה הזאת. הם אגב, גם מקבלים הנחות בארנונה, מה שאני לא, בדיוק מאותה סיבה של הערבים. זה לא סותר את העבודה, שהם מופלים במקומות אחרים, כמו שאני, מופלית לרעה במקומות שונים.

את רוצה שהערבים ישרתו בצבא?

בואי נגדי ששני מועמדים מתמודדים על אותה משרה, לשניהם יש את אותה ההשכלה, אותם שנות לימוד, אותו ידע ואותו כישרון, ההבדל היחיד ביניהם שהאחד הוא בן מיעוטים ואילו השני יהודי למיהדרין. עכשיו למי מביניהם לדעתך יש יותר סיכוי לזכות במשרה?

אשרת

New member
אני אומר לך משהו אחד.

קודם כל יש את השירות הלאומי, שיכול להתאים לשני המגזרים. הרי זה גם מאוד ברור שכל הערבים הם מחבלים והם אוייבים , ואתה עוד צעקת על הכללות שקפיטליסט עושה. זה בערך מה שאתה עשית כרגע. מן הסתם ליהודי , משום שאנחנו לא מוכנים לשלב את הערבים בחברה. אבל שים לב למה שאני אמרתי- למרות שהם זוכים מההפקר בכל מיני תחומים, הם עדין מופלים בנקודות אחרות. אז מה אתה רצית לומר בדיוק?

אני לא עשיתי הכללות אשרת

רק שאלתי אותך שאלה פשוטה, האם את רוצה שהערבים ישרתו בצבא? זה הכל. ולגבי שירות לאומי, אם זה היה תלוי בי, גם הערבים וגם החרדים היו מחוייבים לשרת בשירות לאומי, ולא רק הם, אלא גם כל אלה שמקבלים פטור מהצבא מטעמים בואי נקרא לזה פצפיסטיים.

למעלה