אה, נכון, באמת מסכנים..
אחרי שאיזה ביריון השכיב בחורה מסכנה בכוח על הרצפה, פגע בה, אנס אותה והרס לה את החיים, זה באמת נוראי שצפוף לו והוא נאלץ לישון על הריצפה!! אוי, פשוט מסמך אנושי מזעזע.. אתה לגמרי צודק.. אם גבר כלשהו אנס מישהי והכניס אותה לטראומה ועכשיו היא לא יכולה לנהל קשר תקין עם גברים, זה באמת עונש מספיק הולם 4 שנים של לפגוש את החברים שלך בשעות מוגבלות ולא להיות יכול לטייל בחו"ל.. תעשה לי טובה!! שמת לב לכלא-בית-מולן השרון שבנו פה בסביבה? פאק! הבצפר שלי לא כל כך מפואר ומרשים כמו הכלא הזה ואם לא היו סורגים בנויים בחלונות היית יכול להיות בטוח שזה מלון או בית פיס משהו בסגנון. ואם אנחנו רוצים להתייחס למשהו שהוא "רק" הטרדה מינית- אם לא ברור איפה הגבול עובר אז אולי עדיף לא להסתכן ולא להתקרב אליו בכלל? עד כמה שידוע לי הרוב הגדול של הבנות לא נהנות במיוחד מנגיעות של אדם זר או הערות סקסיסטיות, והגיע הזמן שגברים יקלטו את זה ויפסיקו להתגרות ולנסות את מזלם ולטעון "זה היה בצחוק" כי זה לא תמיד מתקבל כבדיחה אם זה לא מתקבל כבדיחה זאת בוודאי אינה אשנתה של הבחורה! וכן, אני יודעת שיש גם גברים שמוטרדים מינית, ואני חושבת שזה פסול באותה מידה. כמו שגבר שעושה משהו כזה צריך לשבת בכלא (ולדעתי גם לעבור סרוס, אבל לא משנה עכשיו) אז גם אישה, אין הבדל. אבל מה לעשות שבעולמינו רוב ההטרדות מבוצעות ע"י גברים ורוב הקורבנות הן נשים. ורק נקודה אחרונה- צר לי לנפץ לך את האשליה, אבל בנאדם שאנס מישהי וישב 4 שנים בכלא לרוב לא לומד לקח יותר מידי קשה אלא רק שלא כדאי להתפס והסטטיסטיקות מראות שאדם שביצע עבירה מינית יעשה זאת שוב, גם אם נענש. וקוראים על זה הרבה. תנסה לחשוב איך מרגישה ילדה בת 12 שנאנסה, עברה טראומה לכל החיים והצליחו לתפוס את הפושע ולהכניס אותו לכלא, אבל אחרי 4-5 שנים, כשהבחורה כבר בת16-17, הוא משתחרר, וסביר להניח שמה שיש לו בראש זה מחשבות נקמה על הישיבה שלו בכלא. זה טבע האדם. למה אותה בחורה צריכה לפחד להסתובב ברחובות ולסבול מסיוטים בגלל שגבר אחד אידיוט החילט שמגיע לו משהו? אני באמת לא מבינה איך אתה מחזיק בדעות כאלה ואיך אתה מסוגל עוד לחוש כלפי אנשים כאלה רחמים. הם רוצים להשתקם? בבקשה. אבל זה לא פוטר אותם מעונש ראוי על הפשע שביצעו.
יום טוב לכולם Love סתו