חשוב..

• פותח הנושא deni
  • פורסם בתאריך

deni

New member
חשוב..

שלום יש לי שאלה :אני יכול להישתמש בשתי סוגי המאגיה גם שחורה וגם לבנה או שלא?

o o z i z

New member
לא נכון!

יש אתר שמראה על מאגיה שחורה ולבנה!!! מאגיה שחורה פועלת עם קסמים רעים כגון: הריגת אדם, גרימת כאב, להרוס אהבה ועוד.... ומאגיה לבנה יכולה לעשות הצלחה בלימודים, לפגוש אהבה ועוד... אלה אומנם קישופים אבל זה קשור מאד למאגיה!!!!!!

לא הבנת טוב..

מאגיה שחורה ולבנה הם רק כינויים, וזה לא משהו שהוא שחור וא לבן. יש נקודות מבט שונות, וחוץ מזה, מאגיה קשורה לטבע, והטבע אינו שחור ולבן.

B a n j o

New member
אז יש אתר...

אז מה ? אני יכול למצוא לך אתר שאומר שהיטלר הוא אלוהים וצריך להרוג יהודים, אז מה? זה עושה את זה נכון ? כבר דובר כאן רבות על העיניין הזה ואני אביא לך דוגמה שהובאה כאן בעבר והיא מתאימה לדעתי: היית אומר שמזלג זה דבר טוב או רע ? אם אתה משתמש בו לאכול אז הוא טוב אם אתה משתמש בו כדי להוציא למישהו עין אז הוא רע? איך הוא יכול להיות גם וגם ? מכאן מה שאני בא להגיד הוא שאין מאגיה טובה או רעה, יש רק אנשים טובים ורעים וההשלכות נובעות מהכוונות שלהם !

o o z i z

New member
לא נכון!

יש אתר שמראה על מאגיה שחורה ולבנה!!! מאגיה שחורה פועלת עם קסמים רעים כגון: הריגת אדם, גרימת כאב, להרוס אהבה ועוד.... ומאגיה לבנה יכולה לעשות הצלחה בלימודים, לפגוש אהבה ועוד... אלה אומנם קישופים אבל זה קשור מאד למאגיה!!!!!!

Unblessed

New member
!!!

אני יודעת שהוא לא עבר על התקנון, אבל בכל זאת "דיונים" כאלה מורידים מהרמה של הפורום.

deni

New member
??

אני לא מנהל שום דיון עים אתם מיתווכחים זאת בעיה שלכם אני רק שאלתי וחץ מיזה לכול אחד דעה שונה!

o o z i z

New member
../images/Emo121.gifבסדר הבנתי אבל...

טוב אז אתה צודק בזה שמאגיה לבנה ומאגיה שחורה הם כינויי גנאי.... משהוא יכול להסביר לי איך עושים שיאנס עם ספר ומפתח???

simba00

New member
כינויי גנאי??

טו..................................בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!! סיאנס!!!! וזה לא בדיוק סיאנס זה יותר כמו מטוטלת לדעתי על אף שלא עשיתי את זה...

למעלה