מה את רוצה להגיד בזה?
שהחלטת ש50 אחוזי שומרי הכשרות בישראל לא נפגעים, או שלא צריכים להפגע? יש לך מונופול על המדינה, שאת יכולה להכתיב אילו תכנים ראויים??? מאיפה החוצפה הזו?? המדינה הזו הוקמה בשם היהדות, גם על ידי דתיים, וגם על ידי חלוניים, שהתמשו ביהדות ובזכות ההסטורית היהודית של אבתינו לבית לאומי פה. זה לא כולה טלוזיה, זה מסרים שחודרים אל תוך הסלון מידי ערב, קצת התחשבות ברגשות הציבור **ולא רק בדיני כשרות, או עניינים שניגעים לדת** זה חובה הנימה החכמה והצינית של התגובה שלך ושל חברייך, וההתנשאות הזו שלכם, אתם חייבים ללעת לפסכולוג, אתם כולכם סובלים יהדותופוביה, או שמא אנטישמיות, אפשר לקרוא לילד בשמו אני חושב, מסרים כאלה, לא היו נאמרים בכל מקום אחר בעולם מזמן היו מקוטלגים כאנטישמיים.. סתם רק לסבר את אוזנך, משה מונטיפיורי לדוגמא, היה איש דתי, וכמוהו לא מעט שתרמו למען הקמת המדינה הזו.. תחפשי את אזכור העובדה הזו בספרי ההסטוריה... אנשים מוסתים שונאים ומסיתים אתם. וכל הדברים הללו לא קשורים בכלל לנושא העיקרי, אתם מעלים לי פה כל מיני סכסוכים שלכם עם הדת כאילו אני הפסכולוג שלכם, אז בתור פסכולוג, אני לא ממליץ לכם להוציא את הכעסים על ידי הצגת תבשילים טמהים בפרהסיה, זה לא תורם לכלום!! יומטוב.