חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!

פפוניטה

New member
חשוב!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז ככה...היום אני הולכת לעשות דבר גדול- לשאול את הסבתא (הבאמת קמצנית) שלי אם היא מוכנה לעזור לי בקניית סוס!!!! בבקשה תחזיקו לי אצבעות, ותאחלו בהצלחה!!!!!!!!

horse 1212

New member
../images/Emo108.gif.

~מחזיקה לך מלא מלא אצבעות
.~

DiMi DiMa

New member
וואי מאמי איזה אומץ!!!

בהצלחה לך באמת זה באמת בקשה ענקית!!! מחזיקה לך אצבעות!!!

KRUEGER

New member
נו...איך הלך??

וחוצמזה שכחתי להגיד לך בהצלחה
חחח אז ... בהצלחה!! חחח מה היא אמרה??

פפוניטה

New member
אז ככה....

היא אמרה שקודם כל היא צריכה לראות שההורים שלי מסכימים להחזיק אותו כל חודש, ושאני אודיע לה מה הם החליטו!!!! ואבא שלי אמר לי להגיד לה שהם מסכימים!!! והוא אמר שהוא חושב שהפעם זה יילך!

DiMi DiMa

New member
יאייייייייייייייי

את יודעת מה זה אומר... הולך להיות לך סוס!!!

פפוניטה

New member
כןןןןןןן

וואי את לא יודעת כמה אני מחכה לשמוע את זה מההורים שלי, וכנראה אני אדע את זה עד יום שישי-ואני אעדכן!

שירלי317

New member
מזל'טטט

עכשיו בא החלק הכי מעצבן שאני תקועה בו כרגע... נמנמנמ.... למצוא סוסססססססס!!!!!!... בהצלחה!!!

פפוניטה

New member
אין לי כל כך בעיה

יש לנו בחווה את אחד הרוכבים הטובים בארץ, והוא ימצא לי כמה אפשרויות, ויעזור לי להחליט מה הכי מתאים לי!

פפוניטה

New member
אמ...

אני רוכבת ווסטרן בחוות אלונים. ויש לנו את שי קנטי ואשיר קול שיעזרו לי למצוא את הסוס הכי טוב בשבילי, בזמן הכי מהר!

פפוניטה

New member
אמ...

לא, בגלל שעד יום שישי אני לא יודעת אםזה סגור. תקציב...בערך 25,000 ש"ח! למה שואל/ת?

fliperit

New member
סתם...כי אני מכירה סוסה

שמוכנים למכור אות...אבל היא לגמרי מחוץ לתקציב....

פפוניטה

New member
אמ...תראי

תני לי פרטים: *שם *מחיר *גיל *מקום *למה היא מאומנת? *כמה זמן היא עובדת בכל מקצוע? *טהורה? תעודות? אני מכונה לדבר על יותר...השאלה אם זה שווה, וכמה זה!

fliperit

New member
זה הרבה יותר...

זה בסביבות 15-20 אלף |הגדש|דולר אבל... הסוסה בת 6 בערך, מאומנת לריינינג עובדת 3 שנים, טהורה עם תעודות מעולות!!!! יותר פרטים- במסרים...אם זה מעניין אותך..

למעלה