יש לי פתרון בשבילך !!!
כשאת יושבת מחר בצהריים במרפסת והשמש החזקה מעל אז את פשוט נעמדת , מביטה לשמיים וצועקת "שמש בגבעון דום וירח בעמק איילון" !! עכשיו מה שאת עושה פה בעצם זה עוצרת את השמש מעלייך, השמש נשארת במקום, החשופיות שמפחדת מהשמש לא יוצאות החוצה בלילה כי אין לילה
האמת, את שלחת אותי לקרא כמויות מידע על חשופיות ( Arion distinctus ) שבחיים לא חשבתי שאפילו כתבו על חשופיות ומסתבר שגם בעזרת חומרי הדברה כימיים יש בעיה להפטר מהן (מסתבר שהחשופיות מזיקות לשדות גידולים ברחבי העולם). החשופית אוכלת עלים ורקב של עלים ולכן הדבר הכי הגיוני הוא שהיא מחפשת מזון או זיווג במרפסת שלך (למרות שהן דו מיניות כלומר מייצרות גם ביציות וגם זרעים הן עדיין צריכות בני זוג, הדבר היפה הוא שכל אחת מהן יכולה גם להפרות חשופית אחרת וגם להיות מופרית על ידי חשופית אחרת אחרת
)) אדם מעורער בנפשו שאני מכיר ייעץ פעם לשים חשופית על גרגירי סולת ולקרב את האוזן אליה, הוא טוען שכך אפשר לשמוע את קולות הכרסום (אבל בינינו, סכיזופרנים תמיד חושבים שהם שומעים קולות אז אני הייתי בודק את זה פעמיים
)
חיפוש חשופיות בגוגל (אני לא בטוח ב 100% שזאת החשופית שיש אצלינו אבל זה הדבר שהיה נראה לי הכי קרוב) מקווה שעזרתי (למרות שאני יודע שלא ממש עזרתי לבעיה שלך
אם את רוצה להמנע מלדרוך עליהן ברגליים יחפות אז או שתשימי נעליים או שתתחילי לעסוק במדיטציה טרנסדנטלית (שמעתי שהם יכולים לעוף בכח המחשבה
)