חשוב

קטקטXD

New member
אני יודעת! ואי משהו קורה לי היום...

אפפעם לא היו לי שגיאות והיום ישXDDD אגב, שמתי לזה לב כבר אחרי ששלחתי תהודעה אבל לא היה לי כוח לתקן :) תודה אגב

יידוב

New member
לכולם !

היום הייתי די עסוק ודרך אגב ראיתי את הסרט החדש של הארי פוטר ( שווה לראות), אני מתכוון שמחר אני עושה שיפור ענקי, היום הספקתי להוסיף את כל האנשים לרשימת חברי הפורום,שמתי קישורים לסימיל ולפורום, הכנתי עמוד משחקים, בינתיים יש רק איקס עיגול, על הפורום וזהו... מחר יש לי עבודה רצינית... אז אני צריך שמי שלא רשם גיל ושם שירשום ! אני צריך שמישהו יביא לי קישור לרדיו שכבר קיים, אני מתכוון לעשות לכל מי שירצה תור משלו בתוכנה, אבל זה יהיה עוד כמה זמן,בינתיים אני רק שם קישורים לקומונות שלכם... הכי חשוב לי זה ההארות והעצות שלכם ! אני רוצה שתתנו לי רעיונות נוספים, או הארות שאתם חושבים שאני צריך לשנות משהו או משהו לא בסדר ... אחלה ? בי בי ותודה ענקית לכולם, מי שיעזור יופיע באודות של התוכנה לפניות : או כאן, או במסר, או באיסיקיו - 234028282 או מסנג'ר\אימייל - [email protected] או סקייפ...-יידוב

יידוב

New member
נראה לי שאף אחד לא יודע על קיומו של הרדיו

כי אם יש ניצוץ של תקווה במישהו אז אני מתחנן אליו שיתן לי את הקישור לרדיו ....... תודה מראש.........^^

יידוב

New member
גרסאת הניסיון השניה והאחרונה

אחרי הגירסא הזאת אני מביא את התוכנה הגמורה, להוריד את התוכנה מפה : http://www.megashare.com/23667 מי שהתקין את הגרסא הקודמת צריך למחוק את הישנה בצורה הרגילה : להכנס ללוח הבקרה להוספה והוסרה של תוכניות ולמחוק, אחר כך להוריד את התוכנה החדשה שהקובץ נפתח תלחצו על SETUP והיא תותקן בשניה, אחר כך אני אשמח לתגובות בונות ועצות לפני הסוף... תקראו את הבקרוב... ותראו את כל מה שחדש... ערב טוב...! ^^ יידוב (דרך אגב אני יודע שבבקרוב המשפט האחרון שם עם שגיאה, אני אתקן את זה אז אל תאירו לי על זה)

יידוב

New member
הקפצה !

הקפצצצצצצצצה !!! ואו איזה כיף ??? 1223242565678998 מה שלומכם ?! תתעלמו זה סתם הקפצה לא קשורה....

למעלה