חשוב ! ! !

חשוב ! ! !

יש לי כמה שאלות, אם תוכלו לעזור לי אני מאודד אשמח =) 1. מישהו פה מבין בכשפים? 2. מה זה "טווית חלום"? תודה אורטלי.

RainBird

New member
דבר ראשון, כנראה שכן. אולי כי זה פורום ***מאגיה וכישוף*** תלמדי הבנת הנקרא. ודבר שני, טווית חלום כשמה כן היא (הבנת הנקרא!!!) לחש שבו את יוצרת חלום ושולחת אותו לאדם אחר. בסיסי, פשוט, ולא קל אם לא מבינים את העקרונות שעומדים מאחורי מושג החלימה והתת מודע, ולפיכך לא כישוף למתחילים כלכך. עוד משהו? ארדן.

בלי עצבים.. חחח --> כן עוד משהו!

אני כבר הרבה זמן מתעניינת במיסטיקה. אני רוצה לעשות כישוף, אבל הוא שלילי. ואני מאוד רוצה לעשות אותו. ואני רוצה לדעת איפה אני אוכל למצוא חומר על זה, על עריכת כישוף וכו'. האם כדאי לי בכלל? כי לפי מה שהבנתי זה יכול לחזור אליי... =/ שלא תחשבו שאני רעה או משהו. ( כשאני טובה אני טובה, וכשאני רעה-> אני עוד יותר טובה ) ובקשר לטווית חלום. איפה אני יכולה לקרוא על זה? ואיך אני יכולה לבצע את זה? תודה רבההההההההההה =)) אורטלי.

ToryMaster

New member
|מוטרדת|

קראת את ההודעה שקישרתי לך אליה? בנוגע לכישופים, קראי את השורה האדומה למעלה, ואת המאמרים.

Duke Tear

New member
מיסטיקה זה לא מאגיה

מבחינתי, מאגיה זה דבר הרבה יותר נעלה מעבודת מיסטיקה שגובלת במודרניזציה מוחלטת של בזבוז כסף+אומנות תפלות. בכל מקרה, תעשי מה שבה לך ,ארדן אמר לך שזה עשייה מסובכת ולא מתאימה למתחילים , אל תנסי לעשות משהו שאת לא מסוגלת לעשות, קודם תלכי ,אחר כך תרוצי.

RainBird

New member
../images/Emo45.gif אם אנשים מתעסקים בתת מודע של אנשים אחרים *מבלי* לדעת מה הם עושים, התוצאות עלולות להיות חמורות. זה כמו שמישהו שהוא לא רופא שיניים יעשה למישהו אחר טיפול שורש כירורגי תוצרת בית. ארדן.

למעלה