חשוב

IMCU2

New member
חשוב

טוב, לא כל-כך, אבל כן... זוכרים את הפרק שכולם באו לבית של אודרי? (נראה לי שזה הפרק - זה הפרק שכולם ישנו שם, ואז בה חבר שלה הקודם, כשהם ישבו ליד הבריכה...). אז באותו הפרק פייסי ואודרי רבו, ולאחר מכן פייסי רצה להביא לה פרח, יותר נכון 2 פרחים - למיטב זכרוני... אז הבקשה שלי היא אם מישהו יכול להעלות את התמונה של הפרחים, של ה"זר" הקטנטן כביכול... תודה!

IMCU2

New member
היי! מה זו ההתעלמות הזו?

למה אף אחד לא מנסה אפילו, או אומר שהוא מנסה, ניסה...

LillipooT

New member
המחשב שלי איטי היון בטירוף ../images/Emo60.gif

מאחר הצהריים לא הצלחתי להכנס לכאן! בררר בכל מקרה, אני מחפשת את התמונה

IMCU2

New member
תודה! יש לי שאלה:

מאיפה יש לך כל תמונה אפשרית? טוב, אולי לא כל תמונה, אבל בערך - מיליון תמונות... התמונות הן מאתרים או מצילום מסך של פרק? ועוד בקשונת - אולי יש לך תמונה ממש של הפרחים? יותר בכיוון של מה שהפרחים בתוכם... תודה לי, קבלי

LillipooT

New member
וול.. ../images/Emo60.gif

בזמנו (ברר המורה למתמטיקה הדביקה אותי למילה הזאת!), הייתי עושה שרשורים המכילים תמונות וספוילרים לפני שהפרק שודר בארץ. ובנוסף היה לי גם אתר, שגם בו שמתי תמונות מכל מני פרקים. אז התמונות שנתתי לך עכשיו אני "הכנתי" אותם
לצערי יש לי רק את שתי אלה. חפשתי את הפרק, הוא אמור להיות לי פה איפשהו, אבל יש לי כזה בלאגן בדיסקים! אם אני אמצא את הפרק אני אבדוק אם אפשר להוציא ממנו תמונה טובה יותר.

IMCU2

New member
מנצל"ש את השרשור של עצמי

למסור מידע שיסביר למה אולי לא אכתוב כאן לעולם - פשוט כי אשתגע: זה כבר מהבוקר - העירו אותי כך... שכנים שלנו, אין לי מושג אילו - מהבוקר שומעים מוזיקת פולקה... (מקווה שכך אומרים). וזה מכוער! והם שומעים בקולי קולות. טוב, אולי לא בקולי קולות, אבל לשמוע דבר כזה - מספיק שאני אשמע את זה בעוצמה של לחישה כדי שאשתגע. זה פשוט נורא! ונראה לי שהם גם רוקדים לצלילי המוזיקה הזו, למה שמעתי קפיצות ודילוגים... זו המוזיקה הכי נוראית ששמעתי אי פעם! כעת, ממש בשנייה זו - הם עשו הפסקה. אם אני אשמע את זה עוד פעם - אני אצרח! דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לא יכול יותר! תציעו לי מה לעשות - מלבד האפשרות שנראיתה לי כמוצלחת ביותר - לזרוק אליהם פצצונת...

../images/Emo6.gifפולקה....חחח...

לא שמעתי את המילה הזאת מאז ימי סטיב ארקל המאושרים!
ואני מציעה לך כדי להתגבר על המכה - לסגור את החלונות טוב טוב, ואפילו לאטום אותם! או פשוט לבקש מהם שיחלישו....

מנצלשת לעצמי ... ../images/Emo187.gif

האיסיקיו שלי מת!!!! אבל אל דאגה יש לי חדש אז מי שמעוניין ...שידבר..

יהי זכרו ברוך../images/Emo7.gif

נזכור אותך לנצח אייסי של מור מממ..לא הכרתי אותו... אני מעוניינת להכיר את החדש!

מרילנצח

New member
אלה דארלינג ../images/Emo187.gif

האיסיקיו החדש ישמח להכיר אותך מספרו נמצא בכרטיס האישי שלי אבל לא בזה אלה במורי לנצח...

../images/Emo12.gif

אבל את עכשיו אונליין באייסיקיו הרגיל שלך. את בטוחה שיש לך חדש?

כפית15

New member
תחזיר להם!!! חחח ../images/Emo141.gif

דרישה: טראנסים בפול ווליום!!!
=
=
אגב, אני מכירה דברים כאלה מניסיון אישי! זה מחרפן!!!

כפית15

New member
מנצלשת!!! ../images/Emo141.gif

היום חזרתי מטיול משפחות של יומיים לאיזור טבריה! היה מזה כיף!
קיצר, בדרך חזרה הבייתה, ירד מלא
והייתה לי הרגשה כל כך כיפית של
(חורף!!!!!!!!!!!!!!!!!). בכל מקרה, מצאתי שיר מזה לאווירה! קבלו: Song: SINGIN' IN THE RAIN Don Lockwood: Doo-dloo-doo-doo-doo Doo-dloo-doo-doo-doo-doo Doo-dloo-doo-doo-doo-doo Doo-dloo-doo-doo-doo-doo... I'm singing in the rain Just singing in the rain What a glorious feelin' I'm happy again I'm laughing at clouds So dark up above The sun's in my heart And I'm ready for love Let the stormy clouds chase Everyone from the place Come on with the rain I've a smile on my face I walk down the lane With a happy refrain Just singin', Singin' in the rain Dancin' in the rain Dee-ah dee-ah dee-ah Dee-ah dee-ah dee-ah I'm happy again! I'm singin' and dancin' in the rain! I'm dancin' and singin' in the rain... [ADDITIONAL VERSE] Why am I smiling And why do I sing? Why does September Seem sunny as spring? Why do I get up Each morning and start? Happy and head up With joy in my heart Why is each new task A trifle to do? Because I am living A life full of you. היפי! איזה שיר חמוט!!! תהנו!

למעלה