חשוב!!!

free pollard

New member
חשוב!!!

אנא הפיצו מסר זה בכל דרך!!! בעוד כשבועיים רוה"מ אולמרט נפגש עם נשיא ארה"ב ג´ורג´ בוש. באותה תקופה, יהונתן פולארד נכנס לשנתו ה22 בכלא האמריקני. מר אולמרט! יש לישראל שבוי באמריקה יהונתן פולארד הסוכן הישראלי, יהונתן פולארד, בשבי מאז שנאסר בשנת 1985 בארה"ב והוטל עליו מאסר עולם על שמסר מידע חיוני לישראל להצילנו מאויבינו שזממו להשמידנו. בעוד ימים ספורים עומד הסוכן הישראלי פולארד להיכנס לשנתו ה 22 בכלא האמריקני. באותו זמן בדיוק צפוי ראש הממשלה לטוס לוושינגטון לפגישה עם הנשיא בוש. יהונתן פולארד לא מוחזק ע"י אויבינו, חיזבאללה או חמאס, הוא מוחזק ע"י ידידנו הטובים ביותר: ארצות הברית. מר אולמרט כראש ממשלת ישראל חובתך להחזיר את השבוי הוותיק ביותר, פולארד, הביתה לאלתר! מתקשרים יום יום ללשכת ראש הממשלה ודורשים: יש לישראל שבוי באמריקה – אל תחזור בלעדיו! טלפון: 02-6705555 פקס: 02-6705475 דוא"ל: [email protected] כתובת למשלוח דואר: קריית בן גוריון, ירושלים, רח´ קפלן 3 מיקוד 91919 הפיצו את המסר הזה באימייל ובפורומים לכל חבריכם ובקשו גם מהם להתקשר!

מאסר עולם זה 24 שנים,נו..

אז מה הקטע...עוד שנתיים. וחוץ מזה,דוקא בגלל הקשר הטוב עם ארצות הברית,אין אנו יכולים לבקש אותו. הם נותנים לנו המון-אנו חייבים להם.

וואאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווו

תברר לפני שאתה כותב, חמוד. מאסר העולם של פולארד הוא מאסר עולם לא קצוב ללא אפשרות חנינה. יותר ברור עכשיו?.. תכנס לאתר, אולי תמצא שם כמה דברים מעניינים: www.freepollard.org

אה, ועוד דבר-

א. נראה אותך יושב בכלא אפילו יומיים, עם כל ההתעללויות שהוא עובר ואז תדבר... חוצמיזה, מה פשר הגישה הזאת?.? למי אנחנו חייבים דברים, לקב"ה או לארה"ב???

לא אברר לפני שאכתוב.

דיברתי על מאסר עולם רגיל. קיבל מה שקיבל..על זה לא דיברתי,טוב נו-לא ידעתי. בכלא האמריקאי אין התעללויות. ואנחנו חייבים לשניהם.

tamarhp

New member
תתפלא

בפולארד מתעללים. המצב הבריאותי שלו הולך ומידרדר. יש דברים מזעזעים שהולכים שם. תברר לפני שאתה כותב.

הלהלל יש גישה שונה

מעניין שלמוע.. אמיתית אבל הבעיה היא שהראסמי שלו הוא כל כך במקום שיש כאלה שלא מבינים. גם אני לא מבין לפעמים.

אנחנו לא יכולים לבקש אותו חזרה?

בס"ד למה? ו...אם הם "ידידים שלנו" אז...למה הם מחזיקים שבוי שלנו? כי הקשר שלנו טוב? אנחנו לא חייבים להם כלום.. סבבה, הם נותנים לנו-תנו בכייפ אבל חייבים להם? הגזמת, הם רוצים לחסל אותנו בדיוק כמו הערבים רק שהערבים מראים את זה והם לא. יש משפט שמאתאים לזה:..השונאים שלך, אתה יודע שהם שונאים אותך...אבל מהאוהבים שלך, תזהר.

עוד ילדה שחוזרת על משפטי הגדולים.

חייבים להם,כן. הם נותנים לנו המון כסף,בלעדיהם ישראל לא יכולה כלכלית. והלחם שאת אוכלת-הוא מאמריקה-אחת מהתמיכות שלה בנו הוא הבאת החיטה הזו.

The anomaly

New member
אז יאללה בוא ניתן להם

עוד יהודים...שיאסרו אותם... וניתן להם כל מה שירצו.... הם הרי כל כך נחמדים... הם נותנים לנו כסף... דואגים לנו כל כך... אתה באמת חושב שהממשלה שם כל כך נדיבה? אתה לא חושב שהם חושבים על עצמם קצת יותר מאשר על זה שהם חושבים שצריך להביא לנו לחם הביתה? תפתח את העיניים שלך ותבין שלארה"ב יש מטרה אחת: נפט. האמת אני לא מבין מה הקטע שלך, ברצינות הלל, אני לא אומר שאתה חסר חיים או משהו כזה, אני פשוט אומר שאתה פה רק בשביל להתסיס ולעורר פרובקציה. אני לא מבין איזה הנאה יש לך מהעניין, או שאולי מעצם קבלת תשומת הלב אתה נהנה, אבל באמת, באמת שאני לא מבין למה אתה עושה את זה. את הדעות שלך איכשהו אני מקבל... אפילו שלדעתי ולדעת אחרים פה, הן מקולקלות מהשורש. אם הן בכלל אמיתיות. וגם אם כן, תחפש מקום אחר שיותר יסכים איתך. אתה בא לפה רק בשביל להתווכח? זה באמת כל כך כיף לך? אז הלל, תעשה משהו עם עצמך. ותתחיל לכבד את הסובבים אותך. במיוחד כשאתה חושב אחרת מכל מי שמסביבך.

The anomaly

New member
וואו. תגובה של בן אדם בוגר ורציני.

רק מראה כמה התגובות שלך לא שוות התייחסות.

כל כך נדוש

אני חייב לשבח אותך התגובות שלך נהיות צפויות מרגע לרגע. זה שיא חדש. למה אני מגיב? חבל על התגובה... נו מילא

תקשיב,

דוגרי אם תדעו להתנהג אליו הוא יכול להיות אחלה בנאדם כי דוגרי אני אומרת לך הוא באמת סבבה שאני מדברת איתו.. אבל מה אתם נותנים לו יחס מגעיל של אחד שבהא לחבל אז הוא עושה את זה בכוונה.. אתם רוצים שיכבדו אותכם תתנו כבוד!!! ולגבי פולארד דיי להיות אופטימים כי דוגרי לא ישחררו אותו.. הרי הממשלה לא עושה עם זה כלום וארה"ב בכלל לא שמים על זה.. ברור שצריך לקוות שהוא יחזור ואז זה לשווא כי זה לא יקרה בקרוב בכלל.. לעולם לא יקרה שכל העם ירצו בשחררו.. יום מעולה! :)

בקי...

למי יש כוח? לא מאסת כבר בשקר הדביק והמתוק מסריח הזה? למה אנחנו מנסים להתחקות אחרי הנחמדות אם היא כל כך מאולצת? למי יש כוח לבלבולי שכל? לך?

אוקי, הם עוזרים לנו מבחינה כלכלית..

בס"ד אבל זה שהם עוזרים לנו זה לא אומר שהם יכולים לעשות איתנו מה שבא להם!!

למעלה