חשוב!!

Gaus

New member
תחשבי, אני חושב שהתשובה ברורה

אגב, עדיין מביאים. אתם עוקרים את הענף שעליו אתם יושבים.. אם המדינה הזו היא לא יהודית, הרי שאין לה זכות קיום פה.. את תולשת את התנאי הבסיסי ליסודה פה.. אני לא קורה למדינת דת, אבל מדינה ששומרת על צביונה, כל אדם ינהג על פי מצפונו ואמונתו, זו זכותו, אבל הגיע הזמן שאנשים יפנימו שהם חיים כאן בקהילנ מעורבת שצביונה הוא יהודי, וזה רשום במגילת עצמאותה של מדינת ישראל. הווה אומר שבערוצים המרכזיים, פונים לזרם המרכזי, שזה הציבור הרחב, המכנה המשותף של כלל האוכלוסיה. מה קשה פה להבין. אף אחד לא צריך להיות במתח בבית עם השלט טלהדחק מערוץ לערוץ כי רומסים את כבודו ואת אמונתו לנגד עיניו במסרים שרומסים את ערכיו. נכון הדבר לא רק לגבי סוגיית הכשרות. לא על החילונים (המאד מסוימים שדתם היא אנטי דת) יש מונופול על הטלויזיה או על המושג ישראליות, והם לא יחליטו שזה שלהם, וכל החצי השני יחפש לעצמו נישה אחרת להסתתר בה. אתם לא מבינים מה הנזק שנגרם מזה, יש פה כבר שלוש מדינות, העם הזה חצוי, השנאה פה מעבירה אנשים על דעתם, מדהימה אותי מימדי האטימות..

מוצקונת

New member
מעניין שאתה מדבר על פלגנות ומשתמש בשפה מפלגת.

אכן, העם לא רק חצוי אלא מחולק בין קבוצות. החלוקה נגרמת בעיקר מהתפיסה הפוליטית הנוקשה של הדתיות וההשפעה של ההשתמטות הדתית מאחריות על חיי המדינה וקיומה. מי שנרמס כאן הם החילוניים הנושאים בנטל הכלכלי והצבאי וכל התסכול והזעם יוצא באלף דרכים שאחת מהן ורק אחת היא העמידה על "זכות החופש" בטלויזיה. הערך של חופש הפרט והבחירה לא פחות חשוב מערך הכבוד של האוכל הכשר. מעניין שבעיניך, הצורך בכבוד נמצא רק בצד אחד. האין זו פלגנות ואנוכיות???

נזק? תוכנית טלוזיה?

והלא ידוע שעד בית ראשון אכלו אבותינו בשר וחלב ... כן ,התוכנית לא תוכנית דתיית ,וכל אחד ראשי ורצוי שיבשל אך שנח לא ואת הכי טוב שלו . ואנא אל תכפה עלינו את החוקים שאתה הצבת לך .. אין נזק מלראות חזיר מבושל או כבד בחלב ..לא מתאים לך אל תואכל ,אבל לומר שהמראה פוגע? ...מראה ? הגזמת בכפיתיות שלך ... ותהי בטוח המדינה לא הוקמה ע"י דתיים, להפך חלקם מתנגדים לה ומחכיחם למשיח שיבנה להם מדינה .. שיחכו ...

Gaus

New member
מה את רוצה להגיד בזה?

שהחלטת ש50 אחוזי שומרי הכשרות בישראל לא נפגעים, או שלא צריכים להפגע? יש לך מונופול על המדינה, שאת יכולה להכתיב אילו תכנים ראויים??? מאיפה החוצפה הזו?? המדינה הזו הוקמה בשם היהדות, גם על ידי דתיים, וגם על ידי חלוניים, שהתמשו ביהדות ובזכות ההסטורית היהודית של אבתינו לבית לאומי פה. זה לא כולה טלוזיה, זה מסרים שחודרים אל תוך הסלון מידי ערב, קצת התחשבות ברגשות הציבור **ולא רק בדיני כשרות, או עניינים שניגעים לדת** זה חובה הנימה החכמה והצינית של התגובה שלך ושל חברייך, וההתנשאות הזו שלכם, אתם חייבים ללעת לפסכולוג, אתם כולכם סובלים יהדותופוביה, או שמא אנטישמיות, אפשר לקרוא לילד בשמו אני חושב, מסרים כאלה, לא היו נאמרים בכל מקום אחר בעולם מזמן היו מקוטלגים כאנטישמיים.. סתם רק לסבר את אוזנך, משה מונטיפיורי לדוגמא, היה איש דתי, וכמוהו לא מעט שתרמו למען הקמת המדינה הזו.. תחפשי את אזכור העובדה הזו בספרי ההסטוריה... אנשים מוסתים שונאים ומסיתים אתם. וכל הדברים הללו לא קשורים בכלל לנושא העיקרי, אתם מעלים לי פה כל מיני סכסוכים שלכם עם הדת כאילו אני הפסכולוג שלכם, אז בתור פסכולוג, אני לא ממליץ לכם להוציא את הכעסים על ידי הצגת תבשילים טמהים בפרהסיה, זה לא תורם לכלום!! יומטוב.

חבורת החילונים הכופרים/שונאים/מטורפים.

מה, לא ידעת שצריך להכליל אותנו למקשה אחת?

Gaus

New member
חחח מה שמצחיק זה שזה רק 5% מהחילונים

אבל הרעש הנזק והקיטוב שהם עושים, בלתי הפיך

yaakii

New member
אנחנו מודעים לכך שאנו לא מחוייבים לצפות.

ובכל זאת - לא ייקרה כלום אם הבישולים בתוכנית לא יכללו טרפות. בכל זאת, אנחנו במדינה יהודית. קצת התחשבות. אביבה אמרה לאיציק: "היום אתה מוכן לבשל כשר?" (כשבחרה בו כשותף במשימת הזוגות) והוא : "בשמחה ובעונג". קצת קבלה של האחר לא תזיק לאף אחד. לא ניפית קמח? אף אחד לא יתרעם, אבל לטבול כבדים בחלב זה לירוק לאנשים בפרצוף. כשיודעים שיהודים בהיסטוריה העדיפו לא לאכול מספר ימים כדי לא להכניס טרף לפיהם, ובתוכנית טלוויזיה במדינת ישראל מקרינים בישול טרף - זו בהחלט יריקה בפרצוף.

אחת241

New member
...

זה לא כולה תוכנית טלויזיה, בגלל שזה תוכנית טלויזיה ובמיוחד שזו טלויזיה "יהודית", ובאמת אנשים יצאו שם מפרופורציות, חבל!!

Fairywitch

New member
זאת טלוויזיה ישראלית, לא יהודית.

והיא משדרת לכל צופיה, לא רק למאמינים. לא רוצה- אל תבשלי את הדברים הלא כשרים שם. בדיוק כמו שאני לא אבשל דברים עם בשר ודגים. באמת שנמאס כבר מזה, די!

רינה17

New member
תוכנית טלוויזיה "יהודית?"

את ממש לא מכאן. תוכנית טלוויזיה יהודית יש בערוץ 66 (יס) ובערוץ 96 (גם כן יס) בערוץ 15 זאת תוכנית ישראלית והיהודים הדתיים בטלים בשישים. לא רואים אותם ממטר ואין להם בכלל מה לחפש שם, אבל הם שם כי הם מחפשים מריבות. גם אני מבשלת חזה עוף בחמאה, אז מה?

Gaus

New member
גם אני משתמש בשמפו ירוק, אז מה??

מה מעניין אותי איך את עושה את החזה עוף שלך לעזאזל??? אילו לא היית מחפשת מריבות לא היית מזכירה את זה בשביל הפרובקציה.. אבל תתפלאי, זה לא מעניין, בביתך תעשי ככל העולה על רוחך, את כמו שלושת החברים שמעלייך סוג של עדר רווי שנאה עצמית, אני מרחם עליכם. יומטוב

רינה17

New member
רוצה את המתכון?

יוצא ממש טעים, אבל הכי טעים יוצא סטייק אנטריקוט ברוטב יין וחמאה. תנסה. אולי ככה תבין כמה כל ההודעות שלך מטומטמות.

Gaus

New member
את מה-זה לא מרגשת אותי, חחח

אם היית קוראת 10% מההודעות המטומטמות שלי, היית מבינה שזה לא מזיז לי את הXXX (צנזורה כדי לא לפגוע ברגשות עדיני הנפש פה*), מה ואיך את אוכלת את הסטייק אנטריקוט שלך, את לא פקטור שיכול לגרום לי לזוז באי נוחות, את מבחינתי סוג של ווירוס שצריך להמנע ממנו, ותו לא. אני אגב גם לא דתי חחח.. טמטום זה רף שאת עוד צריכה לשאוף אליו...

לא יקרה גם שום דבר

אם הבישולים בתכנית כן יכללו טרפות. איש לא שולף את הטרפות מהמסך ומאכיל אותך (או כל שומר כשרות אחר, לצורך העניין) בהן. איש גם לא יורק לאף אחד בפרצוף. מי שמרגיש שיורקים לו בפרצוף לחלוטין בוחר להרגיש ככה. זכותם המלאה של משתתפי התכנית לבשל ככל העולה על רוחם ומחובתה של התכנית לאשר זאת. "קצת קבלה של האחר", אתה כותב בהודעה שלך, ובה בעת עושה בדיוק את ההפך.

Gaus

New member
תתפלא, זה מסיונריות!

התכנים הללו הם לא תמימים, הם באים להעביר מסר, להשפיע על אנשים, וכן, זה בהחלט מאכיל רוחנית, זה פוגע! ולהכניס תכנים כאלה אל תוך הסלון של אדם מאמין שמקנה ומחנך על פי ערכים אלה את הבנים שלו, זה אונס.. ערכים זה לא מילה שאומרת לך יותר מידי, וגם הסבר מלולי שלה ככל הנראה לא יהיה מספק בכדי שתבין לעומק את משמעותה... אתה פנאט, הדת שלך היא אנטי דת, זה סוג של כת חדשה בארץ הזו, והשנאה הזו ממלאת את כל נימי דמך, אתה כלכך שונא את עצמך ואת היהדות שלך עד שזה מעביר אותך על דעתך.

למעלה