חשוב!!

רינה17

New member
טוב, לידיעתך

המדינה הזאת מזמן לא יהודית, מאז הגיעו לכאן כל הרוסים והקווקזים והאתיופים והעובדים הזרים. רוב המלחמות כאן הן מלחמות יהודים כמוך בישראלים כמוני וכמובן שידך על התחתונה כי אתה אולי יודע להתלהם, אבל לא לשכנע. אתה מעורר גיחוך באנשים כמוני והם צוחקים עליך ועל הדומים לך. ליהודים יש אולי זכות הסטורית להיות כאן, אבל גם לבני דודינו יש את אותה הזכות אני מאמינה שאלוהים הוא בריון פרובוקטיבי אם יצורים כמוך עושים בשמו מעשים שלא יעשו. יהדות היא סתם מלה, מאז שמשרד הפנים מנפיק תעודות זהות בלי לציין לאום רק לזקנים מרוסיה יש סיבה להגיע לכאן כי הם מקבלים כאן תנאים מעולים ופנסיה כפולה אתה ואני בכלל לא נמצאים על אותו לוול, אתה שייך לאטומים ולאפלים שחיים בחושך, ומנסים לכפות דעות שאין להם שום ביסוס על אנשים נאורים שמבשלים גדי בחלב אימו ונהנים מזה.

Gaus

New member
מכח איזו זכות עלו לפה כל אלו מרוסיה ואתיופיה?

אני זה המתלהם?? תקראי את התגובות הגסות והבריוניות שלך?? מה את יודעת עלי, ועל המעשים שלי בשם השם?חחח את פשוט פסיכית, חיידק אנטי דתי לועס לך את המוח עם חמאה.. את לא יותר מעוד כלי מתלהם שחושב שהוא כזה מתקדם, ובעצם תקוע יותר מכולם מאחור.. אותך לא שכנעתי, ולא נורא, יש מטומטמים פחות שלא הצלחתי ללמד משוואות מרובעות, זה לא אומר שהן לא נכונות.. תעשי לי טובה, אל תגיבי, לכי תאכלי עוד סטייק, לטובת שנינו, ואם את רוצה, תעלי מתכון, זו זכותך.

רינה17

New member
מרוב שאין לך מה להוסיף

אתה לא מפסיק להוסיף. אם אתה נהנה מזה... שיערב לך

Fairywitch

New member
מי גוזל ממך את הזכות לצפות?

אתה לא חייב לבשל מה שרואים שם, נקודה, בדיוק כמו שאני לא אבשל דברים שמכילים בשר ודגים (מבחינתי זה רצח, אבל ידוע לי שיש אנשים שחושבים אחרת, ואיש באמונתו יחיה). ורק להזכיר - מכנה משותף הוא תמיד גם הנמוך ביותר.

Gaus

New member
רשמתי הרחב ביותר, ואז הוא לא הנמוך ביותר..

מהכינוי את יכולה להבין שמתמטיקה זה התחום שלי..

Rhino78

New member
אתה מתעסק במתמטיקה?

ולא יודע איך לאיית Gauss, אבי שיטת איפוס המטריצה באלגברה לינארית? ואם לא זה, לפחות עקומת גאוס... ? בטח גלואה אתה כותב ככה: galooa (אם אתה יודע מי זה בכלל...) קשה... קשה... הבורות אכן הפכה למגפה. יומטוב גם לך.

Gaus

New member
אני מתעסק במתמטיקה לא התורת האיות..

ואתה אומר שאתה לא מתעסק בדמגוגיות.. אני אגב יודע שזה עם דאבל S, אבל לא נורא, לפחות הרגשת חכם ומתוחכם לרגע.. אני תמיד שמח על עוד רגע של אושר שהענקתי לאחר.

kdr

New member
מדינה עם עקרונות דת איכותיים ושמיר על מסורת

אירן

Gaus

New member
לא התעייפתם עם אירן? מה הקשר לאירן?

בארהב אין צנזורה על תכנים?? אתם כאלה צבועים, שזה מדהים.

lb22

New member
איזה צנזורה יש בארה"ב ?

בארה"ב יש הגבלת גיל מחמירה מאוד , אבל צנזורה על תכנים? משהותי בארצות הברית של אמריקה לא חוויתי איזו צנזורה על תכני דת בעיקר לא בעת עונת החגים שלהם (חג המולד בעיקר..)

kdr

New member
אישית, אני מעדיף להיקרא צבוע

ולא להיות כזה באמת.

ronush15

New member
אוקיי, אבל למה למה למה

מכבדים את הדתות האחרות ובחיים אף אחד לא יחשוב להראות תוכנית שפוגעת בערכי הנצרות או האיסלאם , וכאן לא חושבים שצריך לשמור על כבוד היהדות בפומבי, זה גם גורם לעולם להתייחס אלינו אחרת אם אנחנו מכבדים את עצמנו והמסורת שלנו כעם.

kdr

New member
אכן היא טעתה בגדול !!!

עדיף לטגן שרימפס בשמנת ושום. את זה אוהב הרב עובדיה ליום שבת בבוקר ! רוב העם אוהב את המתכון עם פלפל שחור גרוס.

רינה17

New member
דווקא עשה לי טוב

ואת חוקי הדת, מצידי את יכולה לדחוף ל... מי מתייחס אליהם בכלל?

koki030

New member
הטעות הראשית היא

של התוכנית למה מרשים להם הרי יש כללים וגם למה נתנו להם שוקולד מריר ושמנת מתוקה

למעלה