חשוב.....

גמדית

New member
חשוב.....

אתם רק מדבריםכל הזמן על כמה שכישוף זה מסוכן, ולמה אנשים נכנסים כשהם מתחילים עם זה, אבל מה שאתם לא מסבירים פה זה למה באמת נכנסים? למה זה כל- כך מסוכן? למה אני לא יכולה סתם להטיל כישוף אחד ולעבור הלאה? זה חשוב לי כדי שאני אוכל להתחיל לקרוא וללמוד על הנושא לפחות לדעת על זה קצת, לפני שאני בכלל מתחילה לקרוא... אודה לכם אם תעזרו לי

Envenom

New member
זה לא מסוכן

לא מבין איך הבנת שכישוף זה מסוכן.. בכל מקרה- תיאורטית, את יכולה "סתם להטיל כישוף אחד ולעבור הלאה", אבל זה פשוט לא מציאותי. כי בשביל להטיל כישוף יש צורך בלמידה, הכנות מראש, וכו' וכו' וכו'.. מאגיה בכללי זה לא דבר מסוכן. אבל בהחלט דורש.

גמדית

New member
אממ...

הבנתי שזה מסוכן מזה שקראתי כי הכישוף חוזר אליי... אז יש לי שאלה חשובה: אם אני מטילה על עצמי כישוף שכולל שינוי בחיצוניות/אופי שלי, איך זה יכול לחזור אליי? מה ההשלכות?

גמדית

New member
אהה כן...

אם אני עושה ויזואליזציה זה יכול לעזור לי במבחנים? (וכן, אני יודעת שזאת שאלה חסרת כל טאקט)

P o M i K i

New member
כן

יש את חוק ההחזרה שאומר שכל אנרגיה שאת כולחת חוזרת אליך. אבל ם את לא עושה את מה שמוגדר כ"כישוף שחור" לא אמורה לך להיות בעיה. ולגבי כישוף לשינוי מראה חיצוני אני לא מאמין שזה אפשרי אז אני לא ממש יכול לענות על זה. והשאלה האחרונה ממש לא הבנתי, מבחנים בבצפר? אין כל כך קשר בין הדברים. אני לא רואה דרך שזה יעזור לך

גמדית

New member
תודה על ....

ההסבר. אתה יכול יותר להסביר לי מה הכוונה של החזרה של האנרגיה אליי? (אולי אם תוכל לתת לי דוגמא...) אז לפי מה שהבנתי- כדאי לי לעשות "כישופים לבנים" רק כדי שזה יחזור אליי בסופו של דבר? אם אני עושה כישוף שתועלתי האישית איך זה יחזור אליי???

ToryMaster

New member
אני לא יודעת

כמו שאני רואה את זה, והרבה אנשים לא מסכימים איתי בנוגע לזה - אם האנרגיה שאת שולחת היא שלילית, במטרה לפגוע במישהו - זה גם יחזור אלייך בצורה שלילית, אולי לא תשימי לב, אולי לא תדעי או תביני שזה זה, אבל זה יגרום למשהו שלישי בחיים. ואם את פועלת על פי החוק המשולש, אז בכלל, אאוץ'. ולהיפך, אם שלחת אנרגיות חיוביות, במטרה לעזור, לרפא, וכו', האנרגיות שישובו אלייך יהיו חיוביות. אגב, אם אנחנו רוצים לחלק את זה לשחור ולבן רגע, אז כישופי אהבה נכללים בקטגוריה של כישוף שחור - שלילי

גמדית

New member
אם אני מטליה....

כישוף של הצלחה על עצמי- איך זה ייחזור אליי? ניתן בכלל לעשות כזה דבר?

BlaT©

New member
כישוף הוא הרבה יותר מ...../images/Emo41.gif

לעשות כישוף אחד ולעבור הלאה. כישוף הוא חלק מתהליך ארוך של למידה והבנה, ולדעתי הופך להיות חלק גדול מהחיים. את יכולה סתם "לעשות" כישוף בלי שום למידה מוקדמת, אבל אז פשוט לא יקרה שום דבר, כי בכישוף לא תומך שום ידע, הבנה וניסיון. בכל מקרה, לדעתי, לאף אחד לא כדאי לנסות ולהתעסק עם אנרגיות שהוא פשוט לא מבין בהן, כי הוא עלול בטעות לפגוע בעצמו ובאחרים...

ToryMaster

New member
אמממם

תלוי מה את מגדירה "מומחה" אני לא מכירה רבים שיסכימו לעשות דבר כזה, בעיקר לא בשביל בנאדם שהם אל מכירים. אבל גם חושבת שצריך להכיר את הבנאדם די טוב לפני שמטילים עלי ואת הכישוף, אבל זה כבר נושא די אחר
איך את מגדירה "מומחה"?

גמדית

New member
זאת גם שאלה....

איך אני יכולה לדעת שאותו אדם לא עובד עליי? ומה ההכנות שאני צריכה לעשות לפני כישוף? איך אני אדע שהכישוף הצליח? אם אני מטילה על מישהו "כישוף שחור"- למה הכוונה שזה יחזור אליי? אז מה שאני מסיקה ממה שקראתי עד עכשיו זה שכדאי לי לעשות הרבה כישופים לבנים גם אם אין להם כל תועלת רק כדי שזה יחזור אליי?

THE gray

New member
תאטי חבובה...

את מבקשת שנדחוס לך את כל החומר התאורטי בהודעה אחת ועם כל הרצון הטוב שיש לנו אנחנו לא יכולים לעשות את זה.. אם הגעת למסקנה שאת מאמינה מתעניינת ורוצה להמשיך בתחום המאגי דבר ראשון שאת צריכה לעשות (אחרי שקראת את המאמרים באתר!:)!) זה לבחור לך כיוון כלומר זרם או דת שמושך אותך וזה יכול להיות דת הוויקה, הדרואידים, כישוף טקסי, מאגית כאוס, תלמה ועוד רבים וטובים... ולמה לך לעשות את זה? כי בהרבה מקרים יש סתירות בין אחד לשני, אין איזה שהיא דרך מסויימת לעשות מאגיה או כישופים לכל אחד יש דרך משל עצמו ככה שהדרך היחידה להיכנס לזה בלי להתבלבל ולאבד את הדרך היא לבחור לך אחת... אז יאללה לעבודה ואם משהו פה לא ברור לך תשאלי (כמו שעשית טוב מאוד עד עכשיו)

THE gray

New member
עוד משהו...

כתבה מעולה על אליסטר ועל כל תורות הכישוף מנקודה שלא ממש עוסקת בתחום- אחת הכתבות הטובות שקראתי! http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=69467&sid=16/

גמדית

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני אקרא יותר על הנושא (בכתבה ובעוד מקומות), אחכים- ואיך לא, אני אחזור לשאול אתכם עוד שאלות... תודה

ToryMaster

New member
יאפ

התחלת יפה, עם שאלות טובות, אבל אנחנו לא יכולים לענות לך עליהם, את צריכה למצוא את התשובה בעצמך - זו הדרך הטובה ביורת ללמוד

P o M i K i

New member
אם הו מבקש מימך כסף

הוא שרלטן אם הוא לא מכיר אותך והוא מציע לעשות לך כישוף זה בחיים לא יעבוד יש עוד הרבה דברים שאת צריכה לדעת לפני מה עושים לפני הכישוף. ויודעים אם הוא הצליח בזה ששמים לב לדברים שקורים אחרי הכישוף, זה תלוי על מה הוא. ובקשר לאיך זה חזור אליך רשמו במקום אחר בשירוש. ותעשי רק כשפים שאת צריכה, על תחפשי סיבות לעשות כשפים אלה קודם תלמדי ותדעי על הנושא הרבה יותר ורק אז שיעלה הצורך תעשי כישוף.

למעלה