חשוב!!!

אבל זה החוק שלהם...

מה עם החוקים שלנו?! של הלב שלנו??? הא?!?!? הוא אח שלנו!!!! והוא שבוי שם.... כמו שאנחנו ממנסים להוציא את החטופים עכשו, מלבנון ועזה- ככה אנחנו צריכים לפעול כדי להוציא גם אותו משם! באמת הלל! תחשוב שזה אח שלך חלילה.... והוא באמת אח שלך....!!! לפעמים אני כלכך לא מבינה אותך.... :/ מעניין אותי אם אתה כותב את הדברים האלה באמת כי אתה חושב ככה, או סתם כי חזרת לעצבן שוב....

tamarhp

New member
מעניין

מרגלים אחרים, ממדינות אוייב, לא קיבלו מאסר עולם, ואילו מרגל ממדינה ידידותית שפעל במצב שאמריקה לא היתה בסדר (ארה"ב לא העבירה לנו מידע חשוב בנוגע למלחמה שהיה קריטי בשבילנו בניגוד להסכם ולהתחייבות שלה איתנו), כן קיבל מאסר עולם. אבסורדי. מילא אם כולם היו מקבלים אותו עונש, אבל אתה לא יכול לומר שאלו החוקים שלהם אם במקרים הרבה הרבה יותר גרועים הם נתנו לא יותר מ5 שנים בכלא..

נכון, צודק..אני בכלל לא כועסת בקטע

הזה על אמריקה אלא על מדינת ישראל שבגדה שמישהו בעם שלה... איכס מדינה דוחה, גועל-נפש

the ror

New member
הלל, שלא תשלה את עצמך, אולי הם

נותנים לנו המון אבל הם גם מקבלים מאיתנו המון...בזכותינו יש לארה"ב קשר עם המון מדינות, אנחנו המדינה היחידה הדמוקרטית הנוספת שיש להם קשר איתה, אנחנו נשמעים להמון אולטימטומים שהם מציגים לנו(הפסקת מחקרים צבאיים מסויימים למשל שייתנו לנו עליונות עליהם)...ועוד... כך שעם כל הכבוד למה שהם נותנים לנו, זה לא כי הם נדיבים...ולכן אנחנו ממש לא חייבים להם כלום...אם הם לא היו צריכים אותנו אז הם לא היו עם קשרים איתנו...כך שברור שהם צריכים אותנו לפחות(אם לא יותר) ממה שאנחנו צריכים אותם.

למעלה