חשוב! שתי הודעות שכתבה ילדה בפורום על בנות ועל בנים תראו לאן הגענו...
ס סבבה גירל New member 10/3/02 #1 חשוב! שתי הודעות שכתבה ילדה בפורום על בנות ועל בנים תראו לאן הגענו...
פ פ י נ ק New member 10/3/02 #2 ../images/Emo10.gif ואלק נבחרנו ל"עם הנבחר" אם אנחנו העם הנבחר למה ההוא שלמעלה שאמור להגן עלינו ,על העם היהודי גורם לנו סבל של שנים?????????? למה???? כנראה שהוא באמת צוחק עלינו.
../images/Emo10.gif ואלק נבחרנו ל"עם הנבחר" אם אנחנו העם הנבחר למה ההוא שלמעלה שאמור להגן עלינו ,על העם היהודי גורם לנו סבל של שנים?????????? למה???? כנראה שהוא באמת צוחק עלינו.
ס סבבה גירל New member 10/3/02 #5 בזה אתה צודק.. מישהו יכול להסביר לי, למה הוא התכוון שהוא אמר שמאל ילדותי.. היא ילדה.. ואני לא בטוחה שיש לה דעות שמאלניות.. זה ההרגשה שלה!!
בזה אתה צודק.. מישהו יכול להסביר לי, למה הוא התכוון שהוא אמר שמאל ילדותי.. היא ילדה.. ואני לא בטוחה שיש לה דעות שמאלניות.. זה ההרגשה שלה!!
ס סבבה גירל New member 10/3/02 #6 מממ מישהו יכול להסביר לי, למה הוא התכוון שהוא אמר שמאל ילדותי.. היא ילדה.. ואני לא בטוחה שיש לה דעות שמאלניות.. זה ההרגשה שלה!!
מממ מישהו יכול להסביר לי, למה הוא התכוון שהוא אמר שמאל ילדותי.. היא ילדה.. ואני לא בטוחה שיש לה דעות שמאלניות.. זה ההרגשה שלה!!