חשוב

LoVe AdI

New member
בואנה י'חתיכת מכוערררררררררררר

הייתה מת שנינט תראה כמו שירי כל ירך של נינט שוקל 30 ק"ל תגיד לי בחיים לא ראית משאית שסוחבת פרות???????????? י'מכוער למה מי היא נינט/נינה עלק נינה איזה נינה איזה נעליים לא נינה אולי אוכלת קלמנטינה י'קופיףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!! לך תזדיין תשרף י'שרמוט!!!!

rotemsror

New member
יותר גרוע אם את בת 24 ומתבטאת

בדרך שאת מתבטאת בה אני לא רוצה לדעת איך התבטאת שהיית יותר צעירה

חתיכת אידיוט!!!../images/Emo219.gif

זה פורום נינט טייב, לא פורום שנאה לשירי!! את הקריזות המפגרות שלך תוציא במקום אחר, נמאס כבר מכל ההודעות המפגרות האלה, כי באמת שההודעה שלך לא יותר טובה מההודעות של "טומי ילד יפה"! אני לא אוהבת ולא שונאת את שירי מימון, אני סתם סולדת בצורה משמעותית מטמטום. למה נראה לך שההודעה המטומטמת שלך מספיק חשובה כדי לפתוח לה שרשור חדש? זה אפילו לא קשור לנושא של הפורום! את האמת? אני מבינה למה יוצא לנו, אלו שאוהבים את נינט, שם כ"כ גרוע. זה מתחיל מאנשים כמוך! דאמט, נמאס מכם חתיכת משועממים! אתם הם אלו שיוצרים לנו את השם הרע ואת תדמית היצורים עלובי הנפש שהולכים בצורה עיוורת אחרי נינט! >_____< (אז מה אם הגזמתי? באמת שנמאס!)

daniel rubin

New member
מה יש לך?!../images/Emo181.gif

תאמין לי, אני לא מתה על שירי.. אבל למה לפתוח כזה שירשור? סתם כדי לעצבן את פורום שירי? סתםם כדי להראות ששירי היא "האויבת" של נינט?!?!?! מה קרה לך?!?!?

lahav100

New member
לא קשור, פשוט רציתי לדעת אם זה רק א

ני או שיש כאן עוד כמה זוגות עיניים פקוחות.. חוצמזה בפורום מביעים דעה.

FCHS GIRL

New member
שירי מלכה ונינט מלכה...

חלאס עם ההשוואות המטומטמות האלה. אני אישית יותר אוהבת את שירי כי אני חושבת שהיא זמרת מעולה. אבל אני פגשתי את שתיהן ושתיהן מקסימות ויפהפיות!! שירי התייחסה אליי בצורה מדהימה והיא מתייחסת באותה צורה לכל המעריצים שלה וכנ"ל על נינט. אני לא מאמינה לכל האנשים שכתבו שהיא מתייחסת מגעיל מהסיבה הפשוטה שהרבה ממעריצי נינט ישמיצו את שירי מתי שאפשר הדיוק כמו שהרבה ממעריצי שירי/מויאל/סקעת יעשו על ה"מתחרה" שלהם. אנשים צאו מזה, אנחנו לא בתחרות ואין צורך לשנוא אף אחד! מה אתם חושבים ששירי ונינט אוהבות את זה שירי זונה או נינט פרה זה סתם ירידה ברמה של שתי ה"מחנות" צאו מזה, כוכב נולד נגמר לפני 3 וחצי שנים.. חלאס.

למעלה