חשוב!!

קשתונה

New member
אני חייבת להגיד משהו ש...

ידידה של אח שלי פעם אמרה לו בדיון כזה...של איפה עובר הגבול... היא אמרה לו... נניח אתה יושב במסעדה...והמלצרית באה ותוך כדי הזמנה מניחה לך יד הרגל ככה סתם... אתה לא תרגיש מזה מאויים זה אפילו יחמיא לך... אבל תחשוב שאני (היא כלומר) מלצרית ובא אלי מישהו ומלטף לי את התחת...ואני 1.60 רזה וקטנה והוא 1.85 גדול וחזק... אני אמורה לא לפחד ממנו? אני אמורה לא לחשוש כשמישהו נואץ בי מבטים בעבודה? וכו וכו... תחשבו על זה ככה... איפה אדם מרגיש מאויים

kedeman

New member
אז את אומרת שיש גבול

הגבול הוא ברגע שאדם מרגיש מאויים ככה זה? אז אם מישהי שקטנה ממני בגודל שולחת אלי יד ואני מתנגד זה לא הטרדה מינית? היא לא מסוגלת לאיים עלי (למרות, שבמקרה הזה אם אני אתלונן סביר להניח שבסוף אני עוד אצא אשם!)

קשתונה

New member
אני אומרת שיש גבול...

ומאויים זה לא רק כי היא יותר גדולה ממך... מאויים זה ברגע שאתה מרגיש מאויים בכל מובן שהוא.... אם אתה מאויים מזה שהיא נוגעת בך וזה מפריע לך וגורם לך להרגיש רע ולא בנוח ומביך ומאיים עליך בצורה כלשהי...כן זה הגבול שלך

fresh mishmesh

New member
אווווווווווף....

קשה לך לראות? דיברתי על אונס, לא על הטרדה מינית והחמרת הענישה שדיברתי עליה היא לגבי אונס, ולא לגבי הטרדה מינית אתה יודע מה ההבדל ביניהם? אתה מבין את ההבדל הזה?

וזה בדיוק מה שהיא אמרה לך..

שזה נוגע גם לך ולחברים שלך בגלל ש-גם בנים מוטרדים מינית..

just stav

New member
אה, נכון, באמת מסכנים..

אחרי שאיזה ביריון השכיב בחורה מסכנה בכוח על הרצפה, פגע בה, אנס אותה והרס לה את החיים, זה באמת נוראי שצפוף לו והוא נאלץ לישון על הריצפה!! אוי, פשוט מסמך אנושי מזעזע.. אתה לגמרי צודק.. אם גבר כלשהו אנס מישהי והכניס אותה לטראומה ועכשיו היא לא יכולה לנהל קשר תקין עם גברים, זה באמת עונש מספיק הולם 4 שנים של לפגוש את החברים שלך בשעות מוגבלות ולא להיות יכול לטייל בחו"ל.. תעשה לי טובה!! שמת לב לכלא-בית-מולן השרון שבנו פה בסביבה? פאק! הבצפר שלי לא כל כך מפואר ומרשים כמו הכלא הזה ואם לא היו סורגים בנויים בחלונות היית יכול להיות בטוח שזה מלון או בית פיס משהו בסגנון. ואם אנחנו רוצים להתייחס למשהו שהוא "רק" הטרדה מינית- אם לא ברור איפה הגבול עובר אז אולי עדיף לא להסתכן ולא להתקרב אליו בכלל? עד כמה שידוע לי הרוב הגדול של הבנות לא נהנות במיוחד מנגיעות של אדם זר או הערות סקסיסטיות, והגיע הזמן שגברים יקלטו את זה ויפסיקו להתגרות ולנסות את מזלם ולטעון "זה היה בצחוק" כי זה לא תמיד מתקבל כבדיחה אם זה לא מתקבל כבדיחה זאת בוודאי אינה אשנתה של הבחורה! וכן, אני יודעת שיש גם גברים שמוטרדים מינית, ואני חושבת שזה פסול באותה מידה. כמו שגבר שעושה משהו כזה צריך לשבת בכלא (ולדעתי גם לעבור סרוס, אבל לא משנה עכשיו) אז גם אישה, אין הבדל. אבל מה לעשות שבעולמינו רוב ההטרדות מבוצעות ע"י גברים ורוב הקורבנות הן נשים. ורק נקודה אחרונה- צר לי לנפץ לך את האשליה, אבל בנאדם שאנס מישהי וישב 4 שנים בכלא לרוב לא לומד לקח יותר מידי קשה אלא רק שלא כדאי להתפס והסטטיסטיקות מראות שאדם שביצע עבירה מינית יעשה זאת שוב, גם אם נענש. וקוראים על זה הרבה. תנסה לחשוב איך מרגישה ילדה בת 12 שנאנסה, עברה טראומה לכל החיים והצליחו לתפוס את הפושע ולהכניס אותו לכלא, אבל אחרי 4-5 שנים, כשהבחורה כבר בת16-17, הוא משתחרר, וסביר להניח שמה שיש לו בראש זה מחשבות נקמה על הישיבה שלו בכלא. זה טבע האדם. למה אותה בחורה צריכה לפחד להסתובב ברחובות ולסבול מסיוטים בגלל שגבר אחד אידיוט החילט שמגיע לו משהו? אני באמת לא מבינה איך אתה מחזיק בדעות כאלה ואיך אתה מסוגל עוד לחוש כלפי אנשים כאלה רחמים. הם רוצים להשתקם? בבקשה. אבל זה לא פוטר אותם מעונש ראוי על הפשע שביצעו.
יום טוב לכולם Love סתו

אויש ברק אתה הרי יודע שזה נכון!!!

ואתה יודע שלא מדובר בבדיחות או בלשרוק למישהי! מדובר בהטרדות אמיתיות! באונס אמיתי! בזה שמישהי תפחד להסתובב ברחוב כי ישחררו את האנס שלה לחופשי... יש אנשים שההזדמנות השניה הזאת עלתה להם באונס! למה לרוצחים מותר לתת יותר שנים ולאנסים לא??? מה זה יותר טוב?!?! אז אתה טועה!!! אם היו רוצחים אותך..היית מת..הקרובים שלך היו בוכים...ועצוב להם וכל הסיפור נכון? אם היו אונסים אותך...היית סובל! מה-זה היית סובל...היית כל כך סובל והמשפחה שלך היתה סובלת שכבר היית מעדיף שירצחו אותך! אז אם אפשר...עכשיו...תזדין אתה מכאן ותסתום תפה! אם בא לך להתווכח על משהו לפחות תתווכח על משהו שאתה אומר בו דברים הגיוניים!

go golan go

New member
תגיד לי אתה מוגבל?

לא אמרנו עונש מוות. לא אמרנו למנוע שיקום. להפך. אני אומרת שאחד התנאים לשחרור של עבריין מין זה תהליך שיקום, כי דוגרי- זאת הפרעה נפשית. אבל- 4 שנים? סליחה? אדם שמבצע עבירות כאלו הורס חיים של כל כך הרבה אנשים, ולפני שמשחררים אותם- הם חייבים לרצות עונש משמעותי. 4 שנים נשמע אולי הרבה, אבל אני חושבת שאנס הוא באותה רמה כמו רוצח. הוא הורס חיים של אדם. של משפחה. כן- צריך לעזור לאנשים האלו, ולשקם אותם, ומגיעה להם הזדמנות נוספת- אבל רק אחרי שירצו את עונשם. ו-4 שנים לא לא מספיק!

למעלה