חשוב!

חשוב!

זהירות! וירוס חדש!!! > > > > בבקשה תשלחו את המייל הזה לכל מי שאתם מכירים! > > > > לאחרונה יצא וירוס חדש בשם "Life is beautiful.pps" > > ‏זהו וירוס מסוכן והוא בא בצורה של קובץ Power Point! > > ‏אל תפתחו את הקובץ הזה ותמחקו אותו מיד!!! > > אם תפתחו את הקובץ - תופיע הודעה על המסך: > > ""It is too late now, your life is no longer beautiful > > ‏ואז יימחק כל המידע שעל המחשב והאדם ששלח את הוירוס יקבל את חשבון הE-MAIL > > ‏שלכם ואת הסיסמא!!! > > AOL ‏אישרה שהוירוס אכן מסוכן וחברות האנטי וירוס טרם מצאו פיתרון!!! (תודה לנטע
)

Boojie

New member
תראי, אני סולחת לך כי אמרת שאת

צעירה מאד, ולכן יכול להיות שאת לא יודעת מזה, אבל חומד, זו מתיחת אימייל ישנה עם זקן, ובבקשה אל תלכלכי איתה יותר פורומים, ואל תשלחי אותה לכל מי שאת מכירה. זו אפילו מתיחה קלה לזיהוי: א. AOL היא ספקית אינטרנט, ולא "מאשרת" וירוסים. ב. חברות אנטי וירוס לעולם לא יגידו שהן "טרם מצאו פתרון", מה גם שהאנטי וירוסים בימינו פועלים נגד וירוסים גם לפני שהם נכנסו לטבלת הוירוסים המעודכנת. באופן כללי, בבקשה אל תשלחי אזהרות וירוסים לכל העולם. מי שזה מעניין אותו, יכול לעשות מנוי על רשימת עדכונים של אחת מחברות האנטי וירוס הגדולות - שתשלח מידע בדוק ולא סתם משהו שמופץ באינטרנט - ולהחזיק אנטי וירוס מעודכן על המחשב שלו. המשלוח של אזהרות וירוסים לכל העולם רק מציף את שרתי האימייל (כשזה באימייל) ומאט את השירות, מעצבן את מי שמקבל אותן, וכשמדובר בפורום כמו זה, לא רלוונטי בכלל.

Boojie

New member
התנשאות?

לא, לא התנשאות. היא ציינה בהודעה קודמת שלה שהיא צעירה, אז עוד יש לה "זכות" לא להיות מעורה בעניין הזה. על אנשים מבוגרים יותר שמציפים את הרשת באזהרות המטומטמות האלה בלי לבדוק קודם, אני ממש מתרגזת. והכי גרועות, אגב, הן האזהרות שנהיו אופנתיות בשנה-שנתיים האחרונות, על "וירוס" כביכול שיושב בספריית החלונות שלך, ואף תוכנת אנטי וירוס לא מגלה אותו, ורק אחרי שמחקת אותו מתברר לך (מאנשים שטרחו לברר את זה קודם) שמדובר בקובץ לגיטימי לחלוטין של חלונות, שהמחשב שלך צפוי לא לפעול כמו שצריך בלעדיו, ולך תשחזר אותו. קרה כבר לכמה אנשים שאני מכירה, וממש בלי שום סיבה טובה. סתם בגלל אנשים שמפיצים כל מה שהם מקבלים, בלי לבדוק קודם. בנאדם שמשתמש ברשת, צריך ללמוד כמה כללים לגבי איך משתמשים ברשת, בדיוק כמו שאדם שמשתמש בטלפון צריך ללמוד כמה כללים לגבי איך משתמשים בטלפון. אחד הכללים האלה זה "אם אתה מקבל אימייל שאומר לך ´העבר את זה לכל חבריך´, אתה לא מעביר את זה לכל חבריך, במיוחד לא בלי לבדוק קודם". מאנשים מבוגרים, שאפשר להניח שיש להם יותר נסיון ברשת, אני מצפה לדעת את זה (זה התפרסם כבר בכל כך הרבה מאמרים, עצות וכדומה, שאנשים אמורים כבר לדעת את זה). כשמדובר במישהי בת שלוש עשרה, אני מוכנה להניח שמדובר בהחלקה מקרית. למה, אתה לא מוכן לקבל יותר פשלות מילדים/בני נוער חסרי נסיון מאשר ממבוגרים? אתה רוצה להגיד לי שאתה מצפה מנער בן 13 לאותה רמת ידע וביצועים כמו מאדם מבוגר? נשמע לי קצת אכזרי.

roni64

New member
כן

ה"אני סולחת לך" היה לא במקום. אבל עזבי את זה - זו היתה הערה חד פעמית - ונחזור לספרים.

Boojie

New member
אין בעייה מצדי.

אם לטעמך זו התנשאות, אני שמחה להיות מתנשאת. הולך?

ת´אמת?

העלה בי גיחוך קל. אוקיי. אני בת 13 וחצי. guilty as charged. אבל, וואו, גם אני מישהו!
מסמך אנושי מזעזע. אוקי דוקי, נקסט!

למעלה