חשופית

חשופית

קילפת ממני את כל ההגנות שבניתי מביטה על הקונכיה שהסתתרתי בה נפרדת ממני ופוררת מגבי את משא השתיקה מונח מבויש גרגירים גרגירים של תהייה קליפה אחר קליפה מוסרת מליבי עד לגילוי התוך הצורב של אישיותי שאף אני לא רציתי לגלות משובת סקרנותך חטטנות כובד ידך כי חשבת שמחשבותיי הכמוסות שייכות גם לך הותירו אותי ריקה ממחשבות ועתה חשופית אמורה לאהוב את עצמי קלילה ואמיתית נישאת על רוח הבל פיך המתקתק הלוטף אותי מתחת לעור שכבר איננו ליטוף שהופך את הכל למחנק והמלח המפוזר מדמעותיי שורף בעורי ואבדתי.

odo13z

New member
חשוף......./images/Emo66.gif

חשוף בפנייך עד תום בלי משחקים של כוח בלי העמדת פנים בלי התחשבנות של לקבל ולתת פרוש אני לפנייך עם כל האמת אין בי כלל צורך להסתתר מפנייך או להסתיר אלייך כמיהתי געי בי. חושי...... לטפי.... כל היפה שבי אינו אלא ההשתקפות של אהבתי לך שזמן רב לקח לך להיכנס לחיי..... וכל רגע איתך.....אין די.

שמים1

New member
חשופה

איתך אני כל כך אני קורא את עלומיי מבעד לעיניים עצומות את דמעות כאביי שוטף בשנהב אצבעותייך מקלף שכבה אחר שכבה להגיע אל מהותי. מתכסה באובך של תכלת להצפין געגועים להעמיד פנים אבל איתך נותת לדמעות לזרום לאמת להאיר את פניה. איתך אני כל כך אני גם אם אשתתק פתאום אלגום כוסית משיכר החיים תיהיה עימי עד לפיכחון עד יחלוף זעם מפתה אותי לצעוק לנער מליבי את אותם גרגירי אכזבה מרה.

למעלה